Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη, Μαρτίου 29, 2017

Δάνειο 968,4 εκατ. ευρώ για τα 14 αεροδρόμια υπέγραψε η Γερμανική Fraport

Αποτέλεσμα εικόνας για τσιπρας μερκελΠέρι...
Αυτό με την φραπορτ, έχει ξεπεράσει κάθε ..... δεν ξέρω! δεν υπάρχει λέξη! 
Θα της δώσουμε λεφτά να μας "αγοράσει"!
δλδ θα πάρει ότι πάρει, και θα πληρώσουμε και από πάνω!!!!!!!
Όχι!!! δεν υπάρχει!!! δεν γίνονται αυτά τα πραγματα, παρα μονό σε τρελάδικα! μονό σε άλλες "διαστάσεις'...
Τέλος! οι άνθρωποι είναι "για αλλού" φίλε......

Ελένη

Η χώρα είναι αποικία και κάνουν ότι θέλουν.  Έχουν βρει άλλωστε το κατάλληλο άτομο. Αδίστακτο και με μεγάλο μίσος προς τους ανθρώπους.

Ο Alexander Zinell, CEO της Fraport Greece,  μετά την υπογραφή σχολίασε : «Η υπογραφή της χρηματοδότησης για την μεγαλύτερη παραχώρηση στην Ελλάδα είναι μία ιστορική στιγμή. Μαζί με τα κεφάλαια από τους μετόχους μας, τα έσοδα των δανείων θα χρησιμοποιηθούν στην πληρωμή του προκαταβολικού τιμήματος παραχώρησης και στο τετραετές πρόγραμμα ανάπτυξης των αεροδρομίων. Η επιτυχής χρηματοδότηση του πολύπλοκου αυτού έργου αποτελεί σαφές μήνυμα όσον αφορά στις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας, στην εμπιστοσύνη που απολαμβάνει η εταιρεία μας και στην αξιοπιστία των μετόχων μας, Fraport AG και Όμιλου Κοπελούζου. Το ελληνικό κράτος μας έχει αναθέσει τη διαχείριση 14 αεροδρομίων σε όλη τη χώρα, τα περισσότερα από τα οποία αποτελούν «πύλες» για τουριστικούς προορισμούς σε μεγάλη ακμή. Είμαστε περήφανοι που θα διαδραματίσουμε ένα σημαντικό ρόλο στη μελλοντική ανάπτυξη αυτών των προορισμών στηρίζοντας την τουριστική βιομηχανία της χώρας».

Τα 14 αεροδρόμια που περιλαμβάνονται στο έργο παραχώρησης είναι: Άκτιο, Χανιά, Καβάλα, Κεφαλονιά, Κέρκυρα, Κως, Μυτιλήνη, Μύκονος, Ρόδος, Σάμος, Σαντορίνη, Σκιάθος, Θεσσαλονίκη και Ζάκυνθος. Συνολικά, τα 14 αεροδρόμια εξυπηρέτησαν 25,2 εκατ. επιβάτες μέσα στο 2016.
Alexander Zinell (Fraport): Η παραχώρηση των 14 αεροδρομίων ξεπερνά τα στενά όρια του συνηθισμένου

Η κοινοπραξία των δανειστών περιλαμβάνει τις: Alpha Bank (284,7 εκατ. ευρώ), Black Sea Trade and Development Bank (62,5 εκατ. ευρώ) European Bank for Reconstruction and Development (186,7 εκατ. ευρώ), European Investment Bank (280,4 εκατ. Ευρώ), και International Finance Corporation (154,1 εκατ. ευρώ), μέλος του World Βank Group ( Παγκόσμια Τράπεζα)H IFC θα παρέχει, επίσης, στην Fraport Greece αποκλειστικά ανταλλαγή επιτοκίων αντιστάθμισης σε Ευρώ, έτσι ώστε να βοηθήσει την εταιρεία να αντισταθμίσει πιθανές διακυμάνσεις στα επιτόκια κατά τη διάρκεια του δανείου........

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δινει την ΔΕΗ...Μεχρι το καλοκαιρι εχει "καθαρισει" και με την ευδαπ..
"μαζευοντε" ολοι μαζι για να μας ριξουν την τελευταια κλωτσια για τα βαθια..
..ομαδικες απολυσεις και κοκκαλο,ολα! απο συνταξεις απο ταμεια,μεχρι που θα ειμαστε νεκροι!
..ωστοσω ερχοντε απο εξω 'αλλαγες"./ η αλυσιδα της συμμοριας σπαει,ενας ενας παει "αποδυτηρια"..τους στελνουν οι λαοι,αναγκαστικα,ετσι που τους εχουν καταντησει..
το 2019,ειμαστε ελευθεροι..
εχουν κανει την δουλεια τους,σιγουροι πλεον,νεκροι εμεις...τοτε δεν θα υπαρχει σωτηρια,τοτε κανεις δεν θα θελει να αναλαβει μια τετοια κατασταση...
Οι επομενες "ωρες" θα ειναι οι πιο σκληρες..
ελενη