Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή, Ιανουαρίου 27, 2017

Ποιος ασχολείται; Εχουμε την υπερήφανη διαπραγμάτευση Τσακαλώτου μπροστά μας..Eurogroup: Ένα ακόμη Βατερλώ για την κυβέρνησηΔύο άτομα βρέθηκαν νεκρά μετά από φωτιά που εκδηλώθηκε τη νύχτα σε μονοκατοικία, στην Πολιά του δήμου Διδυμότειχου, στην Περιφερειακή Ενότητα Έβρου.


Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η φωτιά στη μονοκατοικία ξέσπασε στις 02:10. Μαρτυρίες γειτόνων αναφέρουν ότι πρόκειται για ζευγάρι ηλικιωμένων.


Να φανταστούμε ότι το άτυχο ζευγάρι δεν είχε χρήματα για πετρέλαιο θέρμανσης, άναψε τη φωτιά στο τζάκι ή σε καμιά σόμπα, αυτή ξέφυγε και συνέβη το μοιραίο.....Μέσα στα κρύα  σκοτάδια ο κοσμάκης...για να διορίζονται κάποιοι από τα παράθυρα...για το πλεόνασμα του Παππά....

Εδώ δεν υπάρχουν ντοκιμαντέρ που διεκδικούν  Όσκαρ...

1 σχόλιο:

, είπε...

Κι έχεις μετά τον http://antizitro.blogspot.gr, να σου λέει: "Ρατσιστικά παιχνίδια «αντιρατσιστών» για να μας αποσπάσουν την προσοχή". "Ανησυχήσαμε επειδή 7 παιδάκια από Αλβανία ...αισθάνονται Αλβανοί παρόλο που θα έχουν Ελληνική Υπηκοότητα και θα υπηρετήσουν στον Ελληνικό Στρατό". "Το θέμα όμως πουλάει και κάποιοι μαζεύουν λεφτά από τα κλικ παριστάνοντας τους «εξοργισμένους πατριώτες» όπως ο νομοταγής Θέμος". http://antizitro.blogspot.gr/2017/01/blog-post_39.html - Ρε συ antizitro, διάβασες στο pentapostagma; "Στα όπλα 12.000 αλβανικής καταγωγής στρατιώτες στον ελληνικό στρατό"! πηγή: http://www.pentapostagma.gr/2017/01/%cf%83%cf%84%ce%b1-%cf%8c%cf%80%ce%bb%ce%b1-%ce%ba%ce%b1%ce%bb%ce%b5%ce%af-%ce%b7-%ce%b1%ce%bb%ce%b2%ce%b1%ce%bd%ce%af%ce%b1-12-000-%ce%b1%ce%bb%ce%b2%ce%b1%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%ae%cf%82-%ce%ba%ce%b1.html#ixzz4X0YhNZJo Δεν είναι επτά, ούτε δεκαεπτά παιδάκια σε παιδότοπο! « Από τους 86.000 στρατιώτες που διαθέτουν οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις, υπηρετού

Το σχόλιό σου το μετέφερα εδώ γιατί η φωτό που έδειχνε έναν Αλβανό να κάνει τα γνωστά ήταν μάπα! Αυτη η φωτογραφία έπαιξε απο το site Makeleio αλλα όμως ήταν ψεύτικη. Είναι σκοτεινά χρόνια αυτά.

peri