Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη, Ιανουαρίου 03, 2017

Σπέρνει ανέμους, θερίζει θύελλες ο μεντρεσές Ερντογάν.Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, ο Σανσάλ βρισκόταν στα Κατεχόμενα. Ανέβασε στα social media βίντεο όπου έλεγε πως λόγω καταπίεσης στα Κατεχόμενα η αλλαγή του χρόνου δεν γιορτάστηκε και γι’ αυτό εκείνος επέλεξε να περάσει στην ελεύθερη Κύπρο και συγκεκριμένα στη Λευκωσία για να πιει και να γιορτάσει.

«Εσείς συνεχίστε να γιορτάζετε μέσα σε τόση βρομιά, ντροπή και αθλιότητα. Πνίξου στα σκ@@ά σου Τουρκία» ήταν το μήνυμα του Σανσάλ

«Αυτήν την ώρα είμαι στη βόρεια Κύπρο και ο νέος χρόνος δεν έχει μπει λόγω της καταπίεσης που υπήρξε. Στην Κυπριακή Δημοκρατία θα μπει ο νέος χρόνος σε μία ώρα. Σε λίγο θα πάω στη Λευκωσία και θα γιορτάσω κι εκεί. Εσείς συνεχίστε να γιορτάζετε μέσα σε τόση βρομιά, ντροπή και αθλιότητα. Πνίξου στα σκ@@ά σου Τουρκία» ήταν το μήνυμα του Σανσάλ.

Και αυτό το πλήρωσε ακριβά. Οι τουρκοκυπριακές Αρχές τον απέλασαν και όταν το βράδυ της Δευτέρας (02.01.2017), έφτασε στο αεροδρόμιο Ατατούρκ με πτήση της Turkish Airlines, αγριεμένο πλήθος τον περίμενε στην πίστα του αεροδρομίου και πριν καλά καλά κατέβει από τη σκάλα του αεροπλάνου, του επιτέθηκε και τον ξυλοκόπησε άγρια!

 
Υπάρχουν αναφορές πως επίθεση δέχτηκε και μέσα στο αεροπλάνο που τον μετέφερε στην Κωνσταντινούπολη. Αλλά όχι σαν αυτή που δέχτηκε όταν κατέβηκε από το αεροσκάφος. Τα video που κατακλύζουν τις τελευταίες ώρες τα social media είναι χαρακτηριστικά του τι έγινε. Εκείνο που προκαλεί εντύπωση είναι το πώς κατάφερε και με την ανοχή ποιου ο όχλος να φτάσει ως την πίστα του αεροδρομίου για να επιτεθεί στον Τούρκο σχεδιαστή...

Zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: