Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή, Ιανουαρίου 08, 2017

Στον λαό μιλάνε για κακό Σόιμπλε που ζητά λιτότητα ενώ διορίζουν από παράθυρα, πόρτες και φεγγίτες...Κατεβάζουν το βιοτικό επίπεδο επίτηδες και σκάνε στα γέλια με τους κομματικούς διορισμούς......Η μισή Ελλάδα ψάχνει απεγνωσμένα μια θέση στο δημόσιο βλέποντας τους διορισμούς........Ρεκόρ Κουρουμπλή με πέντε ανίψια.

Μη χάσετε το ΘΕΜΑ που κυκλοφορεί εκτάκτως αυτό το Σάββατο

H Ελλάδα σήμερα και δύο χρόνια μετά τον πολιτικό γάμο των δύο πολιτικών καιροσκόπων είναι μια ρημαγμένη χώρα. Μια οικονομία χρεοκοπημένη, μια κοινωνία διαλυμένη και μια χώρα παραδομένη στους ισλαμιστές λαθρομετανάστες, ένα βήμα πριν την εσωτερική σύγκρουση… 

Και τι κάνουν; Διορίζουν.......

Οι άεργοι κοπρίτες πίνουνε το αίμα του φορολογούμενου, παίρνουν από το στόμα του συνταξιούχου το ψωμί παρά τα 40 χρόνια εισφορές που πλήρωσε. Δεν αντέχουμε να τaίζουμε  κηφήνες ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ με τα λεφτά μας.......δεν αντέχουμε τόσο κόμπλεξ....

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

σκετη τυραννια ειναι να πεινας και αυτοι να διοριζουν, και αν τους πας κοντρα να σε απειλουν με εμφυλιο

Ανώνυμος είπε...

Έτσι είναι. Νομίζουν τώρα οτι θα φτιάξουν την ολιγαρχία τους. Οτι θα έχουν τα σώματα ασφαλείας με το μέρος τους και μία μερίδα διορισμένων που θα τρώνε με χρυσά κουτάλια και έτοιμο το κολοκράτος τους. Δικό τους, των Εβραίων και των τραπεζών. Φίλε όταν πήγαινα στον ΟΑΕΔ, μου 'χαν πετάξει οτι δε θέλω λέει να δουλέψω(εμμέσως, επάνω στην κουβέντα). Το πιστεύεις; Υπάλληλος του ΟΑΕΔ που σε γνώσεις είναι σκράπας και η δουλειά του δεν προσφέρει τίποτα, τουλάχιστον όχι όπως την κάνει και έχει γνώμη για όλους. Τα ίδια και σε νοσοκομεία που έχω βρεθεί. Δηλαδή μερικοί νομίζουν οτι τη βόλεψαν και άρχισαν να κοιτάζουν αφ'υψηλού. Αυτό είναι το κόμπλεξ των Εβραίων φίλε, γιατί οι ίδιοι ήταν πάντοτε οι περιθωριακοί της κοινωνίας και ως τέτοιοι μισούν τον μέσο άνθρωπο και τον απλό πολίτη και θέλουν τη μοίρα τη δική τους να την κάνουν καλύτερη από εκείνη των πολλών. Θέλουν τους πολλούς από κάτω τους. Αυτοί να τα χουν όλα και ο διπλανός ας ψοφάει. Έχεις δει με τη πόρωση μερικοί και μερικές τριγυρνάνε και επιδεικνύουν την αναισθησία τους, οτι αυτοί έχουν ή θα έχουν άνετη ζωή, λες και δεν αξίζει κανείς άλλος, μόνο εκείνοι; Έχεις δει άστεγους να πεινάνε και να κρυώνουν και το μουνί από δίπλα να γελά και να χτενίζεται; Αυτό που το λέμε νεοελληνική νοοτροπία, αλλά στην πραγματικότητα είναι εβραϊκή, αυτό το σύμπλεγμα κατωτερότητας που έχουν οι κομπλεξάρες οι Εβραίοι είναι. Γενικό μίσος προς άπαντες.
Αυτό δε σου βγάζει και ο τύρρανος; Ένα ανεξήγητο μίσος προς όλους.

Τα πράγματα όμως θα αλλάξουν. Η σημερινή εποχή του ίντερνετ δε τα σηκώνει για πολύ αυτά και θα γίνει καλό ξεκαθάρισμα. Κάποιοι θα φάνε τα μούτρα τους και θα πνιγούν από τη κακία τους.
Παναγιώτης