Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη, Φεβρουαρίου 07, 2017

Δεν πήγε για καλό σκοπό στους ΡότσιλντΟ/Η eucharist tassilli είπε...
Στα άδυτα των πρεσβειών της Αθήνας – Τι συζητούν και τι εκτιμούν για το μέλλον της χώρας 
ρε περι... πως γίνεται αυτη τη συνάντηση με τους αρχιερείς.. να ήταν τόσο ΜΥΣΤΙΚΗ..... που έχει γίνει  βούκινο μέχρι κ από τον περιτομημενο τηλεπωλη?......... μέχρι κ ο Διηνέκης έμαθε για τη μυστική....αυτη συνάντηση......

α, ο ΧΙΟΣ έβγαλε πρωτοσέλιδο τον περιτωμημένο.... παλι στέλνει κόσμο.....

Aπάντηση

Δεν πήγε για καλό σκοπό στους Ρότσιλντ. Ποτέ δεν πας. Αυτός πήγε και μόνος του. Δεν υπάρχουν πλέον δικαιολογίες του στυλ: δεν ήξερε, δεν ρώταγε, δεν έχει εμπειρία  ή τον έμπλεξαν. Έβγαλαν μια ανακοίνωση για τα μάτια του κόσμου και τέλος. Ποτέ δεν πρόκειται να μάθεις τι συζήτησαν. Θα δεις όμως στην πράξη τα αποτελέσματα αυτής της συνάντησης. Ο Τσίπρας είναι Τύραννος. Τύραννοι είναι και αυτοί που τον ανέβασαν στην εξουσία.

Είναι ότι χειρότερο έχει περπατήσει...........και ο κόσμος κοιμάται όρθιος.Όταν θα ξυπνήσει θα είναι αργά...

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ὁ Τσίπρας δὲν εἶναι τύρρανος Peri. Ὁ Τσίπρας εἶναι τής ἴδιας καταγωγῆς καὶ ὁμοαίματος μὲ τὸν Ρόθτσιλντ. Ὅλοι ὰπὸ κάπου καταγόμαστε, δὲν εἶνια ντροπή. Τὸ πρόβλημα ἀρχίζει ὅταν τὸ κρύβεις ἀπὸ τὸ κοροΐδο, τὸν λαό. Αὐτὴ εἶναι ἡ ἐρώτηση. Peri ἐσὺ νομίζω ὅτι καταλαβαίνεις τὶς μακρινὲς ρίζες τοῦ δήθεν Ἀρτινοῦ.
Τὸ Ἀρκαντάεφ λέει τίποτα; Ἐπίσης γιατί Ἀλέξης καὶ ὄχι Ἀλέξανδρος;

, είπε...

Ἀρκαντάεφ ? δώσε στοχεία...

peri

Ανώνυμος είπε...

Λίγο ὑπομονή.

Ανώνυμος είπε...

Αρκαντεφ, προέρχεται από τους Εβραίους της Σλοβακίας

eucharist tassilli είπε...

peri,τωρα που θα συλλαβουν κ αυτον το παπα στο Αγιον ( ... ) Ορος, "νεκρο" η' ζωντανο η' τσουβαλιασμενο,δε ξερω πως, τοτε θα δεις πως θα αρχισουν εστω κ λιγο τα σκιρτηματα στους πατριωτες, για τις διωξεις ΤΙΣ ΑΔΙΣΤΑΚΤΕΣ!!! που θα εχουν απο το συστημα,πλεον...... τα χειροτερα ειναι παντα μπροστα.