Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη, Νοεμβρίου 23, 2016

Νέο Hot Spot....με χαμόγελα και κορδέλες.

 
Μέσα στα πλαίσια αυτών των αναγκών προσπαθούν - και μέχρι στιγμής τα καταφέρνουν - να διαχειρίζονται τους κινούμενους "πληθυσμούς" όπως τους βολεύουν. Αυτοί είναι που εμποδίζουν κάθε προσπάθεια να "διαχωριστούν" μεταξύ τους οι Πρόσφυγες από τη Συρία με τους κοινούς Λαθρομετανάστες από το Αφγανιστάν ή το Πακιστάν. Γιατί το εμποδίζουν; ...Για να δίνουν σε όλους αδιακρίτως κι ανεξαιρέτως τα προνόμια των προσφύγων. Αυτό είναι το βασικό ζητούμενο γι' αυτούς, προκειμένου να ξεκινήσουν το "παιχνίδι" με ελεγχόμενα "πιόνια". Οι ΜΚΟ και οι "αλληλέγγυοι" θέλουν να προσφέρουν παράνομα προσφυγικά προνόμια στους  λαθρομετανάστες, για να τους εκβιάζουν και να τους εκμεταλλεύονται στο "νταβατζιλίκι" τους ...Τους "ανακατεύουν" μαζί με τους πρόσφυγες, ώστε να απολαμβάνουν τα δικαιώματα των προσφύγων.

Τι είδους προνόμια είναι αυτά; ...Αυτά, τα οποία περιγράψαμε πιο πάνω. Οι Πρόσφυγες δεν θεωρούνται παράνομοι και άρα ως ελεύθεροι άνθρωποι δεν τελούν υπό περιορισμό σε αντίθεση με τους λαθρομετανάστες, οι οποίοι από τη στιγμή που εντοπίζονται, θεωρούνται συλληφθέντες και άρα πρέπει να τίθενται υπό περιορισμό. Όταν αυτοί οι παράνομοι λαθρομετανάστες δεν διαχωρίζονται από τους πρόσφυγες, κυκλοφορούν ελεύθεροι και αυτό είναι που τους επιτρέπει να συνεχίζουν την "πορεία" τους. Αυτή η παράνομη προνομιακή μεταχείριση είναι το κόλπο, το οποίο εξασφαλίζει στις ΜΚΟ τζάμπα συμμάχους ...Σκληρούς και βίαιους συμμάχους, οι οποίοι, έχοντας συναίσθηση της παρανομίας τους, είναι σε θέση να κάνουν "εξυπηρετήσεις" σ' αυτούς που τους προστατεύουν.

Παρέχοντας σε αυτούς τους παράνομους προνόμια εξόχως παράνομα, μπορούν και τους εκβιάζουν εύκολα και μόνιμα ...Εκβιάζουν τους χειρότερους και πιο αδίστακτους απ' αυτούς, για να δημιουργούν "στρατούς" βίας ..."Στρατούς", οι οποίοι τους επιτρέπουν να τρομοκρατούν και να ελέγχουν τους πρόσφυγες, αλλά και τους υπόλοιπους λαθρομετανάστες ..."Στρατούς", οι οποίοι θα τους επιτρέψουν να τρομοκρατούν ακόμα και τον τοπικό πληθυσμό, αν παραστεί αυτή η ανάγκη. Περί αυτού πρόκειται. Μέσα από τους λαθρομετανάστες οι ΜΚΟ "στρατολογούν" πρόθυμους για τα πάντα. Μιλάμε για πραγματικό "μπαχτσέ" παρανομίας και αθλιότητας. Ανάμεσα στους λαθρομετανάστες "ξεβράζονται" στη χώρα πράκτορες, τρομοκράτες και όλων των ειδών οι ποινικοί εγκληματίες ...Δολοφόνοι, μαστροποί, κλέφτες, βιαστές, ανώμαλοι, παιδεραστές, κίναιδοι και ό,τι μπορεί κάποιος να φανταστεί.
  Αποτέλεσμα εικόνας για τσιπρας σορος
Με "άλλοθι" τον πολιτισμό και τον ανθρωπισμό, οι τοκογλύφοι αλώνουν τα κράτη το ένα μετά το άλλο. Αλλοιώνουν τα χαρακτηριστικά των χωρών που τους ενδιαφέρουν και αυτό το κάνουν με την εκμετάλλευση των δυστυχών προσφύγων. Στους λίγους πρόσφυγες, τους οποίους κατανέμουν οργανωμένα και επιλεκτικά στις υπό "πολιορκία"  χώρες, "φορτώνουν" τους πολλούς λαθρομετανάστες και αλλοιώνουν τη λειτουργία των χωρών αυτών. Προχωρούν χωρίς αντιδράσεις στην αποθρησκευτικοποίηση και απεθνικοποίηση των κρατών, για να χαλαρώσουν τις "άμυνές" τους και να αποδυναμώσουν τις κοινωνίες τους.. Ό,τι δίνει στους λαούς των κρατών αυτών συλλογικά χαρακτηριστικά - και άρα και "αδράνεια" απέναντι στην ισοπεδωτική "κατολίσθηση" της Νέας Τάξης - το καταστρέφουν. Όλα αυτά τα καταφέρνουν με άλλοθι τον πολιτισμό και τον ανθρωπισμό. Γι' αυτόν τον λόγο έχουν τόση μεγάλη θέληση και ασκούν τόσο μεγάλη πίεση, προκειμένου να περάσουν τα προσφυγόπουλα στα ελληνικά σχολεία. 
 ttp://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2016/11/to-dikio-ton-ellinon-gonion.html

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ειναι στρατος αυτο το πραμα που βλεπουμε? αυτους πληρωνουμε καθε μηνα? σε ποια πολη εκρυψαν λαθρο με ηπατιτιδα???

, είπε...

«Θερίζει» η ηπατίτιδα παντού!!! στα στρατόπεδα !! Δεν τους νοιάζει....είναι πολλα τα λεφτα

peri

Ανώνυμος είπε...

φοράνε και μαυρους μπερεδες !! χαχαχαχαχα γελοια υποκείμενα μιας αθλιας χωρας

Ανώνυμος είπε...

Καταπως φαίνεται η εισβολή αυτή γίνεται χωρίς όπλα. Η Τουρκία δεν χρειάζεται να κάνει πόλεμο. Η αποτυχία της επανάστασης του '21 ειναι γεγονός. Θα ψαξω να βρω το 1821 του Σκαϊ για να μάθω την αλήθεια για το τι έγινε τότε. Πρέπει να ξέρουμε την αλήθεια. Να μάθουμε και τούρκικα. Οι ΤΟύρκοι μας βοήθησαν να κρατήσουμε την ορθοδοξία και μεις οι αχάριστοι τους διώξαμε και φέραμε τον Πάπα. Ευτυχώς τώρα πάνε καλύτερα τα πράγματα.