Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη, Μαρτίου 22, 2017

Βίκυ Σταμάτη: «Ο Άκης μου είπε ότι ο Σημίτης είναι νονός, ο Παπανδρέου είχε σκοπό να μας εξοντώσει» Σήμερα ο Τσοχατζόπουλος βρίσκεται στην εντατική χωρίς ένα ευρώ στην τσέπη.Αποτέλεσμα εικόνας για Σταμάτη«Δεν θα άντεχε ο Παπανδρέου πολύ. Ο φόβος του ήταν ο Τσοχατζοπουλος» είπε η Β. Σταμάτη και συνέχισε: «Ο άνδρας μου είπε ότι ο Σημίτης είναι «νονός». Ο Παπανδρέου έχει σκοπό να μας εξοντώσει. Δέχθηκε χρήματα από ξένο ηγέτη του αραβικού κόσμου (σ.σ μετά από πίεση ανέφερε στη συνέχεια το όνομα του Αραφάτ) τα οποία ζήτησε να σταλούν στον Τσοχατζόπουλο. Ο πρέσβης της χώρας επισκέφθηκε τον Τσοχατζόπουλο, του είπε υπάρχει αυτό το ποσό για σένα και ο άνδρας μου απάντησε πως δεν το γνωρίζει. Του είπε υπάρχει ένα τεράστιο ποσό που αφορά τον Παπανδρέου. 

Ο πρέσβης είχε σχέσεις με τον επιχειρηματία Τζορτζ Χάλακ και ο άνδρας μου του είπε να επισκεφθεί αυτόν. Ο Παπανδρέου που δεν είναι χαζός, φρόντιζε να αλλάξει και νόμισμα στα χρήματα».

Ωστόσο, λίγο αργότερα απαντώντας στις επίμονες ερωτήσεις της προέδρου του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου υποστήριξε πως δεν γνωρίζει «αν έγινε παραλαβή των χρημάτων». «Τα χρήματα ανευρέθησαν στη λίστα Λαγκάρντ, ψάχνουν να βρουν τη μαμά τους (Παπανδρέου) δεν ξέρουν αν είναι», προσέθεσε.
 

Newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: