Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή, Φεβρουαρίου 17, 2017

Μας δουλεύουν κανονικά!!!!!


 Mόνο στην Αττική παίχτηκαν 50.000.000 στήλες και όπως πάντα (μαζί με το Τζοκερ) το 5αρι στον κάτω ποταμό της άνω ραχούλας στην Κύπρο. Ήμαρτον ρε.....

 Σήψη! απίστευτη σήψη!

 Φαντάσου τώρα τι έγινε με τον Ιταλικό οίκο μόδας σχετικά με την περίπτωση του Παρθενώνα.......γιατί χάλασε η συμφωνία, δήθεν νοιάζονται για τον πολιτισμό...δήθεν θα χαθεί η λάμψη. Όταν το ποιοι και πόσοι τουρίστες θα ανέβουν στον Παρθενώνα το κανονίζουν τα ταξιδιωτικά γραφεία, οι ταξιτζήδες, όταν οι συνδικαλιστές των ξεναγών κλείνουν την Ακρόπολη όποτε γουστάρουν σπρώχνοντας τρομαγμένους τουρίστες.........που είχαν όνειρο ζωής να θαυμάσουν την Ελλάδα.


Σου πετάνε μπροστά και  ένα αρχαίο πνεύμα αθάνατο, περί αξιοπρέπειας σε περίοδο κρίσης και άντε να μιλήσεις....Βασικά νόμιζα πως η αξιοπρέπεια πουλήθηκε με το 62% να ψηφίζει ΟΧΙ και να βλέπει ΝΑΙ αλλά  it doesn't matter.
 
Kαι η γνωστή βαρετή  μαλακία που ακούω από το νηπιαγωγείο. ιατί εμείς όταν είχαμε πολιτισμό οι άλλοι κρεμόντουσαν από τα δέντρα"........Τώρα όμως που ΞΕΠΟΥΛΑΜΕ πατρίδες το βουλώσαμε.


Σκέτη λέρα κατάντησε ο έλληνας.....φαύλος μέχρι αηδίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: