Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα, Απριλίου 11, 2016

Υπηρετεί τον εαυτό του και αυτό τον κάνει χαρούμενο.......Δεν έχει κανέναν ενδοιασμό, γιατί δεν θεωρεί ότι προδίδει κάτι.

https://3.bp.blogspot.com/-6Z7f3APVijU/Vwk6Jl-71tI/AAAAAAAAK74/DJfxSThhRoMzeJyXbrhhof2zLGyFrNdSQ/s1600/Screenshot_4.jpg


Δεν έχει "φωλιά", που να την "αγαπάει" και να λειτουργεί ως "παγίδα" για τον ίδιο …Δεν έχει καν "φωλιά" ...Ούτε στο περίπου δεν έχει "φωλιά" …Ακόμα και στη "φωλιά" που γεννήθηκε μπορεί ν' "αποπατήσει" και να φύγει. Εκτός από τον εαυτό του δεν αγαπάει κανέναν άλλο. Ακόμα και τα αφεντικά του τα "αλλάζει" με "μέτρο" το πόσο τον εξυπηρετούν. Ως εκ τούτου μισεί τους άλλους με κάποια κριτήρια συγκεκριμένα. Μισεί αυτούς, οι οποίοι έχουν ό,τι θα ήθελε ο εαυτός του να έχει, για να είναι ικανοποιημένος …Μισεί τους πλούσιους και όχι τον πλούτο, τον οποίο τον επιθυμεί για τον εαυτό του …Μισεί τον άριστο και όχι την κοινωνική διάκριση, την οποία επιθυμεί για τον εαυτό του …Μισεί αυτούς, οι οποίοι κατέχουν εκείνο που επιθυμεί ο ίδιος και μισεί αυτούς, οι οποίοι διεκδικούν εκείνα που έχει στην κατοχή του.


Είναι φανατικός κομμουνιστής όταν ο κομμουνισμός τού δίνει τη δυνατότητα να ισχυροποιηθεί και γίνεται ο χειρότερος αντικομμουνιστής εάν διαπιστώσει ότι κι εκεί έχει "ψωμί". Δεν μπορείς να τον ανταγωνιστείς αυτόν τον άνθρωπο. Αν μπεις στον "δρόμο" του, θα σε νικήσει. Μπορεί να γίνει ό,τι τον βολεύει, για να σε νικήσει. Ακόμα και η πιο επικίνδυνη "κόμπρα" να είσαι, αυτός θα γίνει μια πονηρή "μαγκούστα". Αν είσαι θρησκόληπτος, θα γίνει "προοδευτικός" άθεος, ώστε να σου δημιουργήσει εχθρούς και να μπει επικεφαλής τους. Αν είσαι άθεος, για τον ίδιο λόγο θα γίνει θρησκόληπτος. Θα γίνει πατριώτης, αν τον συμφέρει …και μπορεί να γίνει και προδότης αν τον συμφέρει περισσότερο …Θα γίνει ό,τι χρειάζεται, για να πετύχει τον στόχο του....
Δεν έχει κανέναν ενδοιασμό, γιατί δεν θεωρεί ότι προδίδει κάτι. Δεν έχει σταθερό ηθικό κώδικα, ώστε να τον περιορίζει αλλά και να λειτουργεί "ενημερωτικά" για τον περίγυρο των εχθρών και αντιπάλων. Έχει έναν περιστασιακό κώδικα "κομμένο και ραμμένο" στα δικά του "μέτρα". Υπηρετεί τον εαυτό του και αυτό τον κάνει χαρούμενο.......Αυτοί λοιπόν οι τεχνητά δημιουργημένοι αριστερόστροφοι φασίστες μοιάζουν με τα αφεντικά τους και γι' αυτό είναι απροβλημάτιστη η συνεργασία τους. Δεν έχουν "κολλήματα" πίστης ή αγάπης ή αφοσίωσης. Φροντίζουν να έχουν κοινά συμφέροντα με τα "αφεντικά" απέναντι σ' αυτούς που μισούν και οι οποίοι συνήθως είναι εκείνοι, οι οποίοι κατέχουν αυτά που επιθυμούν οι ίδιοι. Μοιάζουν με τους Προτεστάντες στη νοοτροπία, εφόσον και ο προτεσταντισμός από το μίσος έχει παραχθεί ...
 Αποτέλεσμα εικόνας για τσιπρασ μερκελ
Το μίσος των Προτεσταντών απέναντι στην "πετυχημένη" Ρώμη και όχι την επιπλέον δική τους αγάπη προς τον Θεό. Μοιάζουν και με τους Σιωνιστές στη νοοτροπία, εφόσον και ο σιωνισμός από το μίσος προς τον χριστιανισμό έχει παραχθεί. Όσο πιο αποτυχημένος κάποιος, τόσο πιο πολλές πιθανότητες έχει να καταλήξει στα "δίχτυα" τους, εφόσον θέλει να "επιτύχει" …Εκεί υπερέχουν. Γιατί; …Γιατί δεν έχουν σημείο αδυναμίας.


Αντιλαμβανόμαστε λοιπόν πως όλοι αυτοί από τη φύση τους μισούν τον ελληνισμό …Μισούν τον ελληνισμό και ό,τι αυτός αντιπροσωπεύει. Έχοντας ταυτίσει τα συμφέροντά τους με τη "μόλυνση" του "γάλακτος", μισούν ό,τι συνδέεται με τη φυσική διαδικασία …Μισούν ό,τι μπορεί να τους βγάλει από το "παιχνίδι" των κερδών. Εφόσον έχουν συμφέρον από το μολυσμένο "γάλα", μισούν όλους όσους έχουν συμφέρον από την υψηλή ποιότητά του. Μόνιμος στόχος τους είναι το απόλυτο "κόψιμο" του "γάλακτος" πριν καν ξεκινήσει η οποιαδήποτε προσπάθεια "πήξης" του, η οποία συμφέρει αυτούς που το παράγουν και όχι τους ίδιους που το κλέβουν απ' όλους.

 http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2016/04/lathos-epochi.html

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

λευκή πετσετα πεταξε και το μπλογκ http://redskywarning.blogspot.gr/2016/04/blog-post_10.html

σανο πολυ σανο ρε παιδι μου ταιζουν τον κοσμο

Ανώνυμος είπε...

βρε ζωον, για να αναρτηθουν κριτικα σχολια εβαλε ο κοκκινος ουρανος την αναρτηση. το μπλογκ ειναι καθαρα του πατριωτικου και χριστιανικου χωρου που πιστευει στο μπλου μπιμ προτζεκτ. μαλλον το σανο το τρως εσυ, και τι σανο... τραϊσανο!
ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ