Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή, Ιανουαρίου 22, 2017

Μια καλή ευκαιρία για να δεις που ζεις.. 
Σύμφωνα με το Γενικό Επιτελείο Στρατού, η ενέργειά τους αυτή θα ληφθεί υπόψη τόσο για τις ειδικότητες που θα λάβουν οι εικονιζόμενοι, όσο και για τις τοποθετήσεις τους στις μονάδες εκστρατείας Πηγή Πρώτο Θέμα

To πρόβλημα του "Ελληνικού" Στρατού είναι  οι ειδικότητες… Είναι δηλαδή γραφειοκρατικό το θέμα και  οι νεοσύλλεκτοι θα συνεχίσουν να φορούν το εθνόσημο.  Για να καταλάβεις που ζεις πραγματικά...για να καταλάβεις γιατί θυσιάζεσαι με μνημόνια...με ανεργίες και φόρους.


Τους Ελληνοποιήσανε και τώρα καμαρώνουν που μας άλωσαν τα στρατεύματα από μέσα. Ας κάνουμε μια απλή σκέψη τι συμβαίνει σε ΟΛΟΚΛΗΡΗ την χώρα.  

Δυστυχώς μοιράζουν αβέρτα  Ελληνικές ιθαγένειες Αυτή η φωτογραφία καθώς και άλλες είναι η ζωντανή απόδειξη τι σκουπιδαριό μας κυβερνούσε και μας κυβερνά. Είναι η ζωντανή απόδειξη του πόσο λάθος ήτανε ο Μέγας και Πολύς Στεφανόπουλος και οι άλλοι (κυρίως απο την Αριστερά αλλά εχει και κάτι τέτοιους "Δεξιούς") που έλεγαν σε κάθε ευκαιρία το "Ελληνας είναι όποιος μετέχει της Ελληνικής παιδείας". Η εποχή Σημίτη...η εποχή swaps, χρηματιστηρίου και Ολυμπιακών αγώνων. Ακολούθησε η  εποχή Καραμανλή...που δεν είδε τίποτα το μεμπτό...


Ο λύκος πάντα θα αλυχτάει και δεν πρόκειται να βελάξει ποτέ.

Σήμερα, ο Ελληνικός πολιτισμός είναι για γέλια, το Ελληνικό Κράτος είναι failed state, και η Ελλάδα υπερχρεωμένη και στο ψυχιατρείο με αντικαταθλιπτικά.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχει μια οσμή θανάτου στην ελλάδα που δεν μπορεί να κρυφτεί.

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον δεν πήραμε κανένα μάθημα απο τις θηριωδίες τους στην Σερβία και πως έφαγαν το Κόσοβο. Ουτε θα πάρουμε. Μας βλέπουν αδύναμους και μας απειλούν.H υπονόμευση του ΕΣ δεν έχει προηγούμενο. Δυνατοί και φανατισμένοι οι Αλβανοι εθνικιστες δεν χαμπαριάζουν απο Ελληνικο Στρατο και τέτοια. Έχουν λυσσάξει σε όλα τα Βαλκάνια. Και τα ζώα εδω μέσα τι κάνουν; Βάζουν κι αλλους φόρους. Ειναι αντιρατσιστές. Κυνηγανε τους έλληνες. Ολα αυτα τα τομάρια ψάχνουν αφορμές να μας σφάξουν. Η μεταπολιτευτική δημοκρατία απέτυχε παταγωδώς. Να δούμε που θα οδηγήσει όλο αυτό.

, είπε...

4:19 μ.μ.

Υπηρέτησα τις ένοπλες δυνάμεις με υπερηφάνεια. Δεν μάσησα. Μπροστά πάντα μπροστά ακόμα και με σπασμένο πόδι. Μαλάκας για τους καραβανάδες, πάντα άξιος για τους δικούς μου ανθρώπους. Αυτοί εκεί μέσα είναι απλά δημόσιοι υπάλληλοι. Ειδικά τις τελευταίες δεκαετίες κοιτάνε καριέρα, μισθό και σύνταξη στα 37! Στην πρώτη μεγάλη εθνική αναταραχή μάλλον θα έχουμε πρόβλημα....

Οι Αλβανοί Τελεία και παύλα έχουν επεκτατικές βλέψεις με αρκετούς να είναι στο ISIS. Έχουν λυσσάξει σε όλα τα Βαλκάνια. Κυριαρχούνται από απίστευτα εθνικά παραληρήματα. Τι κάνουν οι δικοί μας εδω και χρόνια; Τους δίνουν Ιθαγένειες επειδή λέει γεννιούνται εδώ. Τους σπουδάζουν. Τους βαπτίζουν .. Να ήταν μόνο αυτό; Εγκαινιάζουν και Hot Spots ισλαμιστών παρέα με στρατηγούς. Βάζουν παιδιά ισλαμιστών στα σχολειά . Ο πονηρός λόγος; Τα κονδύλια. Οδηγούν την χώρα στην αυτοκτονία για τα λεφτά!

Ας μην γράψω για την οικονομική κρίση....που κυνηγά τα δικά μας παιδιά.

Δεν μπήκαν ως Αλβανοί στο στράτευμα. Είναι αστείο και μόνο που το γράφουν. Είναι να γελάει κανείς. Φαντάσου τι ζημιά έχουν κάνει οι μαλάκες στα σπλάχνα της χώρας. Φαντάσου η απληστία που μας οδήγησε. Δεν λειτουργεί ΤΙΠΟΤΑ.
peri

Υ.Γ. Τους Σέρβους στο Κόσσοβο τους κατέσφαξαν μέσα στα σπίτια τους. Οργανώθηκαν πολύ καλά διαθέτοντας και την υποστήριξη των αμερικανικών και γενικότερα των δυτικών media. Σήμερα το εμπόριο ναρκωτικών, πορνείας, όπλων και άλλων είναι στα χέρια τους. Τα κοιμητήρια είναι κατεστραμμένα όπως και κάθε στοιχείο Ορθόδοξης παρουσίας. Οι Αλβανοί του Κοσσυφοπεδίου είναι μουσουλμάνοι στο θρήσκευμα και προσπαθούν να αποδείξουν πως Σέρβοι δεν έζησαν ποτέ στην περιοχή. Τι συμβαίνει αλήθεια στην Βόρεια Ήπειρο;