Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 02, 2017

Υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μπαλάφας, σε αγανακτισμένο πολίτη που πληρώνει φουσκωμένο ΕΝΦΙΑ,«Πίνω καφέ, άντε πάενε από δω»
Aυτή είναι η αριστερά! Αυτή είναι η κυβέρνηση που έχει στα χέρια της την τύχη της Ελλάδας. Μαρξιστές, σταλινικοί....που όταν πάρουν την εξουσία βλέπουν παντού εχθρούς!

Αυτοί, οι οποίοι σήμερα πετσοκόβουν τις συντάξεις τού λαού, ήταν αυτοί, οι οποίοι είχαν "καπελώσει" τους "Αγανακτισμένους" στο Σύνταγμα σαν αριστεροί "επαναστάτες" ...Από τον Τσακαλώτο και τον Βαρουφάκη μέχρι τον Κατρούγκαλο. "Δουλεύουν" τους Έλληνες όπως μόνον οι σταλινικοί μπορούν ...Χωρίς κανέναν ενδοιασμό και χωρίς κανένα έλεος...Ο λαός δεν έχει την γνώση να καταλάβει τι παίζει γιατί έχει άγνοια. Κανένας δεν μπορεί να τους συναγωνιστεί, όταν δίνουν την "παράστασή" τους. Μπορείς να τους προλάβεις; Μπορείς να τους ανταγωνιστείς;

Οτιδήποτε απειλεί ένα δογματικό ολοκληρωτικό σύστημα αντιμετωπίζεται ως απολύτως εχθρικό και η ελληνική φιλοσοφία είναι ο απόλυτος εχθρός του ολοκληρωτισμού. Κανένας δεν μισεί τον ελληνισμό και τους Έλληνες περισσότερο από τους κομμουνιστές.

 http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2016/12/dexistera.html 

To blog έχει γράψει για την καταστροφή που έρχεται με φόρα...

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

περι συρρακο, δηλαδη Κωλεττης. διασκορπισμένοι σε ολη την ελλαδα.

, είπε...

4:35 π.μ.

ακριβώς! Το φάντασμα του Κωλέττη ΠΟΤΕ δεν έφυγε απο την χώρα. To επίθετο Μπαλάφας βρωμά σκοτεινά ορεινά χωριά. Τζουμέρκα και Συράκκα. Είναι βλάχοι που πιστεύουν ότι τους ανήκουν τα πάντα! Χειρότεροι και από τους εβραίους. Αυτοί είναι ο "πίσω στρατός" του κατεστημένου.

peri