Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη, Ιανουαρίου 10, 2017

Ποια δημοκρατία και κουραφέξαλα. To απόλυτο σκοτάδι! Θα διαγράφονται οι άνεργοι από τα μητρώα του ΟΑΕΔ μιας και δεν "ενδιαφέρονται" για δουλειά........Πως γίνεται αυτό; Μήπως οι άνεργοι είναι εχθροί του καθεστώτος;....σαμποτάρουν την κυβέρνηση της αριστεράς; Ποια είναι η αλήθεια; Η ανεργία με κυβέρνηση της αριστεράς έχει σπάσει τα κοντέρ...άρα;;. Καλό είναι να μην "φαίνονται" οι άνεργοι....είναι θέμα στατιστικής όπως έλεγε και ο Στάλιν... Αυτό είναι το χειρότερο, το πιο τρομακτικό κεφάλαιο της κρίσης. Που πάει να πει «τετέλεσται»!Υποχρεωμένοι να αποδεικνύουν συνεχώς το ενδιαφέρον τους για αναζήτηση εργασίας είναι πλέον οι άνεργοι, καθώς ο ΟΑΕΔ τους απειλεί με τη διαγραφή τους από τα μητρώα του, στην περίπτωση που διαπιστώνει πως δεν ενδιαφέρονται να ξαναμπούν στην αγορά εργασίας.
Αποτέλεσμα εικόνας για τσιπρασ γελια 
Σύμφωνα με τον κανονισμό των υποχρεώσεων των ανέργων, που ψηφίστηκε πρόσφατα από το Δ.Σ του ΟΑΕΔ, οι εγγεγραμμένοι άνεργοι στους οποίους προτείνεται θέση εργασίας και δεν τη δέχονται επανειλημμένα, θα διαγράφονται από τα μητρώα ανεργίας, καθώς ο Οργανισμός θεωρεί πως δεν ενδιαφέρονται να βρουν δουλειά.

Εκτός από την απώλεια της κάρτας ανεργίας, ο Οργανισμός εξετάζει το ενδεχόμενο ακόμη και της διακοπής του επιδόματος ανεργίας για κάποιο χρονικό διάστημα, προκειμένου να λειτουργήσει ως κίνητρο για τους μακροχρόνια ανέργους ώστε να αναζητήσουν εργασία.

Στον κανονισμό θα υπάρχει και η υποχρέωση των ανέργων να γνωρίζουν πότε πρέπει να ανανεώνουν την κάρτα ανεργίας τους, ή να ελέγχουν το χρονικό διάστημα που θα δικαιούνται κάποιας μορφής επίδομα από τον ΟΑΕΔ.

 Πηγή: insider.gr

Για τα δικά μας παιδιά δεν υπάρχει θέμα.....βολεύονται εκεί που θέλουν...
 Μη χάσετε το ΘΕΜΑ που κυκλοφορεί εκτάκτως αυτό το Σάββατο

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ενας εισαγγελεας σε αυτη τη καταραμενη χωρα δεν υπαρχει? πως δημιουργηθηκαν οι ανεργοι ρε αλητες?

Ανώνυμος είπε...

για τα δικα τους παιδια ισχυει το θα μας βάλεις στο Δημόσιο να χορτάσουμε λεφτά, ταξίδια στην Ευρώπη, πολλά ακίνητα , βίλες και αυτοκίνητα,Ρουσφέτια θέλουμε και γουσταρουμε !! πόσο μπροστά ήσουν οταν έγραφες τον μογγολικο δεσποτισμό

Ανώνυμος είπε...

Κατάλαβες άνεργε; Έχεις και υποχρεώσεις. Αρκετά χόρτασες δικαιώματα...
Όταν η δουλειά είναι η ξεφτίλα της αξιοπρέπειας και καταπάτηση κάθε ανθρωπίνου δικαιώματος, για να παίρνει iphone το βλαμμένο που του τα πληρώνει ο μπαμπάς, εννοείται οτι κανείς δεν θέλει να δουλεύει για δαύτους. Και για ποια δουλειά μιλάμε; Να μαζεύεις τα σκατά των μεταναστών στα hotspots!
Πως καταλογίζουν άρνηση επιθυμίας να εργαστεί κάποιος; Που είναι τα κριτήρια; Οι μισθοί με ποια κριτήρια βρίσκονται στον πάτο; Οι χρηματοδοτήσεις με ποια κριτήρια πηγαίνουν στους λίγους; Οι αλλοδαποί που ζουν στην Ελλάδα με ποια κριτήρια έχουν δουλειά όταν ο Έλληνας νέος ωθείται στην εξορία; Η έλλειψη σχεδίου για δημιουργία θέσεων εργασίας, ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ, ποια κριτήρια πληρεί;
Με τι λεφτά ανακαινίζουν τα μαγάζια τους οι μεγάλες επιχειρήσεις όταν οι Έλληνες έβαλαν όλοι λουκέτο;
Με τι λεφτά κάνουν ανακαινίσεις τα goodys;
Με τι λεφτά κάνουν ανακαινίσεις τα Zara;
Με τι λεφτά κάνουν ανακαινίσεις τα everest;
Με τι λεφτά κάνουν ανακαινίσεις τα Mikel;

Γιατί δε μας λένε πόσα μαγαζιά και τι είδους άνοιξαν και έκλεισαν τα τελευταία χρόνια, τι τα κάνουν τα λεφτά, ποιος τους τα δίνει και ποιος τους τα παίρνει;
Ποιοι ξεπλένουν χρήμα μέσω καφέ;
Ποιοι ξεπλένουν χρήμα μέσω αλλοδαπών;
Ποιοι ξεπλένουν χρήμα μέσω παροχής υπηρεσιών, δηλαδή αέρα κοπανιστού;

Δεν κοιτάνε να φτιάξουν δουλειές, κυνηγάνε τον άνεργο, ενώ στους τοκογλύφους στήνονται στα 4. Το έγκλημα έχει βγει στους δρόμους και έχει καπαρώσει τις δουλειές, μαζεύουν τα λεφτά του κοσμάκη και τα στέλνουν πίσω στους τοκογλύφους. Τόλμα να ανοίξεις μαγαζί, σε φάγανε. Τόλμα να δουλέψεις ως ελεύθερος επαγγελματίας, σε φάγανε, φυλακή θα πας απ' τις υποχρεωτικές εισφορές που θα τους χρωστάς. Σε έχουν δεμένο χειροπόδαρα και σε απειλούν με νέο αποκλεισμό από την κοινωνία!

Εμένα φίλε μου αρέσει αυτό. Μου αρέσει που διαχωρίζουν τη θέση τους. Να μετρηθούμε, ποιοι είναι Έλληνες και ποιοι είναι λαμόγια. Να ξεδιαλύνει το τοπίο. Τι το καθυστερούμε; Διαγραφή από τον ΟΑΕΔ τώρα!
Παναγιώτης