Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή, Μαρτίου 03, 2017

Ο ΜΕΣΣΙΑΣ θα είναι... ΕΛΛΗΝΑΣ. Έκπτωτος Άγγελος ... Η "πορεία" από την Κόλαση προς τη θέωση.

Φτάσαμε στην τρίτη χιλιετία και ο άνθρωπος, ενώ έχει ανακαλύψει σχεδόν τα πάντα, αγνοεί αυτά, τα οποία θα έπρεπε να γνωρίζει εξ' αρχής και τα οποία αφορούν τον εαυτό του. Πάνω στον υπερχιλιετή αγώνα του για την κατάκτηση της απόλυτης γνώσης, έχασε τον "προσανατολισμό" του. Παρασυρμένος από τη "μέθη" τής ανακάλυψης, δεν μπόρεσε να διατηρήσει τις σταθερές πάνω στις οποίες στήριξε την προσπάθειά του. Ξεκινώντας φτωχός — και με την σχεδόν τυφλή πίστη ότι καθοδηγείται από τον Θεό —  σε μια μεγάλη, δύσκολη και απολύτως προδιαγεγραμμένη "πορεία" σωτηρίας, φτάνει στο τέλος της πάμπλουτος και σχεδόν άθεος. Ξεκίνησε από μια βεβαιότητα, για να καλύψει την άγνοιά του και μετά από τιτάνιο αγώνα συγκέντρωσης γνώσης — αντί να ισχυροποιηθεί —  έχασε κι αυτήν την ίδια τη θεμελιώδη βεβαιότητα, που ήταν το ασφαλές καταφύγιό του.

Έχοντας εθιστεί στη δημιουργία νέας γνώσης, ξέχασε τη Δωρεά τού Θεού, αντιμετωπίζοντάς την σαν μια κοινή γνώση, η οποία μπορεί ν' ανατραπεί. Γνωρίζοντας ότι η κάθε νέα γνώση προέρχεται από την αμφισβήτηση της προηγούμενης, έφτασε στο σημείο ν' αμφισβητήσει κι αυτά που δεν έπρεπε ...Ξέχασε την ίδια την "κινητήρια" Γνώση, η οποία τον έσπρωξε στην αναζήτηση αυτής. Ανακαλύπτοντας διαρκώς νέα γνώση και ερμηνεύοντας οτιδήποτε μέχρι κάποια στιγμή τού φαινόταν μυστήριο, αμφισβήτησε τα πραγματικά Μυστήρια.
Σήμερα, και σχεδόν έχοντας χάσει την πίστη του στον Θεό, είναι παντελώς αποπροσανατολισμένος ...Ένας μπερδεμένος άνθρωπος σε όλα τα επίπεδα ...όχι μόνον με τον Θεό, αλλά ακόμα και με τους συνανθρώπους του ...Άθεος, άφιλος, αλλά με ένα γυαλιστερό iphone στο χέρι. Δεν έχει ούτε έναν άνθρωπο να βγει να πιει μαζί του έναν καφέ, αλλά τους "φίλους" τούς μετρά σε εκατοντάδες στο Facebook. Μπορεί ο ίδιος να μην ξέρει ν' αλλάξει μια λάμπα σε φωτιστικό, αλλά θεωρεί δεδομένο ότι ο άνθρωπος μπορεί να παράγει αυτοκίνητα, τηλέφωνα, ψυγεία ...Τα θεωρεί περίπου φυσικά προϊόντα, σαν αυτά να παράγονται πάνω σε "δένδρα".

Μέσα σ' αυτήν τη δίνη τής υπερπαραγωγής γνώσης και της υπερπληροφόρησης δείχνει σήμερα πιο αδύναμος και πιο μπερδεμένος από ποτέ. Τώρα, που απέκτησε όλα εκείνα τα υλικά αγαθά που νόμιζε ότι θα τον κάνουν ευτυχή, έπεσε σε κατάθλιψη. Γιατί η κατάθλιψη ήταν αναπόφευκτη; Γιατί ο άνθρωπος τον τελευταίο αιώνα μπήκε σε μια υλιστική και χωρίς ηθικούς φραγμούς "κούρσα", συνδέοντας την ευτυχία του με τον υλισμό. Όμως, αυτή η "διαδρομή" δεν είναι ατέρμονη ...Κάπου τελειώνει. Τώρα,  λοιπόν, που θεωρεί ότι τα έχει αποκτήσει ΟΛΑ, συνειδητοποιεί ότι κάπου στην πορεία έχασε τον εαυτό του. Νιώθει ότι έχασε το πιο σημαντικό ...Αυτό, το οποίο είχε από την εποχή της Δημιουργίας — και άρα πολύ πριν αποκτήσει το παραμικρό υλικό αγαθό —  και τον έκανε ευτυχή.

 Περισσότερα στο  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2017/03/o-messias-tha-einai-ellinas.html

36 σχόλια:

eucharist tassilli είπε...

ΡΕ παιδες θα ΧΑΘΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΥΛΗ!!

ΕΜΠΕΔΩΣΤΕ ΤΟ.... ειναι γραφτο. Σωζων εαυτο σωθητω ΛΕΜΕ!!

ειναι ματαιο κ που "αγωνιζεστε" εστω μεσα απο το ιντερνετ βεβαια,πληκτολογοντας... αλλα κ αυτο.

κ να νικησουμε τους Τουρκους σε ενα πολεμο.. ειναι ΠΡΟΔΙΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΝΑ ΕΦΟΡΜΗΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗ ΠΟΛΗ!!
ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΘΑ ΣΦΑΓΙΑΣΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ!!!! ΟΠΩΣ Κ ΟΛΗ Η ΦΥΛΗ,ΕΠΟΙΚΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΦΥΛΑ ΔΙΠΟΔΑ ΠΙΑ.
ΤΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΦΟΥΡΑΚΗΣ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΤΟΥ. " ΘΑ ΕΚΠΟΡΕΥΘΟΥΜΕ ΔΙΑ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗΝ ΜΑΣ!!!"... ΤΟ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΜΕΝΟ ;) trust me. Απλα ειναι γραφτο λεμε!! Δε μπορουμε να παμε εναντια του θΕΟΥ. ελεος. χαχαχ

Ανώνυμος είπε...

Γιαννη..
Ξαναγραψε,ποιος ειναι αυτος που θα τους παρει το "jumpball"!!!!!!!
ελενη

Ανώνυμος είπε...

Γεια σου μαιναδα.σε χαιρετω αγωνιστικα....
Γιαννης

Ανώνυμος είπε...

Ο Θεός έπρεπε να "πολλαπλασιάσει" τον εαυτό Του ...Να αλλάξει τις κλίμακες. Μόνο έτσι θα μπορούσε ελέγξει την επικίνδυνη "πορεία" τής ανθρωπότητας. Αυτός ο έλεγχος δεν επιτυγχάνεται με μεμονωμένα άτομα, ακόμα κι αν αυτά είναι θεϊκής προέλευσης. Αυτός ο έλεγχος επιτυγχάνεται μόνον με λαούς ...Λαοί πρέπει να πιάσουν τα "άκρα", για να υπάρξει εξέλιξη ...Λαοί θα πρέπει να έχουν τα κατάλληλα χαρακτηριστικά, γιατί αυτοί μπορούν να λειτουργούν σαν αθάνατοι "γιγαντιαίοι" άνθρωποι μέσα στον κόσμο των θνητών. Ο Σχεδιασμός, δηλαδή, υποχρεωτικά θα έχει λαούς-οδηγούς, ώστε να υπάρχει ένα αθάνατο "καλούπι" για την ανθρωπότητα και ταυτόχρονα να υπάρχει δυνατότητα παρέμβασης ...Λαοί πρέπει να είναι απείθαρχοι ή πειθαρχημένοι, ανυπάκουοι ή πειθήνιοι, ώστε την κατάλληλη στιγμή να "γεννούν" τον φυσικό εκφραστή τους και να εξελίσσεται το Σχέδιο.

Ανώνυμος είπε...

..Ο κάθε άνθρωπος να βιώνει μια ανάλογη κατάσταση και τα παιδιά μιας κοινωνίας ολόκληρης να μπαίνουν — μέσω της οργανωμένης διαπαιδαγώγησής τους—- σε μια ανάλογη λογική.

Πού διαφέρουν και πού είναι όμοιοι οι λαοί μεταξύ τους; Η κάθε κοινωνία, μέσω της θρησκείας τής, καλείται να "ακούει" τις απόψεις τού Θεού και ν' αποφασίζει για τη θέση της και άρα και για την πορεία της. "Ακούει" μέσω της θρησκείας της τόσο τις απόψεις του Θηλυκού όσο και τις απόψεις τού Αρσενικού. Ανάλογα με το πόσο συμφωνεί ή διαφωνεί με την κάθε πλευρά, παίρνει την "ιδιοσυχνότητά" της και με αυτήν πορεύεται. Η κάθε θρησκεία διαφέρει λίγο ή περισσότερο από τις όμοιές της θρησκείες και όλες μαζί λειτουργούν μέσα στην πατριαρχική εποχή. Ως επί το πλείστον πορεύονται "συγκλίνοντας" προς τον Πατέρα, λόγω πατριαρχίας. Φυσικό είναι αυτό, εφόσον ΟΛΟΙ οι λαοί έχουν μπει στην πατριαρχία και άρα υποχρεωτικά οι περισσότεροι θα "συγκλίνουν" προς το μέρος τού Πατέρα. Όλοι δηλαδή οι λαοί και οι θρησκείες που τους έχουν δοθεί, έχουν μέσα τους καί τις δύο απόψεις και αυτό τους διατηρεί σε ένα σταθερό επίπεδο ανάμεσα από το Θηλυκό και το Αρσενικό με μια τάση προς το δεύτερο.

Ανώνυμος είπε...

Αντίθετα με αυτήν την κατάσταση, οι λαοί των "άκρων" είναι αυτοί, οι οποίοι ταυτίζονται αναφανδόν με μία άποψη ...Δεν τους ενδιαφέρει καθόλου η άλλη άποψη ...Δεν "ακούν" καί τις δύο απόψεις, όπως όλοι οι υπόλοιποι ...Είναι "οπαδοί" τής μίας άποψης ...Φανατικοί τής μίας άποψης ..."Για όλα φταίνε οι άλλοι" ...Είναι έτοιμοι να σκοτώσουν για την άποψη που έχουν επιλέξει. Ο λαός τής Μητέρας ταυτίζεται με την άποψή Της και μισεί την άποψη του Πατέρα και βέβαια όλους εκείνους που ταυτίζονται με αυτήν. Ο λαός του Πατέρα ταυτίζεται με την άποψή Του και μισεί την άποψη της Μητέρας και βέβαια όλους εκείνους που ταυτίζονται μ' αυτήν.

Πως γίνεται αυτό; ...Μέσω της ειδικού τύπου διαπαιδαγώγησής τους. Στους λαούς των άκρων δίνεται ως παιδεία μόνον η Γνώση τής μίας πλευράς. Για τα παιδιά τής Γυναίκας, ο αρσενικός Πατέρας ευθύνεται για όλα τα προβλήματα ...Αυτός και οι "άρρωστες" φιλοδοξίες του ...Αυτός και η ανεξέλεγκτη εξουσία του, που σπρώχνει τους πάντες στην εκπλήρωση αυτών των φιλοδοξιών. Αυτός προκαλεί τα προβλήματα, τα οποία είναι αναγκασμένος να επιλύσει ο Υιός, υπό την καθοδήγηση της μητέρας του. Τα ακριβώς ανάλογα συμβαίνουν και από την άλλη πλευρά. Για τα παιδιά τού Άνδρα για τα πάντα ευθύνεται η Γυναίκα ...Αυτή πραγματοποίησε το αμάρτημα ...Αυτή είναι βρόμικη ...Αυτή παρασύρθηκε από τον "όφι" ...Αυτή δεν υπακούει στον άνδρα της και κάνει κακό σε ολόκληρη την οικογένειά της ...Αυτή είναι που με τη "μιαρή" της άποψη δεν πρέπει να "μολύνει" τον Υιό τού Πατέρα.

Ανώνυμος είπε...

Οι διαφορετικές απόψεις τού Υιού γεννούν διαφορετικούς λαούς και αυτοί οι λαοί θα γίνουν γονείς Του, για να Τον "ξαναγεννήσουν" με σάρκα και οστά. Στην πραγματικότητα, δηλαδή, ο Υιός τού Αμαρτήματος μετά από αυτό "ξαναγεννά" ο Ίδιος καί τη Μητέρα καί τον Πατέρα Του, για να Τον "ξαναγεννήσουν" σε άλλη κλίμακα και να επαναληφθεί το Αμάρτημα. Με τον τρόπο αυτόν επαναλαμβάνονται τα ίδια ακριβώς φαινόμενα και ο Σχεδιασμός παραμένει ατόφιος μέσα στους αιώνες. Ο κάθε λαός — από τους δύο που έπιασαν αυτά τα άκρα — θα ταυτιστεί απόλυτα με το αντίστοιχο "φύλο" τού Θεού, για να ξαναγεννηθεί στις "τάξεις" του ο αντίστοιχος Θεάνθρωπος. Ο κάθε λαός απ' αυτούς, στους οποίους παραδίδονται οι γνώσεις, θα παίρνει μια "ιδιοσυχνότητα", η οποία θα είναι όμοια με αυτήν τού Θεανθρώπου που θα γεννηθεί στις τάξεις του.

Ανώνυμος είπε...

Η "πορεία" αυτή, η οποία οδηγεί στη συνάντηση, είναι πολύ συγκεκριμένη. Ο Θεός Μητέρα "σπρώχνει" τον Υιό της προς τον Ουρανό, ενώ ο Θεός Πατέρας "κατεβάζει" τον Υιό Του προς τη Γη. Η ιδιομορφία εδώ είναι η εξής: Η Μητέρα μπορεί να δώσει τη Γνώση Της και άρα τα χαρακτηριστικά Της στον λαό Υιό της, ενώ ο Πατέρας δεν μπορεί. Η Μητέρα, δηλαδή, "γεννά" λαό και τον κατευθύνει με το πάθος της ως παιδί της, ενώ ο Πατέρας "υιοθετεί" λαό και τον κατευθύνει με τον αντρικό τρόπο των απειλών και των υποσχέσεων. Η Μητέρα "γεννά" λαό, ώστε ένα μέλος του να θεοποιηθεί — γιατί η Ίδια δεν μπορεί να ενσαρκωθεί σε Θεάνθρωπο—, ενώ ο Πατέρας "υιοθετεί" λαό, ώστε να ενσαρκωθεί ο Ίδιος μέσα στις τάξεις του. Ο Υιός τής Μητέρας γίνεται ο λαός Της που "ανεβαίνει" και ο Πατέρας — ελλείψει φυσικού Υιού — επιλέγει λαό τού "πάτου", για να "κατέβει" και να ενσαρκωθεί ο Ίδιος σε κάποια στιγμή. Η μία Δύναμη "τραβάει" προς τα "πάνω" και άρα προς την "έξοδο" και η άλλη "τραβάει" προς τα "κάτω" και με τον τρόπο αυτόν υπάρχει μια σταθερά ρυθμιζόμενη "πορεία".

Ανώνυμος είπε...

Κάπου στη μέση της διαδρομής — και άρα όταν η πατριαρχία τού Βάαλ είχε "σκεπάσει" ένα σοβαρό εμβαδό τής Γης — έπρεπε κάποιος να μπορεί να "πετάξει"...Να κερδίσει "ύψος" — έστω και στιγμιαία—, ώστε αυτό να γίνει ορατός στόχος για τους υπόλοιπους ...Να γίνει με τον τρόπο αυτόν ένα "ικρίωμα" της κατασκευής ...Ένα "καλούπι", για να "δουν" οι άνθρωποι έστω και στιγμιαία τι περίπου "χτίζουν", ώστε να συνεχίσουν να το κάνουν ...Να ξαναπάρουν την απόφαση της θυσίας και στην πραγματικότητα ν' ανανεώσουν την πρώτη απόφαση ...Να γίνει ένα μίνιμουμ reset της μέχρι εκείνης της στιγμής πορείας, ώστε η επόμενη "γενιά" ανθρώπων να ξεκινάει από "ψηλότερη" αφετηρία ...Να πάρει ύψος η "κατασκευή", ώστε να συνεχίσει τη "διαδρομή" προς τα "πάνω"...

Να εμφανιστεί ο Θεάνθρωπος, ώστε ο λαός Του, που θα καθίσει στη θέση Του, να "τραβήξει" ψηλά όλους τους λαούς και άρα και τα πιο φανατικά "φίδια" ...Να "ανέβουν" τα "φίδια" επίπεδο, ώστε να γίνει μια πρώτη μαζική εκμετάλλευση της μέχρι τότε υπάρχουσας πανανθρώπινης γνώσης και τεχνολογίας ...Να γίνει ένα πρώτο σύστημα με "ύψος" ...Να "δει" η ανθρωπότητα με τα δικά της "μάτια" πώς περίπου θα είναι ένα παγκόσμιο σύστημα με τον Θεάνθρωπο επικεφαλής του ..

Ανώνυμος είπε...

Ανάμεσα σ' αυτούς τους λαούς "εγκλωβίζονται" όλοι οι λαοί και βέβαια όλοι οι άνθρωποι. Όλοι οι άνθρωποι "πετάνε", αλλά όχι σαν τον Υιό τής Γυναίκας. Όλοι οι άνθρωποι "σέρνονται", αλλά όχι σαν τον Υιό τού Άνδρα. Με αυτά τα "εργαλεία" ο Θεός Αρχιτέκτων προσπάθησε και "έχτισε" την τεράστια Πυραμίδα, η οποία στο εσωτερικό της είναι ένας τρισδιάστατος Λαβύρινθος, ο οποίος παγιδεύει όλους τους ανθρώπους ...Ένας Λαβύρινθος, ο οποίος είναι ανοικτός μόνον από την πάνω πλευρά του αλλά που δυστυχώς για τον άνθρωπο δεν πετά, ώστε να δραπετεύσει

Ανώνυμος είπε...

Όποιος το επιχειρεί άκαιρα ή απροετοίμαστος, πέφτει "κάτω" και τσακίζεται. Αυτό σημαίνει πως, για όσο διάστημα δεν ανοίγει ο "Λαβύρινθος", ΟΛΟΙ οι άνθρωποι θα περιφέρονται αναγκαστικά μέσα σ' αυτόν υπό τις συνθήκες που επιβάλει ο Σχεδιασμός του και όχι με βάση αυτό που σκέφτονται οι ίδιοι.

Σε αυτόν τον σφραγισμένο "λαβύρινθο" θα έπρεπε να περιφέρεται ο άνθρωπος όλους αυτούς τους αιώνες και για να ζήσει θα έπρεπε στην κυριολεξία να προσαρμοστεί, γιατί υπήρχαν εποχές που τους ανθρώπους, οι οποίοι δεν προσαρμόζονταν, τους έκαιγαν στις πυρές. Απλά μέσα στο χρόνο κάποιοι μπορεί να ήταν πιο άτυχοι και να γεννήθηκαν σε χειρότερες εποχές και κάποιοι άλλοι πιο τυχεροί για τον αντίθετο λόγο. Φως έτσι κι αλλιώς δεν υπήρχε ποτέ και από το "ύψος" του "λαγουμιού" που τύχαινε κάποιος να γεννηθεί θα εξαρτιόταν αν στη ζωή του θα περπατούσε "γονατιστά" ή θα "σερνόταν", εφόσον το "όρθιος" — ως άνθρωπος — ήταν απαγορευμένη επιλογή για την πατριαρχία. Όταν ο Θεάνθρωπός σου "σέρνεται", πόσες πιθανότητες έχεις να γίνεις ανεκτός, όταν θέλεις να σηκωθείς "όρθιος";

Ανώνυμος είπε...

Από τα "συντρίμμια" τού εκπεσόντα Αγγέλου τού Προπατορικού Αμαρτήματος "γεννήθηκε" ο ελληνικός κόσμος ...Αυτόν ακολούθησε η τρομερή Μητέρα ...Αυτόν ακολούθησε μέσα στην "Άβυσσο" της πατριαρχίας. Με τα δάκρυά της η Μητέρα Θεός "έπλυνε" τις πληγές τού γιου της και με τα μαλλιά της έδεσε τα σπασμένα του άκρα ...Ο ελληνικός κόσμος, εξαιτίας των χαρακτηριστικών του έπρεπε εξ' αρχής να τύχει προστασίας. Έπρεπε ο κόσμος τής Μητέρας να είναι ένας κόσμος "κρυφός" ...Ένας κόσμος μυστικός μέσα στον κόσμο τής πατριαρχίας ...Ένας κόσμος που "φαίνεται" μόνον όταν το επιτρέπει η Μητέρα του.

Ανώνυμος είπε...

Οι Έλληνες ζούνε στον κόσμο τού Δία ...Στον κόσμο τού ανθρωπόμορφου Υιού τής Ρέας του πατριαρχικού Κρόνου ...Του Υιού, που σώζεται από τη Μητέρα Του και κρύβεται μέχρι να ανδρωθεί και να δώσει τη μεγάλη μάχη Του. Του τρομερού Υιού, που επιβιώνει χάρη της Μητέρας Του. Του Υιού, που αποφεύγει τη μοίρα των αδερφών του, γιατί η Μητέρα του έχει άλλη άποψη για τον γιο της απ' αυτήν του Πατέρα. Στην πραγματικότητα οι Έλληνες ζουν "κρυφά" μέσα στην πατριαρχία. Ζουν προστατευμένοι μέσα στον κόσμο τού Διός, που είναι η "μήτρα" τής Μητέρας τους. Ο Κρόνος έχει "καταπιεί" τον Θεό τους κι αυτοί είναι "μέσα" στον κόσμο τού Θεού τους, όπως συμβαίνει με τις ρώσικες μπαμπούσκες, όπου η μια κούκλα "ζει" μέσα στην άλλη.

Ανώνυμος είπε...

Η "κοιλιά" τού Κρόνου είναι η σκληρή πατριαρχία, Η "κοιλιά" τού Κρόνου είναι ο "Λαβύρινθος", στον οποίο περιφέρονται όλοι οι λαοί και από τον οποίο μόνον οι Έλληνες έχουν την έμμονη ιδέα να "δραπετεύσουν"

Ανάμεσα σ' αυτούς τους ανθρώπους, οι οποίοι συνεχώς αναπαράγονται κατά τη διάρκεια της "επώασης" του λαού, θα γεννηθεί ο άνθρωπος εκείνος, ο οποίος θα αποθεωθεί ...Ο ήρωας του "αυγού", που, όταν κάποτε θα το "σπάσει", θα γίνει Θεός και θα απελευθερώσει και τα αδέρφια του ..

Τα "κύτταρα" αυτού του "έκπτωτου" Αρχαγγέλου και μελλοντικού ανθρωπόμορφου Θεού είναι οι Έλληνες. Οι Έλληνες είναι "κύτταρα" αυτού του Υιού και όχι παιδιά Του, γιατί αυτός ο Υιός δεν είναι "ώριμος" να κάνει παιδιά. Είναι Υιός που ζει με τη Μητέρα Του μέχρι να ενηλικιωθεί. Ζει με τη Μητέρα του, γιατί χωρίς τον Θεό δεν μπορούν να υπάρξουν Έλληνες. Οι Έλληνες δεν μπορούν να διαιωνιστούν ως λαός μόνον εξαιτίας της δικής τους θέλησης ή γνώσης. Χωρίς τη Μητέρα τους δεν μπορούν ν' αναπαραχθούν. Παραμένουν μέσα στους αιώνες Έλληνες, γιατί απλά παραμένουν πάντα Υιοί τής Μητέρας τους. Πρακτικά αυτό σημαίνει το εξής: Ο Έλληνας δεν μπορεί να "γεννήσει" Έλληνα, για ν' αναπαραχθεί χωρίς την παρέμβαση του Θεού. Ο Έλληνας γεννά έναν κοινό άνθρωπο, τον οποίο πρέπει ο Θεός με τα δικά Του μέσα να τον κάνει Έλληνα. Πώς γίνεται αυτό; ...Μέσω της "καμίνου" τής διαπαιδαγώγησης γίνεται κάποιος Έλληνας.

Ανώνυμος είπε...

Τα ΟΜΗΡΙΚΑ ΕΠΗ είναι η Μητέρα που γεννά αυτούς τους θνητούς με τη σκληρή "μοίρα" τής αιώνιας προσπάθειας για θέωση...

Τα Έπη είναι η "μήτρα" τού Θηλυκού Θεού, όπου γίνεται η "σύλληψη" του Έλληνα και η ελληνική κοινωνία είναι η "κοιλιά" Του

Η Ιλιάδα περιγράφει την ιστορία της αποθέωσης του γιου της. Η Οδύσσεια, όμως, περιγράφει την επιτυχή επάνοδο του Άνδρα Της στον Οίκο Του.

Η Ιλιάδα, λοιπόν, περιγράφει την ιστορία τού Υιού, που είναι Παιδί τής Μητέρας, ενώ η Οδύσσεια περιγράφει την ιστορία τού Υιού, που είναι Άνδρας της ...

.Περιγράφει τη σειρά με την οποία όλα γίνονται, εφόσον, αν δεν δικαιωθεί ο Υιός, δεν μπορεί να επιστρέψει ο Πατέρας και αν δεν φύγει ο Πατέρας, δεν θα έχει ποτέ την ευκαιρία του να αγωνιστεί ο Υιός.

Ανώνυμος είπε...

Τα Έπη είναι η "μήτρα" τού Θηλυκού Θεού, όπου γίνεται η "σύλληψη" του Έλληνα και η ελληνική κοινωνία είναι η "κοιλιά" Του. Μέσω αυτών γεννιούνται" οι Έλληνες. Μέσω αυτών συντηρείται ο κόσμος τού Διός και άρα γεννιέται κάθε μέρα κι ένας "Αχιλλέας" μέσα στη Θλίψη και τον Πόνο ...Ένας γενναίος "Αχιλλέας", ο οποίος θα "παρασυρθεί" από τον πονηρό "Οδυσσέα" στη Θυσία, η οποία οδηγεί στην αποθέωση ...Μια θυσία-μονόδρομο, προκειμένου ο δεύτερος να επιτύχει τους στόχους του και να επιστρέψει τελικά στον Οίκο του.

Η ελληνική κοινωνία σε συνδυασμό με την απόλυτα συγκεκριμένη παιδεία της είναι αυτή που "γεννά" τους Έλληνες. Η κοινωνία με τη συγκεκριμένη παιδεία της λειτουργεί ως "κοιλιά", η οποία μέσα της έχει μια "μήτρα". Δεν αρκούν δηλαδή οι συμβουλές τα ήθη και τα έθιμα του χωριού σου, για να παραμείνεις Έλληνας μακριά από μια ελληνική "μήτρα". Σε λιγότερο από μια γενιά θα "χαθεί" ο ελληνισμός σου, αν δεν συντηρηθεί με τον έναν και μοναδικό τρόπο που προβλέπεται. Ο ελληνισμός, δηλαδή, χάνεται, όταν "σκορπίζεται" σε ξένες κοινωνίες, χωρίς να κατορθώσει να οργανωθεί και άρα να "σφραγιστεί" σε ανάλογες ελληνικές κοινότητες, οι οποίες διατηρούν ελληνικά σχολεία και βέβαια τη γλώσσα του

Ανώνυμος είπε...

Οι Έλληνες γεννάνε διαρκώς τον άνθρωπο, ο οποίος θέλει να "πετάξει", για να ξεφύγει από τον κόσμο όπου ζει.

Αυτός είναι και ο λόγος που για την Θέτιδα υπάρχει η Προφητεία ότι πάντα γεννάει έναν Υιό ανώτερο του Πατέρα του. Αυτή η θεία "μηχανή" πάντα έχει ως στόχο της να γεννήσει τον τέλειο Άνθρωπο Θεό. Γι' αυτόν τον λόγο παίρνει τον αποτυχημένο Θεό και άρα θνητό άνθρωπο, ώστε κάθε "γέννα" της να γεννά ανώτερο Υιό, μέχρι να φτάσει το Ανώτατο σημείο, που είναι ο Θεός-Άνθρωπος ...Ο άνθρωπος που θα νικήσει την πατριαρχία και θα ακυρώσει για πάντα το Προπατορικό Αμάρτημα.

Ο χριστιανισμός, που φαίνεται ότι "σακάτεψε" τον ελληνισμό, στην πραγματικότητα τον ισχυροποίησε, γιατί τον "σφράγισε" πριν αλλοιωθεί και εκφυλιστεί μέσα στους αιώνες τής αναγκαστικής χριστιανικής παντοκρατορίας ...Ο χριστιανισμός τον "κατάπιε" όπως κατάπιε ο Κρόνος το βρέφος Δία ...Τον "κατάπιε" σαν "πέτρα" που δεν μπορεί να τη "χωνέψει" και άρα να την αλλοιώσει ...Τον 'κατάπιε" σαν "αυγό", που δεν γνώριζε ότι μέσα του αναπτύσσεται ζωή ...Τον διατήρησε σε ένα συγκεκριμένο επίπεδο, ώστε, όταν θα απαιτούνταν από τον Σχεδιασμό, να εμφανιστεί το ίδιο "φρέσκος" με την εποχή τού Αλεξάνδρου. Η σκληρή πατριαρχία τού χριστιανισμού τού Βάαλ ανάγκασε τον ελληνισμό να "κρυφτεί" μέσα στους αιώνες και να μείνει και πάλι υπό την προστασία τής Μητέρας του.

Με τον επιφανειακό εκχριστιανισμό των Ελλήνων ο Βάαλ νόμισε ότι θυσιάστηκε ο Υιός του και σταμάτησε την καταδίωξή του. Η Μητέρα από εκεί και πέρα, ανάλογα με την πορεία τού Σχεδιασμού, θα αποφασίσει πότε θα αναγκάσει τον Κρόνο να "ξεράσει" τον Υιό της στον κόσμο. Πότε θα αναγκάσει τον Βάαλ να επιστρέψει το "σφάγιο" ζωντανό. Πότε θα τον κάνει "ορατό", εφόσον γεννήθηκε κάποτε και θα ξαναγεννηθεί.

Ανώνυμος είπε...

η ελληνική κοινωνία, ακόμα και στις πιο σκοτεινές εποχές τής πατριαρχίας, παρέμενε πάντα μια κοινωνία "κρυπτομητριαρχικού" τύπου.

Το θεμέλιο τής πατριαρχίας είναι η αποτυχημένη οικογένεια και η ελληνική κοινωνία αυτό δεν μπορούσε να το αποφύγει, εφόσον ο γάμος ήταν ο θεμελιώδης θεσμός τής πατριαρχίας και αίτιο πολέμου για όσους λαούς δεν τον επέβαλαν στα μέλη τους. Αυτό το "θεμέλιο" λοιπόν είναι η οικογένεια, η οποία για τον οποιονδήποτε λόγο λειτουργεί με αναγκαστικούς "δεσμούς", αλλά δεν έχει τον έρωτα μέσα της ...Η οικογένεια αυτή, η οποία συντίθεται από γονείς, οι οποία δεν είναι ερωτευμένοι μεταξύ τους ...Η οικογένεια αυτή, η οποία συντίθεται από ανθρώπους που συνυπάρχουν μαζί για άλλους λόγους, και κυρίως για λόγους συμφέροντος.

Επί αιώνες ο βασικός και ακλόνητος συνεκτικός πυρήνας τής προβληματικής ελληνικής οικογένειας ήταν η στενή σχέση μεταξύ της μητέρας και του γιου της. Αυτή η σχέση διατηρούσε την οικογένεια απολύτως ενωμένη. Στην ελληνική κοινωνία είναι φαινόμενο σύνηθες — και βέβαια αποδεκτό — η "περιθωριοποίηση" του πατέρα. Από τη λαμπερή Θέτιδα και τον ταπεινό Πηλέα — τον οποίο αναγκαστικά "φορτώθηκε" μετά από ένα θεϊκό "συνοικέσιο" — μέχρι και την τελευταία Ελληνοπούλα, η οποία παντρεύτηκε επίσης μετά από ένα "πετυχημένο" συνοικέσιο, οι συμπεριφορές δεν αλλάζουν.

Ανώνυμος είπε...


οι Εβραίοι είναι ο λαός των απόλυτα — μέχρι "τυφλώσεως" — πιστών στον Βάαλ ...Ο λαός αυτός, ο οποίος διακατέχεται από τον απόλυτο φόβο προς τον Θεό και βέβαια προς την εξουσία, εφόσον κατά τη γνώμη του ΟΛΕΣ οι εξουσίες "πηγάζουν" από τον Θεό. Το αποτέλεσμα είναι να γίνει ο λαός των πιο δειλών ανδρών, πράγμα το οποίο παράγει μια ανάλογα παράδοξη κατάσταση. Ο λαός αυτός, ο οποίος αντιπροσωπεύει την πιο σκληρή μορφή τής πατριαρχίας, δεν παρήγαγε ΠΟΤΕ και ΚΑΝΕΝΑΝ ισχυρό άνδρα.


Ο Υιός τού Αρσενικού Θεού — όσο κι αν το θέλει — δεν μπορεί να "γεννήσει" όμοιούς του, γιατί δεν έχει "μήτρα" ...Είναι Αρσενικός, όπως ο Πατέρας Του ..."Υιοθετεί" και δεν "γεννά" ...Αφήνει "Διαθήκη" σε ανθρώπους με πατριαρχικά χαρακτηριστικά και όχι Γνώση, για να παίρνουν μόνοι τους οι άνθρωποι διαφορετικά χαρακτηριστικά ...Εκμεταλλεύεται την κοινή ιουδαϊκή "μήτρα" τής πατριαρχίας και δεν επιβάλει μια νέα. Ως εκ τούτου οι χριστιανοί, όπως και οι Εβραίοι, είναι "υιοθετημένοι" και όχι "θεογέννητοι". Απλά οι Εβραίοι είναι "υιοθετημένοι" από τον Θεό Πατέρα, ενώ οι χριστιανοί είναι "υιοθετημένοι" από τον Θεό Υιό. Είναι απολύτως όμοιοι μεταξύ τους, γιατί μοιράζονται τις ίδιες γνώσεις ενός κοινού Πατέρα.

Ανώνυμος είπε...

Δεν το εστειλα για να σε κουρασω περικλη μου,απλα πιστευω πως πρεπει να το εχεις ολο σε ενα!και ετσι το "εκοψα" στα πιο σημαντικα για να ανεβασεις, το ενα μερος! θεωρω πως αυτο πρεπει να το εχεις σε δυο ενοτητες.Το θεωρω ενα απο τα πιο συγκεντρωτικα,τα πιο ολοκληρωμενα,για μαθηση για οποιον δεν θελει να "ξεσκονισει" ολον τον τριτομο του υδροχοου.Επισης "δενει" με αυτο ολα τα αρθρα του σχετικα με οσα εχει γραψει που αφορουν την τυχη της ελλαδας ...την μοιρα ,και τον ρολο της μεσα απο το ΜΥΣΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ .
ελενη

Ανώνυμος είπε...

Ο σιωνισμός, εξαιτίας λανθασμένων χειρισμών ή ολιγωρίας τής Προτεσταντικής εξουσίας, ανέβηκε ανέλπιστα στην κορυφή τού συστήματος και από καθαρή ηλιθιότητα επιτέθηκε στον "αετό", ο οποίος στην πραγματικότητα τον "κουβαλούσε". Εκμεταλλεύτηκε τη "βάρδια" τού πιο ανίκανου, αγράμματου, ανασφαλούς και άσχετου δόγματος του χριστιανισμού και του υφάρπαξε την εξουσία.

Με συνοπτικές διαδικασίες — και χωρίς καθόλου αντίσταση — οι άσχετοι Προτεστάντες παρέδωσαν τη χριστιανική εξουσία στους Εβραίους. Από τότε που συνέβη αυτό στην Τρίτη Ρώμη — που είναι το Λονδίνο — υπάρχει το αντίστοιχο εβραϊκό "Βατικανό", που είναι το City τού Λονδίνου ...Μια απολύτως ανεξάρτητη δομή εξουσίας μέσα στην "αυλή" τής Βασίλισσας ...Μια ανεξάρτητη επικράτεια, η οποία δεν ελέγχεται ούτε καν από το βρετανικό στέμμα ...Αυτό έκανε "κουμάντο", όταν για μυστηριώδεις λόγους τη μεγαλύτερη αποικιοκρατική δύναμη του κόσμου τη "διοικούσε" μια αγράμματη γυναικούλα όπως η Βικτόρια.

Σε αυτό το "κρατίδιο", που ασκεί τον έλεγχο και βέβαια την εξουσία στο σύνολο της χριστιανικής αυτοκρατορίας, Πατριάρχης "Άγιος" είναι ο Ρότσιλντ. Ό,τι είναι ο Πέτρος και ο Παύλος για τον "δικέφαλο αετό" τής Νέας Ρώμης είναι ο Ρότσιλντ και ο Χερτζλ για τον "δράκοντα" τής Τρίτης Ρώμης. "Άγιοι" αυτού του "δράκοντα" είναι όλοι οι γνωστοί Ροκφέλερ, Βάρμπουργκ, Γκόλντμαν, Σαγκς κλπ.. Λόγω της απληστίας του και της δόλιας φύσης του, αυτό το "φίδι" θεώρησε ασφαλές να επιτεθεί στον ίδιο τον "κορμό" τού χριστιανισμού ...Στο ίδιο το σώμα τής χριστιανικής Ρώμης. Μέσα σε ελάχιστα χρόνια "δηλητηρίασε" τόσο πολύ τη χριστιανική κοινωνία, που την έκανε στην κυριολεξία αγνώριστη.

Ανώνυμος είπε...

Οι τοκογλύφοι σιωνιστές από την πρώτη στιγμή που μπήκαν στα μεγάλα "σαλόνια" τής χριστιανικής εξουσίας, προσπάθησαν να εξαλείψουν όλους όσους αντιλαμβάνονταν ως εχθρούς τους ...Προσπάθησαν κυρίως να εξασθενήσουν τον ελληνισμό ...Αρχικά να τον "δηλητηριάσουν" και στη συνέχεια να τον σκοτώσουν. Σε αυτόν τον χρόνο — και εξαιτίας του φόβου τους για τον ελληνισμό — μεθόδευαν όλες τις περιπέτειές του. Η βαυαροκρατία, τα δάνεια των "Ολυμπιακών", οι προκαταβολικά "ατυχείς" ελληνοτουρκικοί πόλεμοι, η εκστρατεία στη Ρωσία, η Μικρασιατική Καταστροφή, η κατάκτηση και ολική καταστροφή τής Ελλάδας από τους Ναζί, ο Εμφύλιος, η Χούντα ...μέχρι και το Πολυτεχνείο κλπ., ήταν όλα προτεσταντικής εμπνεύσεως χρηματοδοτούμενα από τους σιωνιστές συνεταίρους τους, προκειμένου να χάσει — όπως νόμιζαν — ο ελληνισμός την παγκόσμια επιρροή του. Νόμιζαν πως έτσι θα "εξαντλούσαν" τον προαιώνιο εχθρό τους ...Θα τον "εξαντλούσαν" σε τέτοιον βαθμό, που, όταν θα ερχόταν η κατάλληλη στιγμή, θα του έδιναν το θανάσιμο χτύπημα

Ανώνυμος είπε...

Μεθυσμένοι από τη δύναμή τους και θεωρώντας ότι ελέγχουν απολύτως τον "αποδεκατισμένο" ελληνισμό, άρχισαν τις επεμβάσεις, χωρίς να καταλαβαίνουν ότι αυτές οι επεμβάσεις είναι επικίνδυνες κυρίως για τους ίδιους. Θεωρώντας τους εαυτούς τους υπεράνω των πάντων, και χωρίς να βλέπουν πουθενά αντιπάλους άξιους να τους ανταγωνιστούν, άρχισαν να αισθάνονται σαν θεοί και άρα να μην φοβούνται να ενεργούν σαν τέτοιοι. Γι' αυτόν τον λόγο επιχείρησαν να μεταλλάξουν στον απόλυτο βαθμό τη χριστιανική κοινωνία και άρα τον δικέφαλο "αετό" ...Να μεταλλάξουν την ελληνοϊουδαϊκή χριστιανική κοινωνία στην τελική της μορφή, που είναι αυτή του δράκοντος ...Το "όφεως", δηλαδή, που μπορεί να "πετά".

Ανώνυμος είπε...

Όλα αυτά έγιναν, για να αλλάξει ο χριστιανικός "αετός" ...Για να κατανικηθούν τα "ένστικτα" επιβίωσης του ελληνοϊουδαϊκού "αετού", που δεν θα "ακολουθούσε" την εβραϊκή επιλογή ...Την επιλογή να τον "θυσιάσουν", για ν' αποκτήσουν την παγκόσμια εξουσία. Αυτό ήταν το ζητούμενο για τους σιωνιστές ...Να "θυσιάσουν" τον χριστιανικό "αετό" και ως αντιπαροχή να πάρουν τον παγκόσμιο έλεγχο ...Να πάρουν τα "κομμάτια" του και να τα "ξεκοκαλίσουν" μέσα στα "λαγούμια" τού Κάτω Κόσμου. Αυτός ο σχεδιασμός ξεκίνησε το 1989. Τότε ήταν που οι "Άγιοι" τού τοκογλυφικού σιωνισμού, χρησιμοποιώντας το "κανόνι" τής FED τού Εβραίου Γκρίνσπαν, εξαπέλυσαν τη μεγαλύτερη επίθεση που έχει δεχθεί ο "αετός" τού χριστιανισμού.

"Σακατεύοντας" τον "αετό", μπόρεσαν και "άνοιξαν" όλα τα στεγανά των υπολοίπων θρησκειών. Βάζοντας "υποθήκη" τον χριστιανισμό, κατόρθωσαν και εισήλθαν εντός όλων των υπολοίπων θρησκειών. Βάζοντας την πολύτιμη "σάρκα" του "αετού" ως "δόλωμα", προσέλκυσαν όλα τα έρποντα "θηρία" τής πατριαρχίας στην "παγίδα" τους. Αυτή η "σάρκα" άλλωστε ήταν και η "αντιπαροχή" για την "επιτυχία" τους. Για να εντάξουν τις θρησκείες στο τραπεζικό τους σύστημα, μοίρασαν τα "ιμάτια" τού χριστιανισμού. Επέτρεψαν τη λεηλασία της τεχνογνωσίας τής πιο παραγωγικής κοινωνίας στον κόσμο.

Ανώνυμος είπε...

Γνωρίζοντας ότι κοινοί χριστιανοί με ελληνοϊουδαϊκή παιδεία δεν θα δέχονταν να θυσιάσουν τον χριστιανισμό, προώθησαν στην εξουσία κομμουνιστές, οι οποίοι όχι μόνον "έτρεφαν" τα ίδια αντιχριστιανικά αισθήματα με τους Εβραίους, αλλά είχαν και τους ίδιους εχθρούς. Οι κομμουνιστές όχι μόνον λάτρευαν τους Εβραίους "πατέρες" τής ιδεολογίας τους, αλλά μισούσαν τους χριστιανούς και ταυτόχρονα ήταν φοβεροί μισέλληνες. Δεν είχαν κανένα πρόβλημα να διαλύσουν το χριστιανικό κεφάλαιο και να κάνουν ζημιά στον ελληνισμό. Δεν είχαν κανένα πρόβλημα να διαλύουν τις χριστιανικές κοινωνίες και να επιχειρήσουν ακόμα και να ισοπεδώσουν την ελληνική.

Το "τίμημα", δηλαδή, το οποίο πλήρωσε ο χριστιανισμός για την εβραϊκή παγκόσμια Νέα Τάξη, ήταν τρομακτικά μεγάλο. Τότε έγινε ο σχεδιασμός πραγματικά παγκόσμιος και η πατριαρχία τού Βάαλ επικράτησε παγκοσμίως. Τότε τα "φίδια" τού Βάαλ τράβηξαν ΟΛΕΣ τις θρησκείες στα τραπεζικά τους "λαγούμια". Τότε πραγματικά οι σιωνιστές ένιωσαν σαν Θεοί ...Θεοί, οι οποίοι ένωσαν όλες τις υπάρχουσες θρησκείες κάτω από την εξουσία τους

Ανώνυμος είπε...

Το αποτέλεσμα είναι κωμικοτραγικό. Το σύστημά τους έγινε ένας ανάπηρος ψευδοδράκων ...Ένας "όφις" μεταμφιεσμένος σε "δράκοντα" με "φτερά" δανεικά από τον ελληνισμό, τα οποία όμως δεν μπορούν να σηκώσουν το βάρος του ...Μιλάμε για τη "ντροπή" των "ιπαμένων" ...Μιλάμε για πτητική ικανότητα κότας. Γιατί δεν μπορούν να "πετάξουν"; ...Γιατί το μυστικό τής ελληνικής πτήσης είναι το μικρό "βάρος" σε συνδυασμό με τα μεγάλα "φτερά"...

Στην κυριολεξία θέλησαν να υποκαταστήσουν τον Θεό και να πάρουν τη θέση Του. Ως άπληστοι Μνηστήρες επιχείρησαν ν' αρπάξουν τον κόσμο Του. Εξαιτίας αυτού του στόχου θέλησαν να επέμβουν ακόμα και στο επίπεδο του Σχεδιασμού ...Να επιταχύνουν υποτίθεται κάποιες "ζυμώσεις" πριν Αυτός προλάβει να γυρίσει ...κι αν γυρίσει να 'ναι αργά. Ακόμα και το κράτος τού Ισραήλ το ίδρυσαν με αυτόν τον στόχο. Δεν το έκαναν από αγάπη προς τους ομοεθνείς τους Εβραίους. Τ

Ανώνυμος είπε...

Γνωρίζουν ότι, στριμώχνοντας τους λαούς, θα υπάρξει αντίδραση. Πού όμως θα είναι η αντίδραση αυτή πιο επικίνδυνη; ...Εκεί όπου μπορούν να ξεφύγουν από τον εγκλωβισμό ...Εκεί όπου υπάρχει δυνατότητα να "πετάξει" το θύμα τους ...Εκεί όπου η πίεση μπορεί να σπάσει επικίνδυνα "αυγά". Εκ των δεδομένων, δηλαδή, θα έπρεπε να λάβουν προληπτικά μέτρα εις βάρος τού ελληνισμού ...Εις βάρος τής Μητέρας με τον επικίνδυνο γιο...

Ανώνυμος είπε...

Όλα αυτά έγιναν, γιατί απλούστα οι Εβραίοι αυτοκράτορες της Τρίτης Ρώμης είναι παντελώς άσχετοι. Δεν κατάλαβαν τις ιδιομορφίες τού αντιπάλου τους. Δεν κατάλαβαν ότι οι Έλληνες έχουν συγκεντρωθεί επικινδύνως στην ιστορική τους πατρίδα και έχουν αλλάξει χαρακτηριστικά ...Έχουν ισχυροποιηθεί ακόμα πιο πολύ κι απ' τους αρχαίους προγόνους τους και έχουν γίνει ΚΑΙ χριστιανοί. Πιο ισχυροί από ποτέ, ακόμα κι αν δεν το έχουν συνειδητοποιήσει και οι ίδιοι. Είναι πανίσχυροι, γιατί είναι θεογέννητοι Υιοί λόγω Μητέρας, όπως οι αρχαίοι πρόγονοί τους, αλλά ταυτόχρονα είναι και "εκλεκτοί" ως υιοθετημένοι και οι ίδιοι από τον Πατέρα.

Ανώνυμος είπε...

Στη σημερινή τους μορφή έχουν τη γνώση τής Μητέρας, η οποία τους διαπαιδαγωγεί και ταυτόχρονα έχουν και τη Διαθήκη τού Πατέρα για "φορτίο". Είναι οι μόνοι στον κόσμο, οι οποίοι πληρούν τα χαρακτηριστικά που θα έχει ο Θεάνθρωπος της τελικής ευθείας ...Ο Θεάνθρωπος, ο οποίος θα έχει τον Θεό Πατέρα και Μητέρα ...Ο ανίκητος Δράκων των Γραφών ...Ο Δράκων ο Μέγας. Αυτό ακριβώς είναι ο Δράκων ...Είναι το ον, το οποίο έχει πάρει από τον Πατέρα Του τον κορμό τού "φιδιού" και από τη Μητέρα Του τα "φτερά" τού αετού ...Είναι ένας ιπτάμενος "όφις".

Ανώνυμος είπε...

Η χριστιανική πατριαρχία ήταν αυτή, η οποία μέχρι τώρα έλεγχε και περιόριζε τον ελληνισμό. Η πατριαρχία τού Βάαλ δεν μπορεί να τον ελέγξει και πολύ περισσότερο να τον περιορίσει. Η χριστιανική πατριαρχία ήταν η απόλυτα εξειδικευμένη για να τον ελέγχει, γιατί σχεδιάστηκε και θωρακίστηκε από τους ίδιους τους Έλληνες. Αυτή είχε τις τρομερές γνώσεις που την έκαναν πανίσχυρη, ελαστική και αδιάσπαστη, ώστε να μην απειλείται από τον ελληνισμό. Η πατριαρχία τού Βάαλ είναι βλακώδης και αφορά μόνον πρωτόγονους ανθρώπους ...Είναι η πατριαρχία των τρομοκρατημένων κάφρων και ως εκ τούτου δεν μπορεί ν' αντέξει στην ελληνική πίεση.

Τώρα, που στην πραγματικότητα ο ελληνισμός απελευθερώθηκε, αυτοί οι βλάκες πηγαίνουν μέσα στον Λαβύρινθο αυτόν να "κυνηγήσουν" τον Δράκοντα ...Να κυνηγήσουν αυτόν, που ως Έλληνας μπορεί να πετάξει ψηλά σαν "αετός" και ως χριστιανός είναι πιο δυνατός από τον σιωνιστικό εισβολέα "όφι ...Αυτόν, που μπορεί να τους "βλέπει" όταν δεν τον "βλέπουν" και μπορεί να τους διαλύσει αν "συναντηθούν". Δεν έχει καν την ανάγκη να μετακινηθεί από τον Λαβύρινθο. Δεν έχει καν την αγωνία τού πολεμιστή μπροστά σε ένα πεδίο μάχης, στο οποίο θα διεκδικήσει τη δόξα ..."Αραχτός" είναι και τους περιμένει στην πιο εύκολη "ενέδρα" όλων των εποχών. Άδεια είναι πλέον η ελληνική φωλιά. Ο δράκων είναι στον "αέρα" και έχει αρχίσει να "μετράει" τους εχθρούς του ...Οι "κυνηγοί" είναι θέμα χρόνου να γίνουν "θηράματα".

Ανώνυμος είπε...

Στο μεταξύ, όμως, οι ηλίθιοι εξακολουθούν να βιάζουν έναν ολόκληρο λαό. Στην κυριολεξία εξέθεσαν σκοπίμως την ύπαρξή του σε θανάσιμο κίνδυνο. Ως γνήσιοι τοκογλύφοι — και γνωρίζοντας να πολεμάνε μόνον με το χρήμα — επιτέθηκαν με την απόλυτη σκληρότητα στον ελληνισμό. Χρησιμοποιώντας τα "όπλα" τής οικονομίας, προσπάθησαν να τον εξοντώσουν. Με "όπλο" το χρέος και με εκφοβιστικά κόλπα των νταβατζήδων των καταγωγίων προσπάθησαν να τον "σκοτώσουν". Ο ελληνικός λαός είναι ο μόνος λαός σε έναν κόσμο υπερχρεωμένο, που, εξαιτίας συνομωσίας, αναγκάστηκε να μετατρέψει το ιδιωτικό του χρέος σε κρατικό χρέος ...

Όλα αυτά, για κάποιους που είχαν γνώσεις, ήταν θέμα χρόνου να γίνουν. Ο "όφις" τής πατριαρχίας θέλησε να δώσει οριστικό τέλος στον "αετό" τής μητριαρχίας και θεώρησε τη σημερινή κατάσταση σαν ευκαιρία. Χιλιάδες Έλληνες έχουν ήδη πληρώσει με τη ζωή τους αυτήν την κατάσταση. Πολλοί απ' αυτούς άμεσα — εξαιτίας αυτοκτονιών — και οι περισσότεροι έμμεσα — εξαιτίας της υποβάθμισης της ποιότητας διατροφής και βέβαια της παρεχόμενης ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης—. Τα υπόλοιπα εκατομμύρια των Ελλήνων βιώνουν μια τρομερή κατάθλιψη, που τους "κατατρώει" μέρα με την ημέρα, εφόσον η προβληματικότητα της επιβίωσης κάνει την καθημερινότητά τους ανυπόφορη.

Ανώνυμος είπε...

Είναι όμως και άτυχοι ...πρέπει να το πούμε αυτό. Με πρόφαση τα χρέη — και με τη βοήθεια του προδοτικού υπηρετικού προσωπικού — θέλησαν και κατάφεραν να μπουν στον πιο διάσημο Οίκο τής ανθρώπινης ιστορίας με βασικό στόχο να βιάσουν την πιο περιζήτητη ΖΩΝΤΟΧΗΡΑ τού κόσμου και βέβαια ν' αρπάξουν την κληρονομιά τού επίσης διάσημου Υιού Κληρονόμου ενός άφαντου Πατέρα.

Κάποιοι, δηλαδή, ξένοι μπήκαν στον οίκο τής Πηνελόπης και εκτίμησαν ότι τόσο η ίδια όσο και ο γιος της ζούσαν επί πολλά χρόνια ΠΑΝΩ από τις δυνατότητές τους.

Είναι άτυχοι όμως, γιατί τώρα, που το κατάφεραν, έπεσαν στην ταυτόχρονη άφιξη του ΑΝΤΡΑ της και του ΥΙΟΥ της.

Να λείπει ο Πατέρας χιλιάδες χρόνια και τώρα, που επιτέλους οι άθεοι σταλινικοί ανέλαβαν την εξουσία στη μυθική Ελλάδα, να "πέσουν" πάνω Του.

Θα "πέσουν" πάνω σε κάποιον που λέγεται Οδυσσέας, που το όνομά του προέρχεται από το ρήμα "οδύσσομαι" (οργίζομαι, μισώ κάποιον) και σημαίνει θανάσιμα εξοργισμένος, και στον Υιό του, ο οποίος είναι μεγαλωμένος από τη Μητέρα του σαν ορφανό και περιφέρεται μοναχικός, μελαγχολικός και θλιμμένος, αναζητώντας μια καλή ευκαιρία να αποδείξει καί στους ΔΥΟ γονείς του πόσο αντάξιός τους είναι ...Πάθη αιώνων θα ξεσπάσουν πάνω τους.

Ανώνυμος είπε...

Όταν θα φτάσουμε στο σημείο να αρκεί ο ΕΝΑΣ να το πει σε λίγους, οι λίγοι στους πολλούς και οι πολλοί σε όλους και να συμφωνήσουμε μεταξύ μας, σημαίνει ότι φτάσαμε στο τέλος.

Η έλευση του Πατέρα για πρώτη φορά δεν ενέχει θανάσιμο κίνδυνο, γιατί απλούστατα ο κίνδυνος να διχαστεί η ανθρωπότητα είναι ελάχιστος.

Ανώνυμος είπε...

οποιος διαβασει καλα το αρθρο αυτο,θα μαθει ξεκαθαρα,ποιος ειναι ο "οδυσσεας",ποιος ο "Υιος" ,και ποιος ειναι ο "ενας".
παντως ενα ειναι σιγουρο! Για εμας μιλαει..
και καποιοι δεν αντιλαμβανοντε τι γραφει,ενω με "αλλα λογια" λενε τα ιδια..
Περιγραφουν μια κατασταση στα ορια,λιγο πριν την οργη.δειχνουν την "δυσαρεκεια" τους,με τους τελευταιους ,που ειναι στην εξουσια,και "κλαινε" για την ασχημη κατασταση.
..εμεις παντως γνωριζουμε πως...
Κυβερνητης-χριστος-οδυσσεας
Πλοιαρχος-Κλειδωκρατωρ-Κληρονομος-Θεοσοφος
Πλοιον -κιβωτος-Ελληνες-Καθαροι-ΜΕΓΑ ΡΗΓΜΑ
Μετα το καταπληκτικο αυτο αρθρο,ακομα και οσοι δεν εχουν διαβασει ολον τον τριτομο,ξερουν ποιος ειναι ο "ΥΙΟς ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ",ΚΑΙ "Ο ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ".Ποιο απο τα δυο "ειδη" εχει ορισθει για να κινησει παρακατω το Μυστικο σχεδιο,και να ολοκληρωθει ο ΘΕΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ.

Ο ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΠΩς ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ..ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ..

, είπε...

Δεν με κουράζεις σε τίποτα Ελένη, χαρά μου να δημοσιεύω κείμενα του Παναγιώτη που ΕΝΤΕΛΩΣ τυχαία συνάντησα στο internet πριν 7 χρόνια. Kαι αυτό έχει σημασία....

peri

Ανώνυμος είπε...

Η Πηνελόπη και ο Τηλέμαχος είναι ο ελληνικός λαός; Ποιος ειναι ο Οδυσσέας που επιστρέφει μετά από πολλά χρόνια; ο Ελληνισμός;
Παναγιώτης