Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή, Ιανουαρίου 27, 2017

1000 κομμάτια γίνεται ο κολλητός του Σαρκοζί. Ο Φιγιόν «απειλεί» να παραιτηθεί από τη διεκδίκηση της προεδρίας, Στα «τάρταρα» η δημοτικότητα Φιγιόν μετά το σκάνδαλο «PenelopeGate»



Ο Φρανσουά Φιγιόν δεν είναι διατεθειμένος να δεχθεί την παραμικρή αμφισβήτηση για το πολιτικό ήθος του, απειλώντας να παραιτηθεί από τη διεκδίκηση της γαλλικής προεδρίας, αν ο ίδιος τεθεί υπό καθεστώς δικαστικής διερεύνησης, για την υπόθεση που συγκλονίζει τη Γαλλία με πρωταγωνίστρια τη σύζυγό του. Η Πενέλοπε Φιγιόν, κατηγορείται ότι επί σειρά ετών λάμβανε χρήματα για υπηρεσίες που ουδέποτε είχε προσφέρει.

Ο υποψήφιος με τη γαλλική δεξιά δήλωσε σε συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό TF1, πως σε περίπτωση που ο ίδιος τεθεί υπό δικαστική έρευνα, θα παραιτηθεί από τη διεκδίκηση της γαλλικής Προεδρίας.

Όπως ανέφεραν προηγούμενα δημοσιεύματα στη Γαλλία, η Πενέλοπε Φιγιόν είχε λάβει συνολικά πάνω από 500.000 ευρώ, για υπηρεσίες που φέρεται να μην είχε προσφέρει. Ο Γάλλος πολιτικός τόνισε επίσης πως ο ίδιος θα κινηθεί νομικά κατά της εφημερίδας..

Δεν υπάρχουν σχόλια: