Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη, Φεβρουαρίου 07, 2017

26 συλλήψεις στις διαδηλώσεις για τον βιασμό ενός νεαρού από αστυνομικό....Είκοσι έξι άνθρωποι συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια της τρίτης συνεχόμενης νύχτας ταραχών στο Ολνέ-σου-Μπουά, στα βόρεια προάστια του Παρισιού, όπως έγινε γνωστό από αστυνομικές πηγές, μετά τη σύλληψη ενός αστυνομικού που φέρεται ότι σοδόμισε έναν νεαρό με το γκλομπ του.

Κατά τη διάρκεια της νύχτας πυρπολήθηκαν 5-10 αυτοκίνητα ενώ υπέστησαν ζημιές περιπολικά και ασθενοφόρα. Από αστυνομική πηγή έγινε επίσης γνωστό ότι οι αστυνομικοί που είχαν αναπτυχθεί στην περιοχή εγκλωβίστηκαν και αναγκάστηκαν να πυροβολήσουν στον αέρα για να διαλύσουν το πλήθος.

Η περιοχή του Ολνε-σου-Μπουά είναι ένα κανονικό τριτοκοσμικό γκέτο, σαν αυτά που φτιάχνει ο Σύριζα στην Ελλάδα με τους μουζαλο-πρόσφυγες...Η Ευρώπη πάει φουλ για λιβανοποίηση και αφρικανοποίηση. Ήδη η πλειοψηφία των παιδιών που γεννιούνται στο Παρίσι έχουν δρεπανοκυτταρική αναιμία, δηλαδή είναι από την υποσαχάρια Αφρική..  Στην φωτογραφία ο αποτυχημένος πρόεδρος της Γαλλίας Ολάντ δίνει κουράγιο στον νεαρό Τεό.....

Δεν υπάρχουν σχόλια: