Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 13, 2017

Τι θα πάρουν οι ίδιοι από την Νέα Τάξη τούς ενδιαφέρει να μάθουν και όχι τι θα πάρει η Νέα Τάξη από την Ελλάδα. Σε μια τραγική περίοδο για την πατρίδα, κοιτάνε την πάρτη τους....Το λουμπεναριό κυβερνά! Το χριστιανικό έθνος, που έγινε λούμπεν, για αποσπάσει μερικά "ψίχουλα" από την επιτυχία των Εβραίων . Το λούμπεν έθνος, που πρόδωσε τα υπόλοιπα χριστιανικά έθνη.Όλα έτοιμα είναι για να προκηρυχθεί το «Πρόγραμμα οικονομικής ενίσχυσης επιμελών φοιτητών/τριών που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες» οπού θα δίνει επίδομα  υποτροφία ύψους 520 ευρώ σε φοιτητές για 4 χρόνια.

Αποτέλεσμα εικόνας για φοιτητεςΑντικείμενο του προγράμματος είναι η ενίσχυση και υποστήριξη της έγκαιρης ολοκλήρωσης των σπουδών φοιτητών που διαθέτουν χαμηλά εισοδήματα, καθώς και η διασφάλιση της ισότιμης συμμετοχής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση των ΑΜΕΑ και των ατόμων που ανήκουν σε Ευπαθείς Κοινωνικές Ομάδες.
Τα αποδεικτικά επιτυχούς εξέτασης κάθε φοιτητή θα είναι τουλάχιστον στο 65% των μαθημάτων των δύο προηγούμενων εξαμήνων που προσφέρονται για πρώτη φορά κατά τα εξάμηνα αυτά με βάση το Πρόγραμμα Σπουδών εκάστου Τμήματος ή Σχολής και δηλώθηκαν από το φοιτητή.
Αυτοί που θα ωφεληθούν είναι οι φοιτητές και οι φοιτήτριες προπτυχιακού κύκλου σπουδών που φοιτούν σε ΑΕΙ της Ελλάδας και οι οποίοι έχουν:
1.     χαμηλό κατά κεφαλήν εισόδημα
2.     επιβαρυμένη οικογενειακή κατάσταση
3.     ευάλωτη κοινωνική κατάσταση
Το υπουργείο Παιδείας είναι έτοιμο να ανακοινώσει τα κριτήρια για την επιλογή των 2.700 απόρων φοιτητών στους οποίους για τα επόμενα τέσσερα χρόνια θα καταβάλλεται το επίδομα:
1.     Για τους εκτός τόπου μόνιμης κατοικίας 500 ευρώ Χ 9 μήνες =4.500 ευρώ ανά έτος
2.     Για τους φοιτητές που διαμένουν στον τόπο μόνιμης κατοικίας 400 ευρώ Χ 9 μήνες = 3.600 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: