Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη, Δεκεμβρίου 20, 2016

Έτσι μιλάει στην Μέρκελ; Στον Σόιμπλε;img_2651 
Έτσι μιλάει στην Μέρκελ; Στον Σόιμπλε; Όχι βέβαια εκεί δεν τον παίρνει. Όλοι είμαστε φασίστες, διαπλεκόμενοι και ο Αλέξης δημοκράτης? Ο καταληψίας έχει χάσει τον έλεγχο, δικτατορία με το έτσι θέλω μου μυρίζει...αυτός δεν πρόκειται να φύγει. Θα βρουν πολλούς λόγους για να μην εγκαταλείψουν. Kαι άντε έφυγαν, να πάνε που? μπαααααα δεν φεύγουν και ούτε εκλογές έρχονται. Ο Τσίπρας έχει τελειώσει πολιτικά, το ίδιο και όλοι τους. Οι θεσμοί και οι τρέλα τους για εξουσία ειναι αυτό που τους κρατά......

Όσο για το θέατρο της Κρήτης? Οι Πασόκοι της "λεβεντογέννας" μεταφέρθηκαν στο ΣΥΡΙΖΑ. Ρακί και Ψυχοφάρμακα . Συνδυασμός θανατηφόρος. Αντιδράσεις απρόβλεπτες.


 Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Φίλε να πούμε την αλήθεια; Όσο οι ανθρωποι είναι μαζόχες και κολοχαρακτήρες, κοιτάζουν την πάρτη τους και συμπεριφέρονται σαν καταναλωτικά ζώα, θα έχουν έναν κομπλεξικό σταλινικό να παριστάνει τον ηγέτη, τους ανέργους και τους άστεγους να πολλαπλασιάζονται και οι σκοτωμοί και οι τρομοκρατίες θα συνεχίζονται. Αν δε βάλουμε μυαλό, αυτή η παράνοια θα είναι η ζωή μας και η ζωή αυτή είναι ο καθρέφτης μας. Στις συμπεριφορές των ανθρώπων βλέπω λίγες αλλαγές και ελάχιστους να προσπαθούν μόνοι τους για κάτι κάλο. Έτσι δεν πάμε πουθενά.
Παναγιώτης