Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 15, 2017

"Ο λόφος της Ακρόπολης έχει ένα διαχρονικό συμβολισμό που υπερβαίνει τις πολιτισμικές εκφάνσεις της σημερινής δύσης". "Ο συμβολισμός του μνημείου θα απαξιωθεί από τη χρήση του μόνο ως "φόντο" για μια επίδειξη μόδας". Άλλωστε, μόνο η αριστερά έχει το δικαίωμα να εκφράζεται στον Παρθενώνα. Οι πολύ "φανατικοί" δημοκράτες με κρατικούς μισθούς...Οι "αυθεντικοί" εκφραστές του ελληνικού λαού....Οι "λάτρεις" της αρχαίας ελληνικής ιστορίας...Οι μόνιμοι "επαναστάτες" της ανιστόρητης Ευρώπης. Στην τελική ο Παρθενώνας είναι μόνο για τους αγωνιστές/συνδικαλιστές/επαγγελματίες φραπεδιάρηδες/ βιρτουόζους κομπολογιού, για να τον κλείνουν και να τον ανοίγουν όποτε γουστάρουν...Από αύριο τα γνωστά: Φτωχοί οι έλληνες αλλά δεν πώλησαν την ψυχή τους ...Αποτέλεσμα εικόνας για ακροπολη πανο κκε
Ποιος ξέρει πόσα εκατομμύρια ευρώ  θα ζήτησαν από τον διάσημο οίκο….γιατί το λέμε αυτό;; Υπάρχει ανακοίνωση της εταιρείας για το θέμα…

Η Gucci αρνείται κατηγορηματικά τις πληροφορίες που δημοσιεύτηκαν σε ορισμένα ελληνικά μέσα ενημέρωσης και αναδημοσιεύτηκαν στην La Repubblica και αφορούν το ποσό των 56 εκατ. ευρώ που ο οίκος μόδας υποτίθεται ότι προσέφερε [στην Ελλάδα] για μια πολιτιστική συνεργασία για κάποια πρότζεκτ στον χώρο της Ακρόπολης.

Επιβεβαιώνουμε ότι πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τις ελληνικές Αρχές για να διερευνηθεί η δυνατότητα μιας μακροπρόθεσμης πολιτιστικής συνεργασίας. Αυτό το είδος της πρωτοβουλίας δεν είναι νέο για την εταιρία.
Τα τελευταία χρόνια η Gucci έχει καθιερώσει τέτοιες πολιτιστικές συνεργασίες με το Palazzo Strozzi στην Φλωρεντία, το Μουσείο Mingshen στη Σαγκάη, το Chatsworth House στην Αγγλία και το LACMA στο Λος Άντζελες.
Οι εικασίες που δημοσιεύτηκαν σχετικά με την υποτιθέμενη οικονομική πρόταση, άμεση ή έμμεση, είναι απολύτως λανθασμένες και δεν έχουν καμία βάση.
Η πληροφορία που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα Repubblica.it και μερικές άλλες ελληνικές ιστοσελίδες δεν επαληθεύτηκε με κανένα τρόπο από εμάς», αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση της Gucci.  Πηγή ΤΟ ΒΗΜΑ

Τι έχουμε εδώ;; ααα τίποτα το ιδιαίτερο....για κάποιo άγνωστο μνημείο λένε....Ποιος ασχολείται με αυτά τα πράγματα; ΕΛΕΟΣ!  Άλλωστε οι έλληνες είναι υπερήφανος λαός...φτωχός αλλά δεν πουλά ψυχή......ο  έλληνας μιλά με τον θεό...έχει απευθείας σύνδεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: