Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή, Φεβρουαρίου 24, 2017

Αυτό είναι το όλο κόλπο.........Τους "εθνικιστές", οι οποίοι είναι ταυτόχρονα και ναζιστές. Τους Έλληνες "εθνικιστές", οι οποίοι για κάποιον ανεξήγητο λόγο - εκτός κι αν μιλάμε για το σύνδρομο της Στοκχόλμης - είναι "ερωτευμένοι" με τον παλιό κατακτητή και φονιά των Ελλήνων Χίτλερ. Μιλάμε για απίστευτα πράγματα. Μιλάμε για ταυτίσεις εννοιών απολύτως εχθρικών μεταξύ τους. Η αγάπη για την πατρίδα ή το έθνος ή την εθνική κυριαρχία θα αποδοθούν στο "φάντασμα" του ναζισμού. Γιατί; Για να απομονώσουν και στη συνέχεια να εξοντώσουν τους εχθρούς τους. 

Ο πραγματικός πατριώτης τώρα θα εμφανίζεται σαν "κρυπτοναζιστής" και αυτοί, οι οποίοι θα εκφράζουν τη συμπάθειά τους προς το πρόσωπό του, θα αντιμετωπίζονται σαν "πέμπτη φάλαγγα". Σαν "πατριώτης" θα εμφανίζεται ο καραγκιόζης νεάντερταλ, που χαιρετά ναζιστικά τον νεόκοπο Φύρερ. Όπως κάποτε εμφανιζόταν σαν "δημοκράτης" ο φασίστας ο κουτβής, που υποτασσόταν στον Ζαχαριάδη.


Όλα αυτά θα τα εξασφαλίσουν με τη Χρυσή Αυγή. Οι χρυσαυγίτες τώρα θα είναι αυτοί, οι οποίοι θα σώσουν τους σημερινούς δωσίλογους.


Εδώ εύλογα θα αναρωτηθεί ο αναγνώστης για την ορθότητα των όσων λέμε. Αφού τους είναι τόσο χρήσιμη η Χρυσή Αυγή, τότε γιατί την "διαλύουν"; Γιατί την χαρακτήρισαν εγκληματική οργάνωση και την έβαλαν σε περιπέτειες; Δεν υπάρχει αντίφαση σ' αυτά τα οποία λέμε; ...Όχι βέβαια ...Τη "διαλύουν", γιατί αυτό προβλέπεται στη δεύτερη φάση ...Τη "διαλύουν", για να την κάνουν ακόμα πιο χρήσιμη ...Τη "διαλύουν" φαινομενικά, γιατί "πήραν" από αυτήν εκείνο το οποίο μέχρι τώρα ήθελαν και θέλουν να συνεχίσουν να παίρνουν από αυτήν και στο μέλλον.

Ό,τι ήταν να τους δώσει με τη νομιμότητά της, τους το έδωσε. Από αυτό το σημείο και πέρα η νομιμότητα μόνον ζημιά θα τους προσφέρει. Επιβεβαιώνεται αυτό, το οποίο είπαμε σε άλλο σημείο. Ακολουθείται πανομοιότυπη τακτική με αυτήν που ακολουθήθηκε με το ΚΚΕ. Ελλείψει "δηλητηρίου", χρησιμοποιούν για τον ίδιο στόχο το δηλητηριώδες "αντίδοτο". Ελλείψει αυθεντικού "φαντάσματος", θα χρησιμοποιήσουν ό,τι υπάρχει πιο "πρόχειρο" και είναι η προβοκατόρικη Χρυσή Αυγή των αφελών οπαδών.


Σε αυτό το απολύτως ανθελληνικό, αντικοινωνικό και απάνθρωπο παιχνίδι εις βάρος του ελληνικού λαού τούς εξυπηρετεί η Χρυσή Αυγή ...Το κόμμα του Μιχαλολιάκου, το οποίο το "φούσκωσαν", προκειμένου να το βγάλουν από την αφάνεια και το κοινωνικό περιθώριο και μέσα σε μία ημέρα να το βάλουν στη Βουλή. Ήταν απαραίτητο να συμβεί αυτό, γιατί η Χρυσή Αυγή ήταν αυτή, η οποία θα τους έδινε τη δυνατότητα να κάνουν τον απαραίτητο "αντιπερισπασμό". Σε διαφορετική περίπτωση ο λαός θα "κοιτούσε" μονίμως τους δωσίλογους που τον πρόδωσαν ...Τον Γιωργάκη, που τους έβαλε στα Μνημόνια των τοκογλύφων ...Τον Βενιζέλο, που τους λεηλάτησε τα ασφαλιστικά ταμεία ...Τον Σαμαρά, που τους "έκλεψε" την ψήφο, προκειμένου να τους υποτάξει στην Μέρκελ. Τον Τσίπρα που τους φτωχοποιεί. Τώρα δεν τους κοιτάει όλους αυτούς, γιατί βλέπει σε φωτογραφίες τον μπρατσαρά τον Κασιδιάρη να πυροβολεί πινακίδες στο βουνό. Τους έδωσε τον χρόνο να "κατασκευάσουν" το "δημοκρατικό τόξο" και να κρυφτούν πίσω από αυτό.

Αποτέλεσμα εικόνας για γελια πολιτικοι 
Σε λίγο καιρό θα πουν ότι η "παράνομη" Χρυσή Αυγή έχει πάνω από 50% του εκλογικού σώματος και κανένας δεν θα μπορεί να τους διαψεύσει, γιατί δεν θα υπάρχουν τα αντικειμενικά εκείνα στοιχεία, τα οποία απαιτούνται για μια τέτοια διάψευση ...Ό,τι "πιάσει" ...Ό,τι θα "μετράνε" για τους Ευρωπαίους, θα δίνουν ένα "κλικ" πάνω στους Έλληνες ...που είναι πιο πολύ "φασίστες". Πάντα οι Έλληνες θα είναι οι πιο "φασίστες" της Ευρώπης ...Αυτοί, οι οποίοι "ανησυχούν" τους "ενάρετους" Ευρωπαίους ...Αυτοί, οι οποίοι "τρομάζουν" μέχρι και την οικογένεια Λεπέν. Κάποιοι θα το αναπαράγουν και πολλοί περισσότεροι θα το πιστεύουν........
Μελετημένα ήταν όλα.
http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2013/12/to-fantasma-pano-apo-ton-planiti.html

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χμ, Νίκος Ζαχαριάδης και Κ. Κούτβης πρέπει να είναι το ίδιο άτομο.
HEIL GAP ( or mind the GAP )

, είπε...

10:32 π.μ.

γράψε μας κανένα κείμενο

Peri