Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή, Ιανουαρίου 27, 2017

Μπροστά στο κάδρο του Τζορτζ Ουάσινγκτον η συνάντηση Τραμπ- Τερέζας Μέι.

Φωτογραφία: Reuters


Ένα παγκόσμιο Δημοψήφισμα είναι πλέον μέσα στα πλαίσια του δυνατού. Τρίτος Παγκόσμιας Πόλεμος μπορεί να μην είναι δυνατόν να γίνει, αλλά Παγκόσμιο Δημοψήφισμα-"σύγκρουση" μπορεί να γίνει ανά πάσα στιγμή. Αυτό ήταν το αποτέλεσμα της αποτυχημένης αντιμετώπισης του "Διαβήτη" όχι μόνον στις ΗΠΑ, αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο. Η κατάσταση σε σύντομο χρονικό διάστημα θα επιδεινωθεί κι άλλο. Ο Τραμπ δεν μπορεί να εμποδίσει αυτήν την επιδείνωση. Είναι αδύνατον να κάνει κάτι σημαντικό ή χρήσιμο για το σύστημα. Ακόμα και να το ήθελε, δεν του το επιτρέπουν οι αδυναμίες τού σχεδιασμού ...Οι αδυναμίες αυτές, οι οποίες υπήρχαν εξαιτίας τής αφέλειας των σιωνιστών τοκογλύφων, οι οποίοι νόμισαν ότι με κόλπα "πεζοδρομίου" θα κατακτήσουν τον κόσμο. Αυτό είναι το αποτέλεσμα της ανεξέλεγκτης χορηγίας κερδοσκοπικής "ινσουλίνης" από τη σιωνιστική FED. Με τον τρόπο αυτόν  οι τοκογλύφοι ήθελαν να "μαζέψουν" το χρήμα από την αγορά, φορτώνοντας τους πάντες με χρέη. Δεν άφησαν ούτε ένα μεροκάματο-"ενέργειας", για να λειτουργήσουν τα "κύτταρα" της κοινωνίας, που είναι οι κοινοί εργαζόμενοι.

Πάνω σε αυτήν την αδυναμία βρήκε "πάτημα" ο λαϊκισμός τού Τραμπ, αλλά, πέραν τούτου ουδέν ...Δεν μπορεί να λύσει τα προβλήματα της αμερικανικής οικονομίας με τα ημίμετρα που προτείνει και τα οποία είναι γνωστικού επιπέδου "καφενείου". Τώρα αυτά τα εργαζόμενα ή άνεργα "κύτταρα" επαναστατούν, γιατί απλούστατα δεν μπορούν να επιβιώσουν. Αυτά τα "κύτταρα", λόγω των φλέγουσων αναγκών τους, θα αναζητούν όλο πιο συχνά και επιτακτικά - μέσω του λαϊκισμού - εύκολη και γρήγορη δόση "ενέργειας" για να ζήσουν. Όμως, μετά τον Τραμπ τι μπορεί να ακολουθήσει; ...Ένα ακόμα λάθος ενός ακόμα λαϊκιστή; Ακόμα κι αυτό όμως κάπου θα πρέπει να τελειώσει - αν δεν έχει ήδη τελειώσει—.

Αποτέλεσμα εικόνας για λεπενΜε τη βλακεία τους οι "Πλανητάρχες" άνοιξαν μόνοι τους τον "ασκό τού Αιόλου" και αυτός, όταν ανοίξει, δεν ξανακλείνει με τίποτε. Παρέδωσαν τη μοναδική Υπερδύναμη του Πλανήτη στον λαϊκισμό και αυτό πλέον δεν μπορεί να περιοριστεί. Από τη στιγμή που η μεγαλύτερη δύναμη στον κόσμο "δείχνει" έναν "δρόμο", είναι βέβαιον ότι θα τον ακολουθήσουν και οι άλλοι ...Δεν μπορείς να "τιμωρήσεις" κανέναν, όταν απλά κάνει αυτό το οποίο κάνεις κι εσύ ...Δεν μπορείς να "τιμωρήσεις" τη Γαλλία ή την Ιταλία, αν κάνουν το ίδιο ...Δεν μπορείς να παραδίδεις μαθήματα ρεαλιστικής πολιτικής με τον Τραμπ ως Πρόεδρο. Η διεφθαρμένη Χίλαρι θα μπορούσε να "μαλώνει" τη Γαλλία για τη Λεπέν ...ο λαϊκιστής Τραμπ, όμως, όχι. Ο λαϊκισμός θα αρχίσει να μετατρέπει τις μέχρι τώρα ελεγχόμενες από την Υπερδύναμη κοινωνίες σε ανεξέλεγκτους όχλους ...Όχλους δισεκατομμυρίων φτωχών ανθρώπων, οι οποίοι θα βρεθούν "απέναντι" στα "καλοταϊσμένα" παιδιά των ΜΚΟ, του YOLO και των Gay Parade ...Όχλους, οι οποίοι είναι θέμα χρόνου να ζητήσουν παγκόσμιο "ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ" για την άπαξ και δια παντός επίλυση των προβλημάτων τους.

Αυτό είναι που βολεύει τη στρατηγική όλων των πραγματικών εχθρών τού σημερινού συστήματος εξουσίας και άρα και τη δική μας ...Το δημοψηφισματικό  By pass τής Democracy. Μόνοι τους οι ισχυροί "ακυρώνουν" όλες τις "ασφάλειες" του συστήματος. Ο λαϊκισμός φέρνει τα Δημοψηφίσματα και τα Δημοψηφίσματα είναι θέμα χρόνου να φέρουν έξω από την "πόρτα" τού Συστήματος τον πραγματικό ΕΧΘΡΟ του. Ποιος είναι αυτός; Ποιος είναι ο εχθρός τής σιωνιστικής και μονεταριστικής Νέας Τάξης; ...Ο ελληνισμός ...Ο αυτοκρατορικός ελληνισμός. Ο εχθρός των τοκογλυφικών ΚΤΗΝΩΝ είναι οι φιλόσοφοι ΑΝΘΡΩΠΟΙ. Ο εχθρός τής "βραχυκυκλωμένης" αγγλοσαξονικής Democracy είναι η ελληνική Δημοκρατία. Ο εχθρός τής σταλινοναζιστικής "συμμορίας" των ανίκανων είναι η ελληνική ατομική Αριστεία, όπως την έχει "δώσει" ο Όμηρος σε όλες τις γενιές των Ελλήνων ...Από το Αιέν κλέβειν να πάμε στο Αιέν ΑΡΙΣΤΕΥΕΙΝ. 

Η σύγκρουση των Κόσμων είναι αναπόφευκτη. Η σύγκρουση των πολιτισμικών μοντέλων τους συγκεκριμένα. Η ανθρωπότητα θα πρέπει να αποφασίσει για την πορεία της ...Θα γίνουμε άνθρωποι ή θα παραμείνουμε καταναλωτικά ζώα; ...Θα γίνουμε πολίτες ή θα παραμείνουμε πελάτες; ...Θα ζούμε σε μια ελεύθερη κοινωνία ή θα επιμείνουμε στην ελεύθερη αγορά; Αργά ή γρήγορα θα τεθεί στην ανθρωπότητα το ερώτημα εκείνο, το οποίο τρομοκρατεί τους σιωνιστές τοκογλύφους της Νέας Τάξης.


AQUARIUS ante portas
Τραϊανού Παναγιώτης

Δημιουργός της θεωρίας του Υδροχόου

Δεν υπάρχουν σχόλια: