Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 02, 2017

Αρματωλή κλίκα.....

Ένα ακόμη κόλπο βγαλμένο από το παρελθόν...


Στην χώρα γίνεται το έλα να δεις και ο Μητσοτάκης ακολουθεί την εκάστοτε άσχετη ατζέντα που θα βάλει ο Τσίπρας.

Ο Κ. Καραμανλής ο Νεώτερος αποκαλούσε συστηματικά τον Κ. Σημίτη «αρχιερέα της διαπλοκής»....
 
Τώρα Α. Τσίπρας και Κυρ. Μητσοτάκης συνεχίζουν την παράδοση και αλληλοκατηγορούνται ως «διαπλεκόμενοι». Τόσο κολλημένοι στα ίδια και στα ίδια. Ο Τσίπρας απλά Τύραννος και μοχθηρός. Το πρόβλημα όμως το έχει ο Κυριάκος. Δεν πείθει ότι είναι καλός ηθοποιός.  Δίνει γερά πατήματα στο Σύριζα και ο κόσμος  αρχίζει να τον θεωρεί πουλημένο. Η Ελλάδα του 2017 πονά, και ο Κυριάκος νομίζει ότι ζει στην δεκαετία του 80.

Στην Νίκαια άρχισαν να φορτώνουν παιδιά λαθρομεταναστών στο 15ο Δημοτικό Σχολείο παρά τις διαφωνίες των γονέων....και εκει "εντελώς τυχαία" o στρατός της νέας τάξης το left, το ανταρcia, απούσα η χρυσή αυγή...του Κορυδαλλού..

Δίκτυο κακονικό ο Νικόλας και τα παλικάρια του, μετά το Καστελόριζο του Καμμένου, αναβαθμίστηκε το κόμμα τώρα που τα προσφυγόπουλα κάνουν ντου στα σχολειά. Η δίκη όπως είναι φυσικό έχει ξεχαστεί. Ούτε το Κ.Ι.Σ δεν ασχολείται...Tώρα ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ τα "προσφυγόπουλα" πρέπει να χωθούν στα ελληνικά σχολειά. Όσοι γονείς αντισταθούν θα κυνηγηθούν ως χρυσαυγίτες, άσχετα αν δεν έχουν πάει βόλτα στο Καστελλόριζο.....

Η ΝΔ τρέχει ιδρωμένη πίσω από τον ...'Κήρυκα Χανίων", τον ...ΔΟΛ (!!)...και ό,τι άλλο σκαρφιστεί ο Τσίπρας, άφησε την χώρα στα χέρια των συλλογικοτήτων (βλ. φασίζουσες οικτρές πλην δυναμικές μειοψηφίες) να λυμαίνονται τον τόπο...

ξεχάσαμε και τον Καμμένο με τα γνωστά στεφάνια...λίγο πριν κυνηγήσει για μια ακόμη φορά δημοσιογράφους.....ανθρώπους που τον στήριξαν. Κάτι σαν τους αγρότες με τον σύντροφο Τσίπρα πάνω σε τρακτέρ για ... "αγροτιά με πρώτη φορά αριστερά!" Δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ αριστερός "ηγέτης" αγρότης να του τα θυμίσει. Όλοι τους ανοιχτό βιβλίο. Μόνοι τους παίζουν ένα ύπουλο παιχνίδι, εις βάρος της πλειοψηφίας.

Είναι συμμορίες και τα γεγονότα τρέχουν.....τρέχουν παγκοσμίως...

Εννοείται από Ελλάδα δεν περιμένουμε τίποτα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: