Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή, Δεκεμβρίου 11, 2016

Δεν θέλουν να χάσουν την εξουσία και αποκαλύπτονται...... χωρίς όρια και αναστολές…


Υπέρ προσέγγισης της Χρυσής Αυγής ο Νίκος ΠαρασκευόπουλοςΥπέρ της προσέγγισης της Χρυσής Αυγής από τα κόμματα του δημοκρατικού τόξου τάσσεται ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Νίκος Παρασκευόπουλος.

Όπως υποστηρίζει, το πολιτικό σύστημα θα πρέπει να υποστηρίξει «μια προσπάθεια ένταξης της ΧΑ στο κλίμα της δημοκρατίας».

Ο Νίκος Παρασκευόπουλος, σε συνέντευξή του στην Βραδυνή της Κυριακής, τόνισε: «Η εικόνα της συνύπαρξης στο Καστελόριζο και στη Ρω σε πολλούς μας δεν άρεσε. Από την άλλη όμως πρέπει να αποφασίσουμε τι προτιμούμε: μια προσπάθεια ένταξης της Χρυσής Αυγής στο κλίμα της δημοκρατίας ή τη διαρκή ρήξη».

Συνέχισε, δε, λέγοντας: «Κατά τη γνώμη μου, πρέπει να προηγηθεί η ουσία μιας σύγκλισης».

Ο Νίκος Παρασκευόπουλος θεωρεί δεδομένο ότι η ΧΑ θα δεχθεί να ενταχθεί στους «δημοκρατικούς θεσμούς», ή ότι αυτό θα εξαρτηθεί από τη στάση που θα έχουν τα πολιτικά κόμματα έναντί της.

Στη συνέχεια, βασιζόμενος σε αυτόν το συλλογισμό, προχωρά ένα βήμα πάρα κάτω, παρουσιάζοντας  την «ένταξη της ΧΑ στους δημοκρατικούς θεσμούς» ως προαπαιτούμενο για την προσέγγιση της από το πολιτικό σύστημα, δηλαδή για παράδειγμα από την κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ ή τους ΑΝΕΛ.

Συγκεκριμένα, όπως δήλωσε ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης: «Η Χρυσή Αυγή πρέπει να δεχθεί έμπρακτα την υπαγωγή της στους θεσμούς της Δημοκρατίας. Και αυτή την στάση, αν και όταν εκδηλωθεί, πρέπει να τη στηρίξουν τα δημοκρατικά κόμματα».
Newsroom ΔΟΛ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Και ναι, οι περισσότεροι χρυσαυγίτες είναι πρώην αριστερο-πασόκοι, αυριανιστές στην πλειοψηφία. Εχθρος η δεξιά είτε λέγεται νέα δημοκρατία είτε εθνικιστική κίνηση.η κίνηση του Σύριζα να την πάρει μαζί του στο Καστελόριζο δεν είναι κάτι που προκαλέι έκπληξη σε όσους γνωρίζουν.