Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη, Μαρτίου 29, 2017

Mας βυθίζουν στο χάος.....

Αποτέλεσμα εικόνας για εθνος συριζα
Ο κ. υπουργός των υποδομών κατέθεσε μία τροπολογία, καμαρωτός – καμαρωτός, με την οποία προβλέπεται ότι η εταιρεία του κ. Μπόμπολα, η οποία και διαχειρίζεται τον δρόμο Κορίνθου-Τριπόλεως, θα επιχορηγείται από τα 

δημόσια ταμεία, σε περίπτωση που έχει μειωμένα έσοδα λόγω μικρής διέλευσης. Μάλιστα! Εκείνοι που θα έκαιγαν στο τζάκι τις «χαριστικές συμβάσεις» προς τους εργολάβους, κάνουν το ένα χατίρι μετά απ’ το άλλο στον ηγέτη του κλάδου. Εκείνοι που θα ανέτρεπαν την καθεστηκυία τάξη πραγμάτων, τρέχουν να προσφέρουν πρώτοι τα πιάτα του γεύματος στο τραπέζι του κάθε Μπόμπολα.
Αποτέλεσμα εικόνας για τσιπρας γελια

Μα, λένε, η διάταξη αυτή προβλεπότανε από τις αρχικές συμβάσεις! Δίκιο έχουν. Όπως κι ότι στο γραφείο του κάθε κατασκευαστή υπάρχει το εικόνισμα του κ. Σουφλιά! Μαζί με εκείνο των αγίων και ο υπουργός προστάτης των απανταχού κατασκευαστών. Αλλά αυτά τα πράγματα ήσαν γνωστά από το παρελθόν. Από τότε που ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν στην αντιπολίτευση και καλούσε τον κόσμο σε πολιτική ανυπακοή. Σήμερα εκείνοι που σήκωναν τις μπάρες καλούνται από την εφορία να σηκώσουν το δυσβάστακτο ύψος των προστίμων. Αλλά αυτή είναι μία άλλη ιστορία. 
Αποτέλεσμα εικόνας για σουφλιας
Ο κ. Μπόμπολας δεν μπορεί να έχει παράπονο από την ελληνική Πολιτεία. Αυτή αντιστάθηκε σθεναρά στο αίτημα της έκδοσής του στην Κύπρο. Αλλά εκεί που η κυβέρνηση αυτή έβαλε μπόλικο νερό στο κρασί της είναι στην υπόθεση της Αττικής Οδού. Μιας σύμβασης που όμοιά της δεν πρόκειται να δούμε άλλη φορά. Όχι στην Ελλάδα, αλλά στον πλανήτη ολόκληρο. Η ιδιαιτερότητά της είναι ότι προσδιορίζει το τελικό όφελος του εργολάβου από το έργο μετά από την αφαίρεση των εξόδων. Κάτι δηλαδή που θα θέλαμε όλοι οι Έλληνες να συμβαίνει στην σχέση μας με την εφορία και δεν συμβαίνει: Έσοδα μείον έξοδα, προκύπτει φόρος τόσος. Στην περίπτωση του δρόμου συμβαίνει το εξής: Έσοδα, μείον έξοδα, τελικό όφελος τόσο και άρα αυτόματη ανανέωση της σύμβασης μέχρι να βγει το προβλεπόμενο ως λογικό κέρδος από την σύμβαση. Αν είχαν χιούμορ θα την έλεγαν «η αέναη σύμβαση»… 

liberal.gr 

1 σχόλιο:

eucharist tassilli είπε...

ρε,ΠΕΡΙ.. τι λεει παλι αυτος ο Διηνεκης? που χυνει που κ που τη καρδαρα?... Υμνει τωρα ενα καραγκιοζη λεει γΡΙΒΑ... ΕΠΕΙΔΗ εγραψε οτι σε περιπτωση πολεμου.. λεει ελληνοτουρκικου οι ΕΛΛΑΔΑ!!!!.. ΘΑ ΝΙΚΟΥΣΕ!! χοαχοαχοαοχοαχοοχαοχο τα πιστευει κιολας!!!.. απιστευτος τυπος...... εδω δε μπορει να πολεμησει τον εχθρο που ειναι εντος!!!! κ θα φαει τους Τουρκους σε ΚΑΤΙ ΗΔΗ ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΜΣΝΟ ,επιμενει να ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΕΙ!!. αντι να οργανωνοταν σε ΜΑΖΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΟ ΕΝΤΟΣ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΑΝΤΙΟΤΡΟΠΟΣ!!!! Κ ΜΙΛΑΩ ΣΟΒΑΡΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕ!! καθετε κ παιρνει τηλεφωνα σε αθλητικες εκπομπες... και επαινει παρουσιαστες... ΟΤΙ ΝΑ'ΝΑΙ!!!! ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!! ειναι δυνατον να παιρνεις στα σοβαρα αυτο τον Γριβα?????