Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή, Δεκεμβρίου 04, 2016

Σε λίγο θα μας πούνε ότι φταίνε οι συνταξιούχοι για τα Ελληνοτουρκικά......για τους διορισμούς Τσίπρα όμως δεν βγάζουμε άχνα..

Γιατί χτυπάνε με λύσσα τους συνταξιούχους κυβέρνηση και τοκογλύφοι;; Tι συμβαίνει; Δεν αρκούν οι "γεναίες" περικοπές του κομμουνιστή Κατρούγκαλου; Είναι απλό. Οι συνταξιούχοι έχουν παιδιά άνεργα!  Ο στόχος είναι να τα διώξουν ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ από την Ελλάδα. . Πόσο να αντέξει ο νέος με τα άθλια προγράμματα του ΟΑΕΔ;; Πόσο να αντέξει η νέα κοπέλα που είναι κοντά στα 30 με 35 όταν δεν βλέπει μέλλον και η σύνταξη των γονιών που ήταν ένα στήριγμα, έχει γίνει αέρας κοπανιστός; Στην Ελλάδα ΔΕΝ ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΝΕΙΡΑ. Τους δημοσίους υπαλλήλους τους θέλουν για ψήφους, δεδομένου της μεγάλης αποχής στις εκλογές τα τελευταία χρόνια. Μέχρι και για αυξήσεις στους μισθούς διαβάζουμε.

 Στην Ελλάδα ΔΕΝ ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΝΕΙΡΑ. Τους δημοσίους υπαλλήλους τους θέλουν για ψήφους, δεδομένου της μεγάλης αποχής στις εκλογές τα τελευταία χρόνια. Μέχρι και για αυξήσεις στους μισθούς διαβάζουμε.

Για αυτό άλλωστε γεμίζουν την χώρα με νεαρούς μουσουλμάνους….με άλλοθι τον πολιτισμό και τον ανθρωπισμό αλλοιώνουν τα πάντα. 

Που ήταν χθες ο Τσίπρας;; Μήπως στα Αραβικά  Εμιράτα;; Ποιες είναι οι επενδύσεις των Εμίρηδων; Μήπως τα Hot Spots γίνονται με χρηματοδότηση και των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων; Τι δουλειά έχουμε με τα ακραία Εμιράτα; Επίσης, ποια είναι η συμμετοχή του στρατού στην όλη ιστορία;; Είναι δυνατόν να μας την "πέφτει" ο ακραίος Ισλαμιστής Ερντογάν και οι στρατηγοί να εμφανίζονται άνετοι και χαμογελαστοί και να κόβουν κορδέλες σε Hot Spots;; Tι είδους "μυστήρια" πράγματα είναι αυτά; Τι μαγκιά είναι αυτή; Τι έργο είναι αυτό;  Απορίες έχουμε...μιας και δεν μας "κάθεται" ο ελληνοτουρκικός πόλεμος...


Εγκαίνια του Κέντρου Φιλοξενίας Προσφύγων στο Κουτσόχερο, όπως αυτό διαμορφώθηκε με την τοποθέτηση οικίσκων, έγιναν σήμερα το πρωί από τον αναπληρωτή υπουργό Εθνικής Άμυνας Δημήτρη Βίτσα.
 
Στην τελετή παραβρέθηκαν και εκπρόσωποι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και της Ερυθράς Ημισελήνου.
 
Στις δηλώσεις του ο κ. Βίτσας ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να γίνει δεύτερο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων στο ν. Λάρισας.
 
Αξίζει να σημειωθεί πως χθες έφθασαν στο Κουτσόχερο οι πρώτοι 200 Σύριοι πρόσφυγες, οι οποίοι και εγκαταστάθηκαν στους οικίσκους.https://hellenicsunrise.blogspot.gr/2016/11/blog-post_70.html

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

'Ενας ακόμα γεροτράγος, εργαλείο της Στοάς! Αντί να κόψει στο μισό τον μισθό του ως βουλευτού, θέλει να κόψει επιπλέον 200 εβρ(αι)ώ γενοκτονώντας τους ήδη πτωχευμένους γέροντες και γερόντισσες...

Θέλω να πιστεύω - και εύχομαι - αυτά όλα τα κυνοβουλευτικά και κομματικά καθίκια, πολύ σύντομα να διακοσμούν τους υψηλούς φανοστάτες της πρωτεύουσας ως χριστουγεννιάτικες μπάλες!!!...

Διότι αυτό είναι το τέλος που τους αξίζει. Αυτά τα πολιτικά κόπρανα και αποβράσματα μας έχουν φέρει στα πρόθυρα του δικού μας βιολογικού τέλους... Και ακόμα δεν έχει ανοίξει ρουθούνι!!!