Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα, Δεκεμβρίου 05, 2016

Η παρεούλα του Καστελόριζου....Στην επιστροφή θα αλλάξουν ξανά ρόλους μην τους πάρει χαμπάρι ο βλάκας λαός...Θα αντιδρά ο κόσμος για την αθλιότητα των Μνημονίων και αυτοί θα το εμφανίζουν σαν βίαιη απόπειρα της επιβολής της ναζιστικής θεωρίας. Μια χαρά τα κατάφεραν.

http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2012/10/aima-timi-xrisi-augi.html

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΡΕΛΛΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΑΝΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΝΑ ΣΤΗΝΑΝΕ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ 300 ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 45 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑ ΤΗΝ ΠΛΕΜΠΑ ΝΑ ΠΙΑΣΗ ΤΟ ΦΤΥΑΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΟΡΓΩΣΗ ΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ. ΦΥΣΙΚΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΕΝΑΡΙΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ. ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΓΗΓΕΝΗ ΕΛΛΗΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΓΛΕΝΤΟΥΝ ΜΕ ΕΝΑ ΧΑΚΑΜΑΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΤΕΙΡΕΥΤΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΕΡΝΗ. ΜΙΛΑΜΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟΙ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΟΥΝ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΟ, ΔΗΛΆΔΗ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΗ ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ 9000 ΧΡΟΝΩΝ ΣΕ ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΜΙΑ ΓΕΝΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΡΕΚΟΡ ΓΚΙΝΕΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΓΗΙΝΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

10:39 π.μ.

Ένας γερμανός ψυχίατρος σε ένα γερμανικό κανάλι είπε πρόσφατα ότι σε λιγότερο από 20 χρόνια η ελλάδα θα έχει μόνο γέροντες και πολλούς αλλόθρησκους. Ελληνικό γένος δεν θα υπάρχει ούτε για πλάκα. Πρόσεχε τι γράφω. Ελληνικό γένος! Αρα τα μνημόνια ήταν στημένα!

Ανώνυμος είπε...

Τα τρία συγκεκριμένα κόμματα πρωταγωνίστησαν σε υποτιμητικές, ειρωνικές, χυδαίες επιθέσεις εναντίον του Γιώργου Παπανδρέου για το θέμα ΕΙΔΙΚΑ της επιλογής του σκηνικού του Καστελόριζου ως συμβολικότερου τόπου ανακοίνωσης της μνημονιακής στήριξης των εταίρων! Φανταστείτε πόσο φίδια είναι και τι ψέματα πούλησαν στο κόσμο μέχρι να πάρουν την εξουσία