Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα, Ιανουαρίου 02, 2017

Αν γινόταν κάτι ανάλογο στην Ελλάδα θα είχαμε εμφύλιο! Ο "σοφός" ελληνικός λαός είναι βαθύτατα δημοκρατικός...δεν ανέχεται τέτοιες καταστάσεις. Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ σε ανάκριση, πριν λίγα χρόνια ο πρόεδρος της Δημοκρατίας φυλακή για βιασμό. Τι χώρα είναι αυτή ρε παιδιά, αν μας στείλουν εισαγγελείς και δικαστικούς δικούς τους να κάνουν ελέγχους εδώ, θα χρειαστούμε στρατόπεδα κρατουμένων μεγαλύτερα από αυτά για τους "πρόσφυγες".Σε κατ' οίκον ανάκριση ο Μπενιαμίν ΝετανιάχουΣε κατ' οίκον ανάκριση ο Μπενιαμίν Νετανιάχου. Στο σπίτι του πρωθυπουργού Μπενιαμίν Νετανιάχου βρίσκεται η αστυνομία και το ειδικό ανακριτικό σώμα, προκειμένου να ανακρίνει τον Ισραηλινό ηγέτη για την κατηγορία της διαφθοράς, μετά την άσκηση ποινικών διώξεων εναντίον του για δύο υποθέσεις εμπλοκής του σε συνδιαλλαγή με επιχειρηματίες.

Νωρίτερα, ο Ισραηλινός πρωθυπουργός αρνήθηκε ότι έχει διαπράξει οποιαδήποτε ατασθαλία. «Σας το είπα και το επαναλαμβάνω: δεν θα υπάρξει τίποτε διότι δεν υπάρχει τίποτε», δήλωσε ο Νετανιάχου κατά την έναρξη μιας συνεδρίασης του κόμματός του, του δεξιού Λικούντ, στην Κνεσέτ, το ισραηλινό κοινοβούλιο. Ο Νετανιάχου ανήρτησε ένα βίντεο από την έναρξη της συνεδρίασης στη σελίδα του στο Facebook.

Ισραηλινοί και ξένοι επιχειρηματίες φέρεται ότι προσέφεραν στον πρωθυπουργό δώρα αξίας πολλών δεκάδων χιλιάδων δολαρίων, κάτι που θα μπορούσε, εφόσον αποδειχθεί, να οδηγήσει σε απαγγελία σε βάρος του κατηγορίας για «κατάχρηση εμπιστοσύνης», αναφέρουν τα μέσα ενημέρωσης.

Αυτά τα τελευταία κάνουν επίσης λόγο για μια δεύτερη υπόθεση από την οποία μπορεί να προκύψουν πιο σοβαρές κατηγορίες διαφθοράς, χωρίς όμως να δίνουν την παραμικρή λεπτομέρεια γι' αυτή........

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

χρήζουσας ψυχιατρικής αντιμετώπισης είναι ο εληνικος λαός.