Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη, Δεκεμβρίου 06, 2016

Kάθε μέρα που περνά όλο και περισσότερο δικαιώνεται ( δυστυχώς) το blog. Δημοκρατία μπετόν αρμέ!


Ισχυροί Γερουσιαστές και Βουλευτές οι οποίοι παραδοσιακά στηρίζουν τα ελληνικά και κυπριακά ζητήματα και διατηρούν διαύλους επικοινωνίας με το “Ελληνικό Λόμπι”, δεν κρύβουν πια τον εκνευρισμό τους για την στάση της ελληνικής κυβέρνησης και προτίθενται να στείλουν σχετικό μήνυμα στην Αθήνα.
 
AP Photo/Ricardo Mazalan
Χαρακτηριστικό του κλίματος που έχει δημιουργηθεί τα τελευταία 24ώρα είναι οτι ο Μάριο Ντιαζ Μπαλάρτ, Ρεπουμπλικάνος βουλευτής από την Φλόριδα και ηγετικό στέλεχος της Αμερικανικό-Κουβανικής Κοινότητας στο Κογκρέσο, συναντάται σήμερα με τουρκική αντιπροσωπεία, συνάντηση την οποία απέφευγε για 15 ολόκληρα χρόνια.

Και αυτός και άλλα μέλη της Βουλής και της Γερουσίας ταξίδευσαν στην Αθήνα και την Λευκωσία και κατήγγειλαν επανειλημμένα τις τουρκικές προκλήσεις εναντίον της Ελλάδας και της Κύπρου.

Αποτελούσαν τον βασικό κορμό των υποστηρικτών των ελληνικών εθνικών θεμάτων στο Κογκρέσο…

Αποτέλεσμα εικόνας για αμερικη γερακια 
Πληροφορίες του περιβάλλοντος του εν λόγω βουλευτή, λένε ότι με αυτό τον τρόπο -συναντώντας δηλαδή τα μέλη του “Τουρκικού Λόμπι”- εκφράζει την δυσαρέσκεια του για την ανεξήγητη. όπως χαρακτηρίζεται η απόφαση του Έλληνα πρωθυπουργού να μεταβεί στην Αβάνα. 

 Καταμαρτυρούν στον ‘Ελληνα πρωθυπουργό ότι αγνόησε το βασικό γεγονός ότι στην Κούβα δεν γίνονται δημοκρατικές εκλογές και ότι οι φυλακές είναι γεμάτες με αντιπάλους της οικογένειας Κάστρο.
mignatiou.com

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΖΩΑ.