Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 28, 2016

Είναι οι αγαπημένοι των τοκογλύφων.

Αποτέλεσμα εικόνας για σπιτι παλιο

Διαβάζω σε κάποια sites  που γράφουν ότι ο Αλέξης "μάλλον" δεν θα πάει σε εκλογές................

Σοβαρά ρε λεβέντες;; Να σας χειροκροτήσουμε μήπως;

Εδώ και πολύυ καιρό τι γράφουμε; Δεν παραδίδουν! Θα το πάνε μέχρι τέλους.....

Είναι οι αγαπημένοι των τοκογλύφων. Ανέκαθεν η αριστερά ήταν η Κερκόπορτα... 

Δεν έχουν μάθει να λυπούνται…ο Αλέξης ειναι ο άνθρωπος  για όλες τις δουλειές και κάθε κίνησή τους ( θεσμοί) δεν σκοπεύει να τον ροκανίζει αλλά να τον ηρωοποιεί... στην πλέμπα.

Είναι αποφασισμένος να υπογράψει ό,τι μνημόνιο του φέρουν αρκεί να μην τον ρίξουν από το θρόνο του Μαξίμου. Είναι  αποφασισμένος να φέρει απίστευτη διχόνοια, από το να παραδώσει....

Θα φύγει μόνο όταν του πουν.......τα αφεντικά!

Πριν λίγο καιρό ο ίδιος ο θεός μας έδειξε τα σημάδια της Κούβας...ο πρωθυπουργός της Ελλάδος, μαζί με δικτάτορες. Άνετος και χαμογελαστός.

Η αριστερά στην Ελλάδα δεν είναι όπως στην Ευρώπη . Η αριστερά στην Ευρώπη έχει σε μεγάλο ποσοστό ή και τελείως αποκομμουνιστικοποιηθεί, εδώ ακόμη υπάρχει ο κομπλεξισμός της ρεβάνς από τον συμμοριτοπολέμο… να φάμε και να πιούμε.

 Μεγάλο ρόλο έπαιξαν και παίζουν τα Ελληνικά Πανεπιστήμια....οι σχολές της παρακμής με τα λεφτά της Ευρώπης. Μεγάλο ρόλο παίζει η οικογένεια. Τα βιώματα....μέσα στον χρόνο. Ένα μεγάλο κρυφό κόμπλεξ  ήταν και παρέμεινε η Ελλάδα, δεν το βλέπαμε όμως εξαιτίας των εύκολων δανείων από την ΕΕ.......δεν βλέπαμε την αλήθεια γιατί χαζεύαμε τις πορείες των συνδικαλιστών, τα Πολυτεχνεία της Δαμανάκη και του Λαλιώτη......τα τραγούδια του Μίκη.....Ο Έλληνας ποτέ δεν είδε καθαρά  γιατί η αριστερά πάντα τον οδηγούσε σε άλλα μονοπάτια...στο όνομα της δήθεν Δημοκρατίας.

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

To the point!!! Εύγε.

Ανώνυμος είπε...

Το πώς αντιλαμβάνεται κάποιος τον κομμουνισμό σ' αυτό το σημείο δεν μας ενδιαφέρει. Μας ενδιαφέρει το πώς αντιλαμ­βανόταν τον κομμουνισμό το κορυφαίο κομμουνιστικού τύπου σύστημα, γιατί αυτό συμμετείχε στη νομή της παγκόσμιας εξουσίας. Μας ενδιαφέρει μόνον αυτού του συστήματος η άποψη περί κομμουνισμού, γιατί αυτό καθόριζε τις συμπεριφορές των κατά τόπους κομμουνιστικών κομμάτων που διεκδικούσαν την εξουσία και αυτό καθόριζε επίσης και τις φιλοδοξίες τους. Αυτό καθόριζε το άκρο της Αριστεράς και αυτό το άκρο ήταν καθαρά φασιστικό.
Αριστερά λοιπόν και δημοκρατικότητα ταυτίζονται, εφόσον τα φασιστικά άκρα έχουν τους δικούς τους εκφραστές. Στην πραγματικότητα Αριστερά είναι ό,τι περιγράφει το Σύνταγμα της Ελλάδας, το οποίο θέτει εκτός "νομιμότητας" τα φασιστικά άκρα. Το Σύνταγμα της Ελλάδας είναι αριστερό και δημοκρατικό, γιατί απλούστατα δεν είναι ούτε ακροδεξιό ούτε κομμουνι­στι­κό. Αριστεροί είναι όλοι οι Έλληνες πλην των ακρο­δεξιών. Δημοκράτες είναι όλοι οι Έλληνες πλην των ακροδεξιών και των κομμουνιστών.
Αποσπασμα απο ΕΑΜ β
γιαννης

Ανώνυμος είπε...

Σ' ό,τι αφορά το ίδιο το όνομα της Αριστεράς, αυτό είναι κάτι το οποίο προκύπτει από τον ετεροπροσδιορισμό της σε σχέση με τον κύριο αντίπαλό της, που είναι η Δεξιά. Λογικό είναι αυτό, εφόσον η δεξιά εξουσία έρχεται από τα βάθη των αιώνων και άρα και η "συνομήλική" της κοινωνική αντίδραση ετεροπροσδιορίζεται με βάση αυτήν και όχι με βάση τον πολύ νεώτερο κομμουνισμό. Αν δηλαδή ο κομμουνισμός ήταν πανάρχαιος και όριζε το αριστερό άκρο των ιδεολογιών, η δημοκρατική παράταξη θα ονομαζόταν Δεξιά. Επειδή αυτό δεν συμβαίνει, ο ετεροπροσδιορισμός γίνεται με βάση την έννοια της Δεξιάς.
Το θέμα εδώ είναι το τι είναι Δεξιά. Η Αριστερά, όπως είπαμε, προκύπτει από την αντίθεσή της με τη Δεξιά. Ποια Δεξιά όμως; Τη σημερινή Δεξιά της Νέας Δημοκρατίας; Τη Δεξιά του φιλελευ­θερισμού και της ελεύθερης οικονομίας; Όχι βέβαια. Η έννοια της Δεξιάς στην περίπτωση αυτήν ταυτίζεται με την Ακροδεξιά. Ό,τι δεν είναι ακροδεξιό, είναι Αριστερό. Ό,τι δεν είναι φασιστικό, είναι δημοκρατικό. Ό,τι δεν έχει σχέση με παλάτια, συνταγματάρχες και εκκλησίες, είναι Αριστερό. Η Ακροδεξιά όμως δεν ταυτίζεται με τον επίσημο φορέα της σημερινής Δεξιάς, που είναι η ΝΔ. Δημο­κράτες, αντιβασιλικοί, αντιχουντικοί και αντίθρησκοι υπάρχουν άπειροι στη ΝΔ.

Ανώνυμος είπε...

Άρα τι συμβαίνει; Τι είναι η ΝΔ; Ένα "καπελωμένο" μέρος της δημοκρατικής Αριστεράς. Οι ψηφοφόροι της ΝΔ είναι στη συντριπτική τους πλειοψηφία αριστεροί. Γιατί; Γιατί απλούστατα δεν είναι ακροδεξιοί. Είναι στην πλειοψηφία τους δημοκράτες, γιατί απλούστατα δεν είναι ούτε ακροδεξιοί ούτε κομμουνιστές. Οι ακροδεξιοί φασίστες και οι μεταγραφές "αριστερών" χαφιέδων —που ως κόμμα την ελέγχουν, ελέω πατέρων και Αμερικανών— στην ουσία ελέγχουν μέσω της ΝΔ ένα μεγάλο μέρος της ελλη­νικής δημοκρατικής Αριστεράς.
Πολιτικοί με χουντικό παρελθόν είναι οι περισσότεροι από τα παλαιά στελέχη της ΝΔ. Οι υπόλοιποι —στη συντριπτική τους πλειοψηφία— θα μπορούσαν να είναι χουντικοί και απλά λόγω ηλικίας δεν πρόλαβαν να μας το δείξουν. Οι ίδιοι άνθρωποι, που κάποτε ήταν κυρίαρχοι, επειδή σήκωναν τα "βρακιά" των μοναρχών, μπαίνουν σήμερα στη Βουλή, επειδή τους ψηφίζουν αριστεροί δημοκράτες. Ο λαός της Δεξιάς έχει παραμείνει στην Ακροδεξιά και η πραγματική ηγεσία της έχει μετακινηθεί αριστερά στη ΝΔ.
Αυτό είναι το όλο παιχνίδι, που παραδίδει τους δημοκράτες Έλληνες ως "λεία" στα δύο μεγάλα κόμματα. Η Ακροδεξιά δημιουργεί την Αριστερά και η προδοτική ηγεσία της Αριστεράς σπρώχνει κόσμο προς τα δεξιά και άρα παραδίδει ένα μεγάλο μέρος της στον επίσημο φορέα της Δεξιάς και άρα στη ΝΔ. Αυτό είναι το παιχνίδι της τεχνητής πόλωσης και αυτό το δρομολογούν "αριστεροί" ηγέτες, οι οποίοι ελέγχονται από τα ίδια ξένα κέντρα εξουσίας από τα οποία ελέγχεται και η "επάρατη". Μόνον "αριστεροί" μπορούσαν να το "παίξουν" αυτό το παιχνίδι. Μόνον "αριστεροί", γιατί οι άλλοι, είτε ακροδεξιοί είτε κομμουνιστές, είναι "σεσημασμένοι" και δεν μπορούν να παρασύρουν τον λαό.
ΕΑΜ β "φακελος δεξια"
γιαννης

Ανώνυμος είπε...

Αυτό το οποίο πρέπει να μείνει στον αναγνώστη είναι ότι οι ΔΕΞΙΟΙ φασίστες των Αθηνών στον μεγάλο αγώνα των Ελλήνων, είτε συνεργάστηκαν με τον κατακτητή είτε δήλωσαν "απόντες". Ήταν είτε προδότες, που άξιζαν τον θάνατο, είτε φυγόμαχοι, που άξιζαν την περιφρόνηση. Η εμφάνιση των Γερμανών δηλαδή στην Αθήνα διέσπασε τη φασιστική ΔΕΞΙΑ. Οι γερμανόφιλοι ΔΕΞΙΟΙ συνεργάστηκαν με τα αφεντικά τους και οι αγγλόφιλοι ΔΕΞΙΟΙ εγκατέλειψαν τη χώρα.
Ανάλογη πορεία με τους κορυφαίους της ΔΕΞΙΑΣ είχε και η βάση της ΔΕΞΙΑΣ. Ο επαρχιακός κρατικός και παρακρατικός μηχανισμός της ΔΕΞΙΑΣ συνέχισε το "έργο" του, χωρίς να επηρεαστεί από τη διάσπαση της κορυφής. Δεν είχε λόγο εκείνος ο μηχανισμός να διασπαστεί, γιατί δεν αλλοιώθηκαν τα δεδομένα για τα οποία δημιουργήθηκε. Αυτός ο μηχανισμός έλεγχε την επαρχία για λογαριασμό της Αθήνας. Τώρα το αν η Αθήνα αποφάσιζε μέσα στη βρετανική πρεσβεία ή στα γραφεία της Γκεστάπο, αυτό δεν ήταν κάτι που αφορούσε τα στελέχη αυτού του μηχανισμού. Αυτοί για τον μισθό τους δούλευαν. Οπότε γι' αυτούς ίσχυε το Business as usual.
ΕΑΜ Β

Ανώνυμος είπε...

Εδώ μπορεί να καταλάβει ο αναγνώστης γιατί ξεκινήσαμε το κείμενό μας από την ανάλυση περί Αριστεράς. Με βάση τους διαχωρισμούς που κάναμε στην αρχή του κειμένου τα πράγματα είναι εύκολα στην περιγραφή τους.
Το ΕΑΜ ήταν απόλυτα αριστερό, γιατί δεν είχε φασίστες της ΔΕΞΙΑΣ ανάμεσα στα μέλη του. Ως αριστερό, είχε ανάμεσα σ' αυτά τα μέλη του και ΚΚΕδες φασίστες. Το ΕΑΜ είχε στις τάξεις του το σύνολο του ελληνικού λαού. Οι μόνοι, που δεν συμμετείχαν στις μάχες του, ήταν οι φασίστες ΔΕΞΙΟΙ. Αυτοί είχαν άλλες δουλειές να κάνουν εκείνη την περίοδο. Οι μισοί συνεργάστηκαν με τους Γερμανούς κατακτητές και οι άλλοι μισοί αναζήτησαν στο εξωτερικό την ασφάλεια των προστατών τους.
ΕΑΜ Β

Ανώνυμος είπε...

θέλω μια καθαρή απάντηση. Τι εννοείςο τσιπρας θα το παειι μεχρι τελους>?

eucharist tassilli είπε...

ρε peri,η γραφη σου ειναι τοσο σεχταριστικη,τοσο δογματικη μιλαμε,που το να το παιζεις εσυ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ.... ειναι για γελια μεχρι δακρυων,χρησιμοποιοντας επιμονως να χαρακτηριζεις με -ΕΣΜΟΥΣ!
εχεις χασει τη μπαλα,σορρυ.
Ο αλλος ο Διηνεκης το χαβα του..... παλι το διπολο ΕλληνοΤουρκικη Συνομοσπονδια....Διαμελισμος Ελλαδας... υπαρχει ΣΥΝΘΕΣΗ αυτων των δυο,λογικως?....
Επισης,ρε Διηνεκη,δε λεω,ενθαρυννεις το πατριωτισμο λεγοντας οτι εχουνε αξιοπιστες ενοπλες δυναμεις,ξεχνας ομως.... οτι αυτο το κρατιδιο... δε μπορει να βαλει Δενδρο Χριστ. στο Συνταγμα.... επειδη το καινε τα αναρχικα του τεκνα... τα οποια συνεχιζει να ταιζει...... αναλυσε την εξισωση αυτη,λιγο.... κ μετα σκεψου,οτι αυτο το κρατος... θα νικησει Τουρκους η' τουρκαλβανους?.......... ελεος.

Το κουφαρι του κρατιδιου αυτου ειναι ηδη σαπιο. Το ξερεις. Απλα δε το παραδεχεσαι ανοιχτα...


υ.γ. Δειτε το προφιλ του Θεοφιλου,του δολοφονου της Παρου στο facebook....... αυτο μονο....... αν θελετε τη καλυτερη αναλυση,της καταστασεως που ειμαστε. φαντασου ρε peri,ου τοσο κατακρινεις τη ΧΑ,να ειχε προφιλ...στο φεισμπουκ ο Ρουπακιας...με ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ FANS..... ρε,δειτε το προφιλ για τη καλυτερη αναλυση λεμε. Εδω η 17Ν εχει οπαδους θα μου πεις....στην ΕΣΗΕΑ!! χαχαχαα "κρατος" "ελληνικο" κατα τ'αλλα..... Ζειστε το μυθο σας ακομα..... ζειστε.... εκει....

https://www.facebook.com/profile.php?id=100009773947170&hc_location=ufi

Οτάσσιος Θεοφίλουeucharist tassilli είπε...

@28 Δεκεμβρίου 2016 - 1:01 μ.μ.

ρε ανωνυμε εξυπνακια..... ο ελληνικος λαος των ΕΑΜιτων που πολεμουσε τους κατακτηκες Γερμανους..... αγωνιζοταν για τους κατακτητες Σοβιετικους,ετσι?........ ασε,μας ρε φιλαρακο. Το μονο που προσθετεσε το ΕΑΜ σου... ΗΤΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ ΝΕΚΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!! ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!!! και οσοι συνεργαστηκαν με τους ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ!! ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΑΠΟΤΙΝΑΞΗ ΤΩΝ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΩΝ!!!!

Ανώνυμος είπε...

tassilli αυτη ειναι η αποψη σου,η οποια συμπιπτει με την ακροδεξια αντιληψη της ιστοριας.ακουτε ΕΑΜ κ βγαζετε σπυρακια....
λες:"ο ελληνικος λαος των ΕΑΜιτων που πολεμουσε τους κατακτηκες Γερμανους..... αγωνιζοταν για τους κατακτητες Σοβιετικους,ετσι?."
κ σ απαντω:οχι δεν ειναι ετσι.πως ειναι? διαβασε τα σεντονια του Τραιανου να δεις πως ηταν
γιαννης