Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή, Δεκεμβρίου 02, 2016

. ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ......Σόιμπλε: Ούτε βήμα πίσω από την απόφαση του Eurogroup από 24 Μαΐου 2016, Ο «λογαριασμός» τους επόμενους μήνες θα είναι βαρύς

Ο ρόλος Μέρκελ στη νέα φάση της ελληνοτουρκικής κρίσης

Η Ελλάδα, για να παίξει το "παιχνίδι" τους, θα πρέπει να ελεγχθεί απόλυτα. Αυτόν τον έλεγχο έχει αναλάβει η Γερμανία. Εφόσον λοιπόν στόχος της Γερμανίας είναι να απομονώσει την Ελλάδα, για να τη λεηλατήσει σε βαθμό αναίμακτης κατάκτησης, θα πρέπει να μπορεί να τη διατηρεί υπό μόνιμο καθεστώς τρομοκρατίας. Εφόσον δεν μπορεί η ίδια να διατηρεί εντός της Ελλάδας στρατιωτικές δυνάμεις κατοχής, επιδιώκει, κάθε φορά που υπάρχει αμφισβήτηση της κυριαρχίας της, να διατηρεί εκτός Ελλάδας μια μόνιμη στρατιωτική απειλή, αλλά και μια μόνιμη συμμαχική δύναμη. Επιθυμεί αυτό το στρατιωτικό παιχνίδι να έχει καί "μαστίγιο" καί "καρότο", για να την ελέγχει απόλυτα. 

Γι' αυτόν τον λόγο έχει ανάγκη την Τουρκία και το Ισραήλ και εξαιτίας αυτής της ανάγκης παίζει αυτό το παιχνίδι με τους μυστικούς συμμάχους. Από τη στιγμή που ο ιμπεριαλισμός της Γερμανίας δεν έχει τη στρατιωτική του "έκφραση", είναι υποχρεωμένη η Γερμανία να παραχωρήσει αυτόν τον ρόλο σε "εργολάβους" και αυτοί είναι οι ρόλοι τόσο της Τουρκίας όσο και του Ισραήλ. Ο ένας θα είναι ο "κακός" της ιστορίας και ο άλλος ο "καλός" …Το γνωστό παιχνίδι του καλού και κακού μπάτσου. Από εκεί και πέρα το όλο θέμα για τους Γερμανούς είναι να μην αντιληφθούν οι Έλληνες το παιχνίδι που τους παίζουν, γιατί δεν θα μπορούν να τους διατηρούν "ομήρους".

Αποτέλεσμα εικόνας για εβραιοι τσιπρασΓι' αυτόν τον λόγο θέλουν την απομόνωση της Ελλάδας …Την πλήρη απομόνωσή της …ακόμα και από λαούς, οι οποίοι θα μπορούσαν να έχουν αυθεντικά κοινά συμφέροντα. Λαούς, όπως για παράδειγμα οι Κούρδοι. Κατά "σύμπτωση" με τους Κούρδους η Ελλάδα τα "χάλασε" την εποχή ακριβώς που συνέφερε όλο αυτό το μυστικό "Μπλοκ" των εχθρών της. Πώς τα "χάλασε" όμως; Θυμάται κανείς; Μήπως εξαιτίας της υπόθεσης Οτσαλάν; Ποιος ήταν ο ρόλος τόσο των Τούρκων όσο και των Ισραηλινών σ' εκείνη την περίπτωση; Μήπως τα σχεδίασαν όλα μόνοι τους και απλά τη ζημιά την απέδωσαν στους αφελείς; Οι Εβραίοι της PAX HEBRAICA  σ' εκείνη την περίπτωση κατάφεραν να έχουν καί τον σκύλο χορτάτο καί την πίτα ολόκληρη.

Αντιλαμβανόμαστε πλέον πλήρως ότι όλα αυτά αναγκάζουν τους Γερμανούς, τους Ισραηλινούς και τους Τούρκους να ασκούν μυστική διπλωματία μέσω μυστικών μεταξύ τους σχέσεων. Δεν τους συμφέρει να καταλαβαίνουν οι Έλληνες τα παιχνίδια, τα οποία παίζουν εις βάρος τους. Οι Εβραίοι, οι οποίοι ελέγχουν απόλυτα τόσο τη Γερμανία όσο και το Ισραήλ, θα γνωρίζουν τα συμβαίνοντα στις δύο πλευρές και θα μας "κουρδίζουν". Θα βάζουν την "εύθραυστη" Τουρκία να παίζει εκ του ασφαλούς σκληρά παιχνίδια πολέμου και απειλών εις βάρος της Ελλάδας. Εκ του ασφαλούς, γιατί θα ελέγχουν την αντίδραση της Ελλάδας, προκειμένου να μην απειλεί την Τουρκία. Γι' αυτόν τον λόγο οι Γερμανοί εκπαιδεύουν την ελληνική κοινωνία στην ανοχή απέναντι στις προσβολές. Γι' αυτόν τον λόγο έχουν ανάγκη την ελληνοϊσραηλινή συμμαχία.

http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/04/blog-post_21.htm
 Αποτέλεσμα εικόνας για ισραηλ σημαια

Σε καμία περίπτωση δεν έχουν το μέγεθος να δικαιολογήσουν νέα μέτρα.  

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

θα γινει πολεμος μεγαλος και εσυ αληταρα μαλακιες μου γραφεις εδω μεσα. Παρε εδω ρε ζωον να διαβασειςς.= www.makeleio.gr, pronews.gr