Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο, Νοεμβρίου 18, 2017

Ο Άγνωστος Πόλεμος...Ο "θάνατος" της Γιουγκοσλαβίας, δηλαδή, δεν ήταν ένα φυσικό γεγονός ...Ήταν "δολοφονία". Δεν ήταν οι Κροάτες ή οι Σέρβοι ιδιόμορφοι, ώστε σε αυτήν την ιδιομορφία να οφείλεται ο ξαφνικός αυτός "θάνατος". Οι Κροάτες και οι Σέρβοι δεν διαφέρουν από τους Πρώσους ή από τους Βαυαρούς. Όσο εύκολα έγινε μακελειό μεταξύ Κροατών και Σέρβων, άλλο τόσο εύκολα μπορεί να προκληθεί κάτι ανάλογο και μεταξύ Βαυαρών και Πρώσων ...Όρεξη και χρήμα να υπάρχει. Αυτή η όρεξη και το χρήμα υπήρχε προφανώς για τη Γιουγκοσλαβία. Πολλοί ήθελαν τον "θάνατό" της, γιατί ήταν πραγματικά ισχυρή και τους απειλούσε. Την ίδια τη Γερμανία μπορούσε να την απειλήσει ακόμα και με οικονομική καταστροφή σε περίπτωση που άλλαζε ο μεταψυχροπολεμικός σχεδιασμός, χωρίς να υπάρξει έλεγχος των μεταφορών.
 
Όμως, δυστυχώς για τους Γιουγκοσλάβους, δεν πρόλαβαν να επωφεληθούν. Σε τέτοιες περιπτώσεις άλλοι αποφασίζουν ποιοι θα εμφανίζονται "σταθεροί" και ποιοι θα "αποσταθεροποιούνται". Το θέμα είναι ότι η Γιουγκοσλαβία εκείνης της εποχής διέθετε όλα τα προσόντα, τα οποία θα της επέτρεπαν να γίνει "εγγυητής" της ομαλής και απροβλημάτιστης "τροφοδοσίας" της Ευρώπης με τα προϊόντα της Ανατολής. Διέθετε όλα τα προσόντα να "κονομήσει" μαζί με την Ελλάδα ό,τι στις τελευταίες δεκαετίες κέρδισε η Ολλανδία ή η Γερμανία εξαιτίας των μεταφορών. Όμως, το κυριότερο πλεονέκτημα της Γιουγκοσλαβίας —σε σχέση με τη Γερμανία εκείνης της εποχής— ήταν ότι διέθετε τα πάντα, χωρίς να έχει χρέη.

Ήταν μια εποχή που τα κράτη δεν είχαν χρέη. Δεν υπήρχε ο ανεξέλεγκτος δανεισμός της Νέας Τάξης και ο καθένας αναπτυσσόταν με βάση τις δυνατότητές του και με ελάχιστες έξωθεν βοήθειες. Ήταν όμως όλα τα κράτη χωρίς χρέη; ...Όχι βέβαια. Χρέη είχε μόνον η Γερμανία. Σε μια εποχή λοιπόν που η Γερμανία ήταν ο μεγάλος "ασθενής" της Ευρώπης και τα έξοδα της ενοποίησής της επιδείνωναν την κατάστασή της, η Γιουγκοσλαβία πρόβαρε "κουστούμι" μεγάλου ευρωπαϊκού κράτους. Η Γερμανία βυθιζόταν στα χρέη τής ενοποίησης και ταυτόχρονα αυτή η ενοποίηση την απειλούσε με απόλυτη καταστροφή, εφόσον "ενεργοποιούσε" όλες τις υποχρεώσεις της απέναντι στα θύματά της και οι οποίες είχαν "ανασταλεί", εξαιτίας της διαίρεσής της.

Το 1992 η κατάσταση τού κατ’ εξακολούθηση "μακελάρη" της Ευρώπης ήταν τραγική. Τι έκανε; Αυτό, που γνωρίζει να κάνει ένας "μακελάρης". Την 1η Μαρτίου του ίδιου χρόνου μεθόδευσε τον εμφύλιο της Γιουγκοσλαβίας. Φορτωμένη με χρέη —και μπροστά στο ενδεχόμενο της καταστροφής της— "σκότωσε" αυτόν, τον οποίο δεν μπορούσε να ανταγωνιστεί. Πάνω στο "πτώμα" της Γιουγκοσλαβίας "έχτισε" η Γερμανία τη σημερινή της υπεροχή. Δεν το έκανε όμως μόνη της. Ολόκληρη η Προτεσταντική Συμμορία συνεργάστηκε σε αυτό το έγκλημα. Γερμανοί, Βρετανοί, Ολλανδοί και λοιποί Προτεστάντες ήταν αυτοί, οι οποίοι "βύθισαν" τη Γιουγκοσλαβία στο χάος.


Πως εξαφανίστηκε η σπουδαία ομάδα μπάσκετ του Άρη; Στο video  βλέπουμε την ομάδα της Μακεδονίας να αντιμετωπίζει τους Γιουγκοσλάβους στην Κροατία. Βρισκόμαστε στο 1988 και η Ευρώπη μιλούσε για Άρη και Μακεδονία.  Δείτε τις Ελληνικές διαφημίσεις… στο γήπεδο. Μέσω του Άρη άνοιγε ο δρόμος για  Ελληνικές business στην τότε Γιουγκοσλαβία. Δυστυχώς κάποιοι είχαν  άλλα σχέδια....Οι ομάδες της Μακεδονίας από το 1992 και μετά εξαφανίστηκαν σχεδόν από παντού......Όσο για την Γιουγκοσλαβία; Έγινε κομμάτια.

Εκεί χτύπησαν τα κτήνη ...Στην "καρδιά" της πολυεθνικής και πολυθρησκευτικής Γιουγκοσλαβίας ...Στη "βιτρίνα" της, η οποία μέχρι εκείνη τη στιγμή έκανε περήφανους —και άρα ένωνε— τους Γιουγκοσλάβους και ενδεχόμενη καταστροφή της μπορούσε να τους διχάσει. Οι Προτεστάντες του Βορρά με προβοκάτσιες και άπειρο χρήμα "ξεσήκωσαν" τους μουσουλμάνους εναντίον των χριστιανών. Ποιους μουσουλμάνους; ...Τους γνωστούς ...Τους ίδιους, οι οποίοι σήμερα προκαλούν την "αιμορραγία" στη Συρία. Πώς τους ξεσήκωσαν; ...Με τα ίδια μέσα, που τους ξεσηκώνουν και σήμερα στη Συρία ...Με τα χρήματα των Σαουδαράβων ...Με χρήματα των σουνιτών Σαουδαράβων οι σουνίτες χαφιέδες του σουνίτη Ιζετμπέκοβιτς σκότωσαν τους ισλαμιστές, για να "δολοφονήσουν" τα κτήνη τη Γιουγκοσλαβία.

Με τον εμφύλιο πόλεμο στη Γιουγκοσλαβία οι Προτεστάντες κατάφεραν όλους τους στόχους τους. Κατάφεραν να αλλάξουν τους "άξονες" του παγκόσμιου εμπορίου, χωρίς να τους θίγει η παγκόσμια γεωγραφία. Όσα δεδομένα τους συνέφεραν να παραμείνουν αναλλοίωτα, παρέμειναν τέτοια και όσα έπρεπε να αλλάξουν, άλλαζαν, έστω και εις βάρος κάθε λογικής. Με αυτόν τον εμφύλιο κατάφεραν να μπλοκάρουν τις μεταφορικές "αρτηρίες" ολόκληρης της περιοχής των Βαλκανίων ...Κατάφεραν να σταματήσουν απολύτως τις μεταφορές στη βαλκανική χερσόνησο.

Με τον εμφύλιο της Γιουγκοσλαβίας δεν επέτρεψαν στον νέο "δρόμο του μεταξιού" να ακολουθήσει τη φυσική του —και άρα την πιο σύντομη— διαδρομή προς το κέντρο της Ευρώπης και άρα να περάσει από τα Βαλκάνια ...Με ανθρώπινη σάρκα και αίμα έφραξαν τον "αγωγό" των Βαλκανίων ...Με πτώματα "μπάζωσαν" τη "λεωφόρο" που τους απειλούσε. Με τον εμφύλιο της Γιουγκοσλαβίας πέτυχαν να περάσουν τον "αγωγό" από το Γιβραλτάρ και να τον συνδέσουν με τη Βόρεια Θάλασσα ...Αυτό ήταν το ζητούμενο του γιουγκοσλαβικού εμφυλίου ...Άλλαξε ο "χάρτης" του παγκόσμιου εμπορίου.

Με τον τρόπο αυτόν ακύρωσαν τόσο το σιδηροδρομικό όσο και το οδικό δίκτυο της στρατηγικής βαλκανικής χερσονήσου. Το "ξήλωσαν" στην κυριολεξία, προκειμένου αυτή η "ακύρωση" να έχει μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα. Δημιούργησαν νέα εθνικά σύνορα, που, όταν δεν ήταν "σφραγισμένα", εξαιτίας των εμπόλεμων καταστάσεων, επιβάρυναν πάρα πολύ τη μεταφορική λειτουργία, προσθέτοντας νέα σημεία ελέγχου και άρα πρόσθετους λόγους μεγάλων καθυστερήσεων. Έκαναν την πρώην Γιουγκοσλαβία έναν χώρο τόσο προβληματικό και απρόβλεπτο, που κανένας σοβαρός μεταφορέας δεν ήθελε να την εντάξει στον σχεδιασμό του.


Αποτέλεσμα εικόνας για ΓκρουέφσκιΠαραδόθηκαν τα πάντα σε κακοποιούς και διέλυσαν τα πάντα ...Πολιτικούς κακοποιούς, όπως ο Μιλόσεβιτς, ο Μητσοτάκης, ο Τούτζμαν ή ο Μπερίσα. Απ΄ αυτούς βγήκαν πραγματικοί κακοποιοί του δρόμου, οι οποίοι παρίσταναν τους πολιτικούς ηγέτες. Όλοι οι "νονοί" του λαθρεμπορίου όπλων, ανθρώπινων οργάνων και ναρκωτικών έγιναν πολιτικοί ηγέτες της περιοχής. Εγκληματίες, που στόχο τους είχαν να πλουτίζουν με τη διαφθορά και να ξεπλένουν χρήμα με "αντιπαροχή" να ελέγχουν τα "περάσματα". Κάθε διακόσια χιλιόμετρα και ένας κακοποιός "φύλαρχος", ο οποίος έπαιρνε εντολές κατόπιν απειλών ...Κακοποιοί όπως ο Τζίτζιτς, ο Θάτσι και βέβαια ο "απόγονος" του Μεγάλου Αλεξάνδρου με το όνομα Γκρουέφσκι ...Ο κακοποιός, ο οποίος έχει εξευτελίσει έναν ολόκληρο λαό, βάζοντάς τον να κυκλοφορεί με "πλαστή" ταυτότητα...

Με "άνωθεν" υποδείξεις η ελληνική πολιτική ηγεσία πρόδωσε τον ελληνικό λαό και συνετέλεσε με όλους τους τρόπους στη γιουγκοσλαβική διάλυση, η οποία και δεν την συνέφερε, αλλά και που ταυτόχρονα ήταν μια ανθρωπιστική τραγωδία ...Με το αζημίωτο βέβαια ...Όσο πιο πολύ μας πρόδιδαν, τόσο πιο πολύ βολεύονταν. Μήπως από συμπάθεια "χάιδευε" εκείνη την εποχή ο Μπους τη Ντορούλα; Μήπως από εξυπνάδα έγινε υπουργός ο Κυριάκος; Η προδοσία του "βρικόλακα" απέδωσε καρπούς και τα παιδιά του απολαμβάνουν ακόμα και σήμερα μεγαλεία και βολέματα. Εξανέμισαν τις προοπτικές και το μέλλον τού ελληνικού λαού, για να πάρουν χρίσματα από την πρεσβεία και να μας κυβερνήσουν.
Αποτέλεσμα εικόνας για σαμαρασ μητσοτακησ
...Έκαναν και την ψευδοφασαρία με τον Σαμαρά και την "πτώση" της Κυβέρνησης Μητσοτάκη και κανένας δεν αντέδρασε. Μέχρι να καταλάβαινε ο κόσμος ότι ο Μητσοτάκης και ο Σαμαράς ήταν συνεταίροι, θα περνούσαν χρόνια. Θα "αποζημιωνόταν" και ο Σαμαράς με την πρωθυπουργία και κανένας δεν θα θυμόταν τίποτε.


 Το "μακεδονικό" ζήτημα μετέτρεψε την FYROM σε έναν αγεφύρωτο "πορθμό", ο οποίος μετέτρεπε την ηπειρωτική Ελλάδα σε απομονωμένο "νησί".

Με τον τρόπο αυτόν οι Προτεστάντες του Βορρά δεν επέτρεπαν στην Ελλάδα να "φτάσει" μέχρι το κέντρο της Ευρώπης ...Την μετέτρεψαν σε ένα "τυφλό" λιμάνι χωρίς προορισμό ...Έναν "σταθμό" χωρίς δρόμο. Εξαιτίας αυτής της αδυναμίας σύνδεσης της Ελλάδας με την υπόλοιπη Ευρώπη δεν είχαν λόγο να σταματήσουν τα εμπορικά πλοία στον Πειραιά, γιατί τα εμπορεύματα δεν μπορούσαν να συνεχίσουν από εκεί την πορεία τους προς την Ευρώπη. Άρα; Άρα, έπρεπε να συνεχίσουν τα ίδια τα πλοία την πορεία τους προς το Γιβραλτάρ και επομένως προς την "πίσω" πλευρά της Ευρώπης. Το αναγκαίο της μεταφοράς δικαιολογούσε τα επιπλέον κόστη που φορτώνονταν τα προϊόντα μέχρι να φτάσουν στην άλλη πλευρά της Ευρώπης.

Αυτό είναι το κόλπο. Χωρίς να φαίνονται οι εγκληματίες ιμπεριαλιστές ότι τα αρπάζουν όλα για τους εαυτούς τους, μοιράζουν το παιχνίδι, χωρίς να αλλάζουν οι "παράμετροί" του. Ενώ κάνουν υποτίθεται μοιρασιά, παραμένουν και πάλι οι ίδιοι "παίκτες" στο "κόλπο" ...Δεν μπαίνουν νέοι παράγοντες στο "κόλπο" και αυτό ήταν το ζητούμενο. Οι Κινέζοι, με την κρατική COSCO, θα μεταφέρουν τα προϊόντα τους στην Ευρώπη και οι Προτεστάντες θα αναλαμβάνουν τα υπόλοιπα ...Κανένας άλλος "ενδιάμεσος" ...έστω κι αν η χώρα του αναγκαστικά "παρεμβάλλεται" σε αυτό το δίκτυο ...Απλό κόλπο. "Τράβηξαν" την Κίνα μέχρι τη Μεσόγειο και από εκεί ανέλαβαν οι ίδιοι ...Μέχρι την εξωτερική πύλη του λιμανιού του Πειραιά είναι "Κίνα" και από εκεί, που ξεκινάει το δίκτυο, είναι Προτεσταντικό "Ρότερνταμ". Έχουν "λιμάνι" στη Μεσόγειο, χωρίς να "ακουμπάει" στη θάλασσα. Έχουν "λιμάνι", το οποίο ακουμπά στον μαντρότοιχο του Θριάσιου Πεδίου.

Αποτέλεσμα εικόνας για cosco ellada tsiprasΑπό τη στιγμή που εξασφάλισαν ότι δεν θα προστεθούν νέα "χέρια" που θα μοιράζονται τα κέρδη, ήταν έτοιμοι για τις αλλαγές. Τώρα ενώνουν τον Πειραιά με το σιδηροδρομικό δίκτυο. Γιατί; Γιατί το Προτεσταντικό Αληταριό —τύπου Τόμσεν— θα επιχειρήσει να περάσει πάση θυσία το δίκτυο των υποδομών —το οποίο συνδέεται με το λιμάνι— σε ξένα χέρια ...Στα δικά τους χέρια ...Στα χέρια της δικής τους Siemens. Τα πάντα θα περνάνε από την Ελλάδα, αλλά η Ελλάδα πλέον δεν θα ανήκει στους Έλληνες. Δίνουν το μεγάλο λιμάνι της χώρας στους Κινέζους, αλλά θα κρατήσουν για τους εαυτούς τους όλα τα υπόλοιπα, τα οποία αφορούν τις υποδομές — μέχρι τα κινέζικα προϊόντα να φτάσουν στις ευρωπαϊκές αγορές. Σιδηροδρομικά και οδικά δίκτυα τα έχουν ήδη "καπαρωμένα" ...Τηλεπικοινωνίες, αεροδρόμια επίσης.......

Οι ιδιωτικοποιήσεις και η ελεύθερη οικονομία επιβάλλεται μόνον στους Έλληνες. Μόνον το ελληνικό κράτος πρέπει να "περιοριστεί". Το λιμάνι του Ρότερνταμ δεν πειράζει να βρίσκεται στα χέρια του ολλανδικού κράτους ...Ο Πειραιάς να μην βρίσκεται στα χέρια του ελληνικού κράτους.

http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2014/01/o-agnostos-polemos.html

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ναι...
αλλα "αργησαν",και πηγε τζαμπα ο "κοπος" τους..
ακομα και οι "δικοι του" σημερα τον κατηγορουν πως ειναι πισω απο τις μκο,ο κυρ σορός! ακομα στα αυτια του δεν εφτασε πως εμειναν μονοι οπως το ειχαν "αποφασισει" να ειναι μονοι και στην "κορυφη",και πανε μονοι για τον πατο??
τα μαζευουν περικλη! η πρωτη χωρα που θα εγκαταλειψουν θα ειναι το αμερικα,και συντομα!..
και η επομενη ηπειρος που θα τους παρει στο κυνηγι ειναι η ευρωπη!
Μονο οι "ελληνες" εμειναν να κλεισουν την "πορτα" !!μονο ο σταλινικος εμεινε να κανει "διαπραγματευσεις",και καποιοι γελουν με τον ανοητο "μικρο"! βλεπεις τις κλωτσιες να πεφτουν και σκανε στα γελια...
τα ορφανα,χαμπαρι δεν πηραν πως ορφανεψαν και συνεχιζουν τον χαβα τους..
να δεις γελια σε λιγο!!!
ελενη

, είπε...

η πρωτη χωρα που θα εγκαταλειψουν θα ειναι το αμερικα,και συντομα!..

Αυτό είναι γνωστό και για αυτό νομοθετούν νόμους αντιρατσιστικούς στην Ευρώπη. Ξέρουν ότι θα φύγουν από την Αμερική. Θέλουν την Ευρώπη. Οι Έλληνες θα κλείσουν την πόρτα; Αυτό με φοβίζει......Βλέπεις κάτι Μουζάλες, κάτι Κυριάκους και τρέμεις.

Peri

Ανώνυμος είπε...

Περικλη ,ο "μουζαλας" ο "σταλινικος" ο σταθακης φλαμπουραρης και ολα τα "παιδια" στην δυση της ζωης τους αλλα και τα "ανερχομενα",ειναι αμελητεα ποσοτητα για τα σκληρα παιδια της ΡΩΜΗΣ.. Της ρωμης που θυσιαζε τα παιδια της χωρις ενδοιασμους για την αυτοκρατορια...
Τι ειναι η ευρωπη? Ειναι η ευρωπη του ολαντ? του ρεντζι της λαγκαρντ,του ραχοι ?? Στην ευρωπη ειναι τα σκληρα παιδια της ρωμης ,που αυτοι σακατεψαν! Που εβλεπαν τους "νεους κεφαλαιοκρατες" αεριτζηδες να ακυρωνουν τα φεουδα τους,και να κανουν χρηση την γνωση που τοσο καλα φυλασαν...
Αν θα τους παρουν με τις κλωτσιες απο την ευρωπη? εχεις αμφιβολιες?..
εχει προηγουμενα μαζι τους η ευρωπη..Εχει θυμισες κακες,και τους "περιμενει" με τις χειροτερες διαθεσεις...
Παντως εξ αμερικης εχεουν ξεκινησει να αμπαλαρουν..
ελενη

Ανώνυμος είπε...

Οχι ομως να τρεμεις με τον κυριακο? με τον μουζαλα? με την κυρα θεανω?
Αυτοι ειναι για να σκας στα γελια ,με την χαζομαρα τους! Ειναι οι κουτοι του μεγαλου χωριου! Μην κοιτας που εχουν τα φερεφωνα και τις φυλλαδες τις "λαιφ σταιλ ",εκπομπες και ασχολουντε μαζι τους! Σε κανονικες συνθηκες μιας κοινωνιας με μορφωση αυτοι θα ετρωγαν το καζο.
ελενη

Ανώνυμος είπε...

Οι κούπες και οι τίτλοι έχουν μικρότερη σημασία από την επιρροή στην κοινωνία και στον πολιτισμό. Ο Άρης της δεκαετίας του '80 ήταν πάνω από ομάδες και ιδεολογίες. Ήταν ένα αθλητικό-κοινωνικό-πολιτικό-πολιτιστικό φαινόμενο, που ένωσε όλους τους Έλληνες. Ήταν η ομάδα που έβαλε το μπάσκετ και τον αθλητισμό στα σπίτια μας. Ήταν η ομάδα της Μακεδονίας. Το 1982 το μπασκετ ηταν σε επίπεδο βόλλευ,και το 1991 ειχε αλλαξει κατηγορία και απο τα μονοστηλα πηγε στα ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ και απο την Γλυφαδα στο ΣΕΦ...Νομίζω ήταν πολιτικη απόφαση να διαλυθεί η ομάδα. Με Κόκκαλη και Γιαννακόπουλο τράβηξαν το μπασκετ στην Αθήνα, και ερήμωσαν με δόλο την Μακεδονία αφού δεν μπορούσε να ανταγωνιστει τα πολλά λεφτά. Είναι δυνατόν σήμερα να ελέγχει ένας γεωργιανός τη Θεσσαλονίκη;

Ahoy είπε...

Αν η Ευρωπη εχει θυμισες κακες να δεις η Ελλαδα η μανα της Ευρωπης τι κακες θυμισες εχει. Μονο τα τελευταια διακοσια χρονια, για να μη παμε ποιο πισω, την εχουν βαλει στο τραπεζι του μαρτυριου και ζει μια κολασι. Το Bon Voyage θα δωθει εδω. Οπως ακριβως δοθηκε απο τον Νοτο της αμερικης το παιδι της ΕΛΛΑΔΟς.Καντε μια βολτα απο τις Καρολινες μεχρι το Τεξας να δειτε ποσες πολεις υπαρχουν με το ονομα Athens(ΑΘΗΝΑΙ).