Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 01, 2017

Σάββατο 21 Μαρτίου 2009. Ο David de Rothschild στην Αθήνα. Μια είδηση που σχεδόν ποτέ δε σχολιάσθηκε! Το Μάρτιο του 2009 ο επικεφαλής της οικογένειας David de Rothschild επισκέφτηκε την Ελλάδα και ξεκίνησε επαφές τόσο με τον τότε πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή όσο και με το Γιώργο Α. Παπανδρέου. Επαφές όμως δεν είχε μόνο με τους δύο αυτούς άνδρες αλλά και με Έλληνες τραπεζίτες.

Στην Αθήνα βρέθηκε ο Γάλλος τραπεζίτης David de Rothschild, της γνωστής οικογένειας, για να μιλήσει σε εκδήλωση που διοργάνωσαν το Megaron Plus και η ψυχή του, Γιάννης Μάνος, πρώην πρόεδρος της Ενωσης Ελληνικών Τραπεζών.
Σχετική εικόνα 
Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες θέλουν τον κ. Μάνο να γνώρισε τον κ. David de Rothschild σε γεύμα που παρέθεσε εκδότης γαλλικής εφημερίδας στο Παρίσι πριν από περίπου 9 χρόνια κι από τότε φαίνεται ότι κράτησαν επαφή. Σημειώνεται ότι η γαλλική τράπεζα επενδύσεων Rothschild, η οποία εκπροσωπείται στην Ελλάδα εδώ και πολλά χρόνια από τον Νάσο Ζαμπάρα, έχει συμμετάσχει και σε πολλά επιχειρηματικά ντιλ στη χώρα μας. Η επενδυτική τράπεζα Rothschild έχει καταφέρει να αναρριχηθεί πολύ ψηλά στην ευρωπαική λίστα κατάταξης των τραπεζών του είδους, αν και έχει το σοβαρό μειονέκτημα ότι δεν χρηματοδοτεί τα ντιλ των πελατών της. 

Είναι επίσης γνωστό στην πιάτσα ότι δεν πληρώνει μεγάλα μπόνους στα στελέχη της, αλλά από την άλλη πλευρά προσφέρει μεγαλύτερη ασφάλεια εργασίας. Τα γραφεία της στο Λονδίνο δεν έχουν ταμπέλα απέξω. Αξίζει να σημειωθεί ότι, μετά την εκδήλωση στο Μέγαρο Μουσικής, ακολούθησε δείπνο που παρέθεσε η γαλλική πρεσβεία προς τιμήν του κ. de Rothschild. 

Στο δείπνο παρακάθισαν 50 άτομα και ανάμεσά τους ξεχώριζε κανείς τον κ. Μάνο, τον κ. Κωστόπουλο, πρόεδρο της Alpha Bank -που μιλά τα γαλλικά φαρσί και κινείται με χαρακτηριστική άνεση στα ενδότερα της γαλλικής πρεσβείας, τον πρόεδρο του ΟΤΕ κ. Βουρλούμη, τον κ. Δαυίδ της Coca Cola 3Ε, τον κ. Θεοχαράκη, τον Σπύρο Καπράλο, τον Βίκτωρα Ρέστη, τον κ. Καλλιτσάντζη, τον κ. Μαρινόπουλο και τον κ. Παντελιά τής Τράπεζας Κύπρου.

http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=28078

 https://www.scribd.com/document/338116379/%CE%9D%CE%B1-%CE%9B%CE%BF%CE%B3%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%84%CE%AE%CF%83%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CE%A3%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%95%CE%9B%CE%9B%CE%97%CE%9D%CE%95%CE%A3-%CE%95%CE%B4%CF%8E-%CE%9A%CE%B1%CE%B9-%CE%A4%CF%8E%CF%81%CE%B1-40-%CE%A3%CE%B5%CE%BB%CE%AF%CE%B4%CE%B5%CF%82-%CE%91%CE%A0%CE%9F%CE%A1%CE%A1%CE%97%CE%A4%CE%91-%CE%A3%CE%A4%CE%9F%CE%99%CE%A7%CE%95%CE%99%CE%91-%CE%9C%CE%AD%CF%81%CE%BF%CF%82-%CE%A4%CE%B7%CF%82-%CE%9C%CE%B5%CE%B3%CE%AC%CE%BB%CE%B7%CF%82-%CE%9B%CE%B7%CF%83%CF%84%CE%B5%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CE%A3%CE%B5-%CE%92%CE%AC%CF%81%CE%BF%CF%82-%CE%A4%CF%89%CE%BD-%CE%95%CE%9B%CE%9B%CE%97%CE%9D%CE%A9%CE%9D


..Η Ελλάδα βυθίστηκε στο χάος και Κράτη-"Καζίνο", όπως το Λουξεμβούργο του Γιούγκερ, επιβιώνουν, παριστάνοντας τους ηθικούς. Οι Έλληνες, επειδή είναι προφανώς "κατώτεροι" των Ισλανδών ή των Ιρλανδών, δεν αφέθηκαν να λύσουν τα προβλήματά τους, όπως προέβλεπαν οι νόμοι για τους "ανώτερους". Δαιμονοποιήθηκαν εκ του πονηρού στην Ευρώπη, προκειμένου να αφεθούν αβοήθητοι από τους λαούς. Δαιμονοποιήθηκαν, τη στιγμή που ο ελληνικός λαός έχει ίσως τον χαμηλότερο ιδιωτικό δανεισμό από όλους τους ευρωπαϊκούς λαούς. Όλα αυτά έγιναν, γιατί υπήρξε παγίδευσή του. Οι Έλληνες έπεσαν θύματα διεθνούς συκοφαντίας, η οποία υποβοηθήθηκε από την προδοτική ηγεσία και χρηματοδοτήθηκε από τους ντόπιους τοκογλύφους ...Πληρωμένο με χρυσάφι και ατιμωρησία ήταν το περίφημο "μαζί τα φάγαμε" του Πάγκαλου.
Αποτέλεσμα εικόνας για παπανδρεου καραμανλης
Ο κοιλιόδουλος της Ραφήνας είχε βάλει την Ελλάδα στην "παγίδα". Απάλλαξε την Ευρωζώνη από την υποχρέωσή της να διατηρήσει τη ρευστότητα στην Ελλάδα και την "φόρτωσε" στους "ώμους" τού ανύποπτου ελληνικού λαού. Αυτό δεν είναι παράνομο; Σε μια Ευρώπη, η οποία "χοροπηδάει" κάθε φορά που η Ελλάδα επιχειρεί να βοηθήσει κάποιους παραγωγούς, περίεργο δεν φαίνεται το πώς αποδέχθηκαν σαν φυσικό να βοηθήσει τις τράπεζες;
Φορτώθηκε ο ελληνικός λαός τα χρέη των ντόπιων και ξένων απατεώνων και ήταν θέμα χρόνου να μπει στο Μνημόνιο.

http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2015/01/mia-oraia-petalouda.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: