Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή, Ιανουαρίου 27, 2017

1000 κομμάτια γίνεται ο κολλητός του Σαρκοζί. Ο Φιγιόν «απειλεί» να παραιτηθεί από τη διεκδίκηση της προεδρίας, Στα «τάρταρα» η δημοτικότητα Φιγιόν μετά το σκάνδαλο «PenelopeGate»Ο Φρανσουά Φιγιόν δεν είναι διατεθειμένος να δεχθεί την παραμικρή αμφισβήτηση για το πολιτικό ήθος του, απειλώντας να παραιτηθεί από τη διεκδίκηση της γαλλικής προεδρίας, αν ο ίδιος τεθεί υπό καθεστώς δικαστικής διερεύνησης, για την υπόθεση που συγκλονίζει τη Γαλλία με πρωταγωνίστρια τη σύζυγό του. Η Πενέλοπε Φιγιόν, κατηγορείται ότι επί σειρά ετών λάμβανε χρήματα για υπηρεσίες που ουδέποτε είχε προσφέρει.

Ο υποψήφιος με τη γαλλική δεξιά δήλωσε σε συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό TF1, πως σε περίπτωση που ο ίδιος τεθεί υπό δικαστική έρευνα, θα παραιτηθεί από τη διεκδίκηση της γαλλικής Προεδρίας.

Όπως ανέφεραν προηγούμενα δημοσιεύματα στη Γαλλία, η Πενέλοπε Φιγιόν είχε λάβει συνολικά πάνω από 500.000 ευρώ, για υπηρεσίες που φέρεται να μην είχε προσφέρει. Ο Γάλλος πολιτικός τόνισε επίσης πως ο ίδιος θα κινηθεί νομικά κατά της εφημερίδας..

Δεν υπάρχουν σχόλια: