Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη, Φεβρουαρίου 21, 2017

γιατί αυτό το κράτος είναι του Κωλέττη. Είναι του Άρμανσμπεργκ.Ελεγχόμενος κάποτε στη Βουλή για τη σπατάλη του δημοσίου χρήματος, ο πρώτος συνταγματικός πρωθυπουργός Ιωάννης Κωλέττης δικαιολογήθηκε:  

«Ηγαπητοί, οι Ελληναράδες μου τα φάγανε!». 
Σχεδόν ένα αιώνα και βάλε, στην αρχή της περιπέτειας των μνημονίων, ο Θεόδωρος Πάγκαλος έδωσε από το βήμα της Βουλής μία ανάλογη απάντηση στους αγανακτισμένους πολίτες που ρωτούσαν τους πολιτικούς «πώς τα φάγατε τα λεφτά;». «Σας διορίσαμε. Τα φάγαμε όλοι μαζί. Μέσα στα πλαίσια μιας σχέσης πολιτικής πελατείας, διαφθοράς, εξαγοράς και εξευτελισμού της έννοιας της ίδιας της πολιτικής»


Σήμερα ο Τσίπρας απλά θέλει να κάνει το μεγάλο άλμα. Θέλει να αλλάξει τα χαρακτηριστικά της χώρας για πάντα. Μέσω της κρίσης, γίνεται μια βίαιη αναδιανομή πλούτου.  Επίσης, η ιδέα της εθνικής κυριαρχίας να αποτελεί μια αυταπάτη...από την στιγμή που η Ελλάδα θα είναι μια πουλημένη μπανανία, ανύπαρκτη-με επενδύσεις χαμηλού κόστους για φωτοχοποιημένους Έλληνες ... Με σιδερένιο τοκογλυφικό χέρι  κυβερνά ο Τσίπρας. Σαν αυτό που κυβερνούσε ο Κωλέττης  όταν "έφτιαχνε" την Ελλάδα...μετά από εντολές των τοκογλύφων ( Γερμανίας)...ένα έθνος ελεγχόμενο.
 Αποτέλεσμα εικόνας για τσιπρας
   Ο Τσίπρας είναι μέλος της ίδιας συμμορίας που μας κατέστρεψε. Χωρίς τον Κωλέττη δεν θα μπορούσαν οι τοκογλύφοι ούτε κατά διάνοια να δώσουν χαρακτηριστικά κράτους στην επικίνδυνη για αυτούς αλλά διάσημη Ελλάδα. Χωρίς τον Κωλέττη δεν θα μπορούσαν να εξοντώσουν τους ήρωες της επανάστασης. Τους ενοχλητικούς ήρωες τύπου Ανδρούτσου. Χωρίς τον Τσίπρα δεν θα μπορούσαν να σπάσουν τον τσαμπουκά του λαού. Του απλού λαού που είχε αρχίσει να παίρνει μπρος, να αφήνει πίσω την άθλια μεταπολίτευση και να ψάχνει λύσεις. Με "καταγγελίες" και διχασμούς ο λαός όμως σίγησε. Χωρίς τον Τσίπρα δεν μπορούν να ελπίζουν σε μελλοντικές παγκόσμιες επιτυχίες. Χάνονται όλα και ο χρόνος είναι πολύτιμος. Η Ελλάδα είναι σε ένα απίστευτο εκπληκτικό σταυροδρόμι για να αφεθεί ανεξάρτητη. 

Όπου βρεθεί και όπου σταθεί ο σύγχρονος Κωλέττης μιλά για εκλογές το 2019....τυχαία; όχι. Αυτές τις εντολές έχει. Oύτε πολιτική, ούτε τεχνική. Τίποτα συγκεκριμένο. Μόνο εντολές.  Στέλνει το μήνυμα ότι έχει πλάτες. Στέλνει το μήνυμα στον απλό λαό. Μην κάνετε όνειρα,  δεν θα φύγω....εκτός και αν επιθυμείτε πολιτικές ανωμαλίες.


Ο Τσιπρας ΔΕΝ πρόκειται να αγγίξει το Δημόσιο, όποιος δεν το βλέπει αυτό δεν βλέπει τίποτε! Το Δημόσιο είναι για ψήφους-ελεγχόμενο από τα αριστερίστικα συνδικάτα. Συμφωνούν και οι δανειστές σε αυτή τη φάση. Προς το παρόν κρίνεται από έξω ως καλύτερος από τον Κυριάκο να διαχειρισθεί τα θέματα που τρέχουν.Η ακραία φτωχοποίηση έχει  στόχο την νεολαία (30-40)….τα κατώτερα στρώματα....τους γέροντες συνταξιούχους χωρίς έσοδα από πουθενά, με άνεργα παιδιά.....Ξέρουν που χτυπάνε...δεν είναι βλάκες.

Ποιος είναι ο πραγματικός εφιάλτης των νέων μέτρων; Ο υποσιτισμός!  Δεν θα τρώμε για να πληρώνουμε φόρους. Πότε έγινε κάτι ανάλογο; Επί Κωλέττη.....

Ο υποσιτισμός είναι αποτέλεσμα της φτώχειας ή της σιτοδείας που υπάρχει στις περιόδους πολέμου, ξηρασίας κλπ. Τις περισσότερες φορές προκαλεί διαταραχές στο πεπτικό σύστημα και καχεξία στο σώμα. Άλλα συμπτώματα που σχετίζονται με τον υποσιτισμό, είναι: η αναιμία (έλλειψη σιδήρου), κόπωση, δυσκολία συγκέντρωσης, μειωμένη απόδοση, ζαλάδες, και άλλα ...αν το πρόβλημα συνεχιστεί οδηγεί στο θάνατο.

Ενα κομμάτι του Ελληνικού λαού θα υποφέρει από "υπερήφανο" υποσιτισμό....για χάρη χυδαίων αριστερίστικων διορισμών και όχι μόνο.....


η Παναγιά η Μάνα να φυλάει όλο τον κόσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: