Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη, Ιανουαρίου 25, 2017

ΆποψηΕίναι διαφορετικό αν ο στρατός είναι μπουρδέλο, αν αυτοκτονούν φαντάροι, αν υπάρχουν ναρκωτικά η δεν ξέρω τι άλλο. Εδώ έχουμε άλλη περίπτωση. Έχουμε ΕΧΘΡΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΣΥΝΟΡΑ...EΧΘΡΟΥΣ ΕΝΤΟΣ!
Ο Τραμπ δεν θεωρεί ότι το ΝΑΤΟ είναι αποτελεσματικό
Σον Σπάισερ
Το πολιτικό σύστημα δεν ενδιαφέρεται. 

Είναι τέρμα διεφθαρμένο. Άθλιο και αποκρουστικό. Είναι αστείο για τόσο σημαντικά θέματα να κάνει παρεμβάσεις ο Μπαρμπαρούσης της Χρυσής Αυγής.

 Το θέμα φουσκώθηκε μπορεί  από την ΕΥΠ μπορεί και όχι...

Κάποιοι  όμως σήμαναν καμπανάκι sos .....

Η Ελλάς είναι χώρα μέλος του ΝΑΤΟ και συνορεύει με φίλιες χώρες μέλη του ΝΑΤΟ ή υποψήφιες πρός ένταξη χώρες ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ……..

Οι Αμερικανοί θεωρούν το ΝΑΤΟ έναν απαρχαιωμένο θεσμό που τους κοστίζει μόνο χρήμα...

Όταν ο Σον Σπάισερ δεν δίνει δεκάρα για το ΝΑΤΟ υπάρχει θέμα. Ο Σον Σπάισερ είναι ο νέος εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου.

Κάποιοι δεν λένε να καταλάβουν ότι  τα γεγονότα τρέχουν....

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ποιος δεν αναγνωρίζει σύνορα; Φίλε δεν είμαστε παραμονές παγκοσμίου πολέμου, περάσανε αυτά τα χρόνια. Κάποτε είχαμε ολοκληρωτικά καθεστώτα, τώρα έχουμε μόνο φωτό στο facebook. Νομίζεις οτι έχει κανείς όρεξη να πάρει τα όπλα και σκοτωθεί για να κατακτήσει την Ελλάδα;
Παναγιώτης

, είπε...

οχι εδω είσαι λαθος. Οι Αλβανοί δεν αναγνωρίζουν σύνορα. όπως μου έλεγε και ένα ορφανό σερβόπουλο καπου εκει στα 1995! "ειναι κακοί, είναι κακοί"...Να ξέρεις οι Αλβανοί με την πρώτη ευκαιρία θα θελήσουν να χτυπήσουν. Τα πράγματα δεν ειναι και τόσο καλά στην Αμερική....

peri

Ανώνυμος είπε...

Τώρα που το λες, η Αλβανία είναι ιδιάζουσα περίπτωση. Αλλά είναι κι αυτοί κομμάτι του σύγχρονου κόσμου. Η γενική εικόνα που έχω πάντως είναι οτι κάποιοι προσπαθούν να κρυφτούν πίσω από αυτές τις συμπεριφορές, παρά να βλάψουν στ'αλήθεια.
Παναγιώτης

, είπε...

Υπάρχει ΣΚΟΤΑΔΙ στα Βαλκάνια και η Αλβανία είναι η αυτοκράτειρα του σκότους με την ακραία εθνικιστική επεκτατική ρητορική. Οι Αλβανοί από την Ευρώπη μέχρι και την Αμερική ένα όραμα έχουν. ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΒΑΝΙΑ. Στην Ελλάδα άρχισε να παίρνει διαστάσεις από τις αρχές της δεκατίας του 2000 μετά τα γεγονότα στο Κόσσοβο. Μέσα στα σπίτια τους ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ Αλβανοι ΚΑΙ εκτός απλά φιλικοί πολίτες. Αν δεν ήταν το ιντερνετ δεν θα βλέπαμε ΠΟΤΕ τις φωτογραφίες.

Επίσης, θέλουν να παντρεύονται Ελληνίδες και όχι Αλβανίδε στην ελλάδα. Θέλουν σχέση με Ελληνίδα, αλλά η Αλβανίδα να μην κάνει σχέση με Έλληνα. Εκτός κι αν υπάρχει συμφέρον. Είναι ο Αλβανικός εθνικισμός. Aκόμα και οι μετριοπαθείς Αλβανοί που ζούνε στην Ελλάδα έχουνε πρόβλημα με τον Αλβανικό εθνικισμό. Τους θεωρούν άπιστους.

Οι άνθρωποι λειτουργούν ως φιλική εταιρεία. Το Αλβανικό λόμπυ στην Αμερική είναι αρκετά δυνατό. Θα δούμε τι θα γίνει με τον Τραμπ...

Η οικονομική κρίση εκανε και ενα καλό. έδιωξε αρκετη αλβανική σαβούρα

peri

, είπε...

Όποιος ευαισθητοποιείται ας διαβάσει τα φεκ να δει πόσοι εκατοντάδες (αλβανοί,ινδοί κλπ) γίνονται Έλληνες κάθε μήνα ...τραγωδια!
peri

Ανώνυμος είπε...

Ε αυτό λέμε. Απλά ο δικός μου τρόπος να το εκφράσω είναι οτι η Αλβανία είναι παραφωνία στον σύγχρονο κόσμο. Είναι το μόνο κάτος στην Ευρώπη που λες οτι ο χρόνος σταμάτησε. Αυτά που κάνουν είναι πολύ επικίνδυνα για τους ίδιους και ρισκάρουν την ίδια τους την ύπαρξη. Κι ας κάνει ο Τραμπ τις τσαχπινιές του, σύντομα όλοι θα δουν οτι υπάρχουν λύσεις για όλα, αρκεί να το θελήσουμε.
Παναγιώτης

Ανώνυμος είπε...

Πάντως ρε πο#στη μου, για να δεις πόσο μας φοβούνται, φροντίσανε η σύγχρονη Ελλάδα να περικλείεται από κράτη που αναπτύσσονται με ρυθμούς χελώνας και που μείνανε σχεδόν παγωμένα στον χρόνο, μην τυχόν και ξεχειλίσει Ελληνισμός από πουθενά και διαδοθεί και πάει παντού. Αυτό το "σύνορα με τη Σερβία" εμπεριέχει αλήθειες μέσα...
Παναγιώτης