Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη, Μαρτίου 01, 2017

Ο/Η Ανώνυμος είπε...Βάζω στοίχημα ότι οι βαρεμένοι της αριστεράς θα μιλήσουν για ταξικά ατυχήματα.....ΑΠΑΝΤΗΣΗ: ΤΟ ΚΕΡΔΙΣΕΣ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ...αλλά δεν μας είπες γιατί να μιλήσουν για ταξικά ατυχήματα; Πολύ απλά με την δήθεν γραφικότητα που πουλάνε, προσπαθούν να καλύψουν το μεγάλο φαγοπότι που έπεσε......δουλεύουν τους Έλληνες χωρίς κανέναν ενδοιασμό και χωρίς κανένα έλεος. Τους συμφέρει η αναρχία στους δρόμους με τα ακριβά αυτοκίνητα, για να έχει ο φτωχός λαός να ασχολείται....να βγάζει το άχτι του....ΠΟΥΘΕΝΑ "Πλην των Βαλκανίων" δεν ξεπουλήθηκαν χώρες ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ. Ελπίζω να σε βοήθησα.Δεν φταίει η Αστυνομία , φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ και γενικά η καταραμένη Αριστερά επειδή όταν είχε γίνει συζήτηση για να τοποθετηθούν κάμερες ελέγχου κυκλοφορίας οι οποίες θα βγάζουν φωτογραφίες και θα εκδίδουν πρόστιμα στους οδηγούς παραβάτες, αρχίζανε να μιλάνε για ΜΕΓΑΛΟ ΑΔΕΡΦΟ, κατασκοπεία από το κράτος, και οι αντιεξουσιαστές-αριστεριστές γράφανε στο ίντερνετ ότι θα βγαίνουν στην Εθνική και θα καταστρέφουν τις κάμερες κυκλοφορίας. Εδω καταστρέφουν το μετρό με ρόπαλα και λοστούς και δεν τρέχει τίποτα. Όπως βλέπετε δε φταίει η Αστυνομία, η οποία αν κάνει σωστά τη δουλειά της και αστυνομεύσει την καθυβρίζουν και αρχίζουν να μιλάνε για το "ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ", για "ΧΟΥΝΤΕΣ" και για τις "ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ"....Πελατεία, ψήφοι, ακροατήριο, καθυστέρηση, αναχρονισμός και τριτοκοσμικός προσανατολισμός.

Νομίζουν ότι όλες οι κάμερες του κόσμου αυτούς θα ψάχνουν! Είναι και σ' αυτό ακόμη γελοία υποκείμενα. Βάζω στοίχημα ότι οι βαρεμένοι της αριστεράς θα μιλήσουν για ταξικά ατυχήματα.....

όποιος βγει στην Ευρώπη Ιταλία , Γαλλία , Αυστρία, Γερμανία ,Ελβετία καλό είναι να βάλει Ζώνη και να ξεχάσει πως ήξερε, γιατί θα γυρίσει στην Ελλάδα με το Τρένο στην χειρότερη να κάνει φυλακή! Στην Ευρώπη δεν μετρά τι μάρκα είναι το αυτοκίνητο που οδηγείς, ούτε το ποιος είσαι..."Πλην των Βαλκανίων" φυσικά. Είμαστε πολύ μακριά από την ΕΕ και την δύση γενικότερα. Είμαστε ένα μάτσο ψευτόμαγκες όπου ξεπουλήσαμε μια ολόκληρη χώρα καθαρά για συμφέρον. Να αλλάξουμε, τώρα; είναι αργά. Σε λίγο δεν θα έχουμε να φάμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: