Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή, Νοεμβρίου 18, 2016

Eίναι σκληρός απομονωτισμός για να προστατευτεί από τα παιδιά τού Σόρος και των ΜΚΟ ( επιλογή Μάικ Πομπέο). Θα προσπαθήσει να "μαζέψει" την φτωχοποιημένη κοινωνία της Αμερικής αλλά τα πράγματα είναι αρκετά δύσκολα. Σκληροπυρηνικοί σε θέσεις-«κλειδιά» στη νέα κυβέρνησηΟ Ντόναλντ Τραμπ ανταμείβει τους σκληροπυρηνικούς συντηρητικούς, που έμειναν πιστοί στο πλευρό του κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας δίνοντάς τους θέσεις-«κλειδιά» στο νέο επιτελείο του.

Ετσι, διευθυντής της CIA θα αναλάβει ο άνθρωπος που έχει μπλοκάρει οποιαδήποτε προσπάθεια για έλεγχο της οπλοκατοχής στις ΗΠΑ. Ο Μάικ Πομπέο  είναι αντιπρόσωπος του Κάνσας στο αμερικανικό Κονγκρέσο, ανήκει στο Tea Party ( Οικογένεια Μπους) και είναι ισόβιο μέλος της National Riffle Association, δηλαδή της Εθνικής Ένωσης Όπλων.
Σχετική εικόνα 
Για υπουργό Δικαιοσύνης των ΗΠΑ ο Ντόναλντ Τραμπ επέλεξε τον Ρεπουμπλικανό γερουσιαστή Τζεφ Σέσσιονς.

Με αυτή την επιλογή του ο Τραμπ ανταμείβει έναν πιστό Ρεπουμπλικανό, οι σκληροπυρηνικές και ορισμένες φορές εμπρηστικές δηλώσεις του οποίου για τη μετανάστευση είναι εφάμιλλες των δικών του.

Ο Σέσσιονς αντιτίθεται στη χορήγηση υπηκοότητας στους μη καταγεγραμμένους μετανάστες και ήταν ένας από εκείνους που υποστήριξαν με ενθουσιασμό την υπόσχεση του νεοεκλεγέντος προέδρου των ΗΠΑ να κατασκευάσει τείχος στα σύνορα με το Μεξικό.

Βετεράνος του στρατού, ο Σέσσιονς είναι μέλος της Επιτροπής Στρατιωτικών Υπηρεσιών της Γερουσίας και πρόεδρος της υποεπιτροπής Στρατηγικών Δυνάμεων.

Το 1986 έγινε ο δεύτερος υποψήφιος σε διάστημα 50 ετών ο διορισμός του οποίου ως ομοσπονδιακού δικαστή δεν επικυρώθηκε έπειτα από κατηγορίες ότι είχε κάνει ρατσιστικές δηλώσεις. Στις κατηγορίες αυτές περιλαμβάνεται και μαρτυρία ότι το 1986 είχε αποκαλέσει έναν αφρο-αμερικανό εισαγγελέα "αγόρι" ("boy"), κατηγορία την οποία ο ίδιος αρνείται. Την τριάδα έρχεται να συμπληρώσει ο αντιστράτηγος εν αποστρατεία Μάικλ Φλιν, στον οποίο ο Ντόναλντ Τραμπ προσέφερε τη θέση του συμβούλου εθνικής ασφάλειας.

Ο Φλιν, που συμβούλευε τον Τραμπ σε θέματα εθνικής ασφάλειας κατά την προεκλογική του εκστρατεία, είναι πρώην διοικητής της Υπηρεσίας Πληροφοριών Άμυνας (DIA) των Ηνωμένων Πολιτειών.

Μάλιστα όπως αποκαλύπτουν δημοσιεύματα, ο Φλιν στο διάστημα 2012-14 συναντήθηκε στις 10 Οκτωβρίου με τον Ιμπραήμ Κουρτουλούς και τον Ιλάλ Μουτλού, δύο άτομα του δικτύου των τουρκικών οργανώσεων στις ΗΠΑ που προωθούν την ατζέντα Ερντογάν. Οι δύο αυτοί – ο Μουτλού είναι και εξάδελφος του Ερντογάν – συνδέονται με δίκτυα που είτε χρηματοδοτούνται από την τουρκική κυβέρνηση, είτε έχουν στενές σχέσεις με τον Ερντογάν και το καθεστώς του. proto themaEνθερμος αντίπαλος της συμφωνίας που έκαναν οι ΗΠΑ και πέντε παγκόσμιες δυνάμεις με το Ιράν το 2015 για να περιορίσουν σημαντικά την πυρηνική ικανότητα της Τεχεράνης. Επιλογή Νετανιάχου μπορεί να θεωρηθεί ο  Πομπέο……

Δεν υπάρχουν σχόλια: