Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή, Δεκεμβρίου 23, 2016

Έκλεισε ο κύκλος Ερντογάν....

IMG_5645.JPG

Οι Ρώσοι δεν βιάζονται να ξεκινήσουν νέα κόντρα με την Τουρκία μιας και ο Ερντογάν τους πρόσφερε αρκετά. Θα περιμένουν....Ο δρόμος όμως που τράβηξε ο σουλτάνος Ερντογάν μοιάζει αδιάβατος....Οι φίλοι του Ερντογάν είναι αυτοί που δεν γουστάρουν την συνεργασία με τους Ρώσους....Το βαθύ ισλαμικό κράτος που αναγεννήθηκε επί θητείας  Ερντογάν  ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ είναι αυτό που οπλοφορεί....Ο σουλτάνος είναι σε άσχημη θέση γιατί δεν πείθει. Η  νέα δήθεν Οθωμανική Αυτοκτατορία είναι  τελικά μια ουτοπία......όσο και να ουρλιάζει ο Ερντογάν για σύνορα της καρδιάς....της ψυχής...

Έκλεισε ο κύκλος Ερντογάν......φοβισμένος-εγκλωβισμένος είναι μέσα σε μια χώρα τρελοκομείο, που ο ίδιος δημιούργησε. 

 http://www.eamb.gr/new_text/erdogan.pdf

 Αυτή η πολιτική ανοίγει τον "ασκό του Αιόλου" γι' αυτήν την ασθενική Τουρκία. Γιατί; Γιατί αυτά, που "δίνει" ο Ερντογάν στους κεμαλιστές, τους περισσεύουν και στους Κούρδους δεν φτάνουν. Απλά πράγματα. Οι κεμαλιστές δεν θέλουν παραπάνω κέρδη. Αγάδες θέλουν να είναι στην Τουρκία. Οι Κούρδοι δεν θέλουν δικαιώματα. Την ελευθερία τους θέλουν από την Τουρκία. Δεν θέλουν καλό "Αγά" …Δεν θέλουν καθόλου τον "Αγά". Η πρόσφατη απόπειρα κατά της ζωής τού κατά γερμανικήν φαντασίαν "αυτοκράτορα" επιβεβαιώνει αυτό το οποίο λέμε. Είναι πολύ σημαντική και αποκαλυπτική αυτή η απόπειρα, για έναν πολύ απλό λόγο. Δεν έγινε σε χώρους μέχρι τώρα "ύποπτους" για την τουρκική ηγεσία …Έγινε στην Κασταμονή …Έγινε σε έναν νομό του Πόντου ελάχιστα χιλιόμετρα μακριά από την Άγκυρα, αλλά και την Κωνσταντινούπολη. Αυτό από μόνο του είναι αρκετά "αποκαλυπτικό". Γιατί; Γιατί αυτός, ο οποίος εμφανίζεται σαν "κληρονόμος" της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας στη Μέση Ανατολή, στην πραγματικότητα έχει πρόβλημα "επιβίωσης" μέσα στην ίδια την Τουρκία.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο Πούτιν σέρνει από ‘τα μαλλιά’ την Τουρκία στην λεγόμενη Ευρασία και στο σύμφωνο της Σανγκάης. Αυτό θα είναι και το τελος του Ταγιπ.