Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή, Απριλίου 07, 2017

Ύπουλα και με επιστημονικό τρόπο καταστρέφει τα πάντα.Τρομακτικές και ασύλληπτες οι ευθύνες του Πολιτικού κόσμου.

Aν εφαρμοστούν αυτά τα μέτρα στην τρίτη ηλικία θα έχουμε δεκάδες χιλιάδες θανάτους....Γιατί; Είναι απλό. Οι άνθρωποι της τρίτης ηλικίας ζούνε αποκλειστικά από τα φάρμακα. Tι αφορολόγητο να πληρώσει ο μοναχικός συνταξιούχος που παίρνει 520 ευρώ τον μήνα χωρίς να έχει έσοδα από πουθενά; Πόσο ακόμη μείωση στην σύνταξη; Αν προσθέσουμε και τα άνεργα παιδιά τους ( διαλυμένος ιδιωτικός τομέας-κλειστά μαγαζιά)....μιλάμε για τραγωδία. Μιλάμε για σοκ!  Ένα μεγάλο κομμάτι του λαού θα  ζήσει μια άνευ προηγουμένου φρίκη.  

Kαλύτερα να τον σκοτώσεις τον Έλληνα παρά να μην έχει να δώσει στα παιδιά του, στα εγγόνια του...Μιλάμε για ανεπανάληπτη τυραννία. 

Ύπουλα-μεθοδευμένα-στοχευμένα χτυπήματα...

Παίρνει λεφτά από ανήμπορους ( κόβει ΕΚΑΣ) και τα δίνει σε "φοιτητές". Σε επιδοτήσεις ενοικίου. . Σε ποιους δίνει επιδοτήσεις; Παίρνει λεφτά από φτωχούς ανθρώπους που πλήρωναν εισφορές μια ζωή και δίνει τσάμπα ρεύματα...σε αυτούς που γουστάρει. Και τι λέει; Δωρεάν εισιτήρια στους ανέργους για τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς...τους ανέργους που ο ίδιος δημιούργησε...

Δεν υπάρχουν σχόλια: