Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή, Απριλίου 21, 2017

To 1944, ο 25χρονος τότε Ανδρέας έλαβε μέρος στην συμφωνία του Bretton Woods, δηλαδή στην δημιουργία του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και της Παγκόσμιας Τράπεζας, τις οποίες έλεγχαν εξ αρχής οι RR (Ρότσιλντ - Ροκφέλερ). Ιδού η φωτογραφία του Ανδρέα στο Bretton Woods:

Οικογένεια Παπανδρέου...

..Τρεις γενιές "δολοφόνων" !!!

Από τον "Ανένδοτο" στην "Αλλαγή"

και από εκεί στην "Άβυσσο".

..."Οι Έλληνες είναι αναρχικοί και δύσκολα "κουμαντάρονται". Γι’ αυτό τον λόγο πρέπει να χτυπήσουμε βαθιά μέσα στις πολιτισμικές τους ρίζες. Μπορεί τότε να τους αναγκάσουμε να συμβιβαστούν. Εννοώ βέβαια να χτυπήσουμε τη γλώσσα τους, τη θρησκεία τους, τα πολιτιστικά και ιστορικά τους αποθέματα, έτσι ώστε να ουδετεροποιήσουμε τη δυνατότητά τους να αναπτύσσονται, να διακρίνουν τους εαυτούς τους ή να αποδεικνύουν ότι μπορούν να νικούν..."
. Αυτήν τη δήλωση φέρεται να έχει κάνει - και μάλιστα δημοσίως - ο Εβραίος Κίσινγκερ ...Ένας από τους πιο πονηρούς και επικίνδυνους σιωνιστές παγκοσμίως ...Ένας από τους πιο γνωστούς ανθέλληνες παγκοσμίως.

Όσο κι αν αυτό το οποίο θα πούμε θα απογοητεύσει τους γνωστούς συνομωσιολόγους των καφενείων, αυτή η δήλωση όχι μόνον δεν έχει ούτε ένα "ψήγμα" ορθότητας σ' αυτό το οποίο περιγράφει ως στρατηγική επιλογή, αλλά είναι εντελώς παραπλανητική. Πέραν του γεγονότος ότι ένας πονηρός σιωνιστής δεν θα αποκάλυπτε ποτέ - και μάλιστα δημοσίως - τις μύχιες σκέψεις του, αυτά, τα οποία του αποδίδονται, είναι απολύτως λάθος. Δεν έχουν κανένα νόημα και καμία αξία, γιατί οι λαοί, όταν στοχοποιούνται, δεν "καταστρέφονται" με τον τρόπο αυτόν. Οι Έλληνες, όσο ειδικά χαρακτηριστικά κι αν έχουν ως λαός, δεν παύουν να είναι ένας λαός όπως όλοι οι άλλοι ...Ένας λαός, ο οποίος, πέραν των ειδικών πνευματικών του χαρακτηριστικών, πρέπει - όπως όλοι οι λαοί του κόσμου - να εργαστεί για να επιβιώσει ...Ένας λαός, ο οποίος πρέπει να έχει τα εργοστάσιά του και τα χωράφια του και θα πρέπει να επιβιώσει με τον κόπο του ...Ένας λαός, ο οποίος θα πρέπει να πολεμήσει με αυτοθυσία όταν θα πας να του στερήσεις το μέσον που εξασφαλίζει την επιβίωση και το οποίο επιθυμεί να κληροδοτήσει στα παιδιά του.
Όταν θέλεις να του κάνεις κακό, του στερείς τη δυνατότητα να μπορεί να επιβιώσει ως σύνολο ...Του στερείς τη δυνατότητα να καλύψει μόνος του τις ανάγκες επιβίωσής του ...Του στερείς τον "ρυθμό" εκείνον, τον οποίο έχει πάρει μέσα στους αιώνες κατά τους οποίους έχει επιβιώσει ...Του καταστρέφεις όλα τα πετυχημένα πρότυπα, τα οποία έχει αναπτύξει μέσα στον χρόνο, προκειμένου να αναπαράγει απόλυτα τα πετυχημένα χαρακτηριστικά του ...Του αποσπάς το συλλογικό του κεφάλαιο, το οποίο έχει υπό την ιδιοκτησία του ...Τον παγιδεύεις, ώστε να ανοίξει τα σύνορά του στις εισαγωγές ...Του βάζεις "λουκέτο" στα εργοστάσιά του ...Του μετατρέπεις σε άχρηστα μπαΐρια τα χωράφια του ...Τον κάνεις δειλό, τεμπέλη, φυγόπονο και άχρηστο και εκεί "ποντάρεις" ..."Ποντάρεις" ότι θα τον κάνεις εξαρτώμενο από τις δικές σου "βοήθειες" και σε κάποια στιγμή θα του βγάλεις την "πρίζα" που τον κρατά "ζωντανό" ..."Ποντάρεις" ότι θα τον μάθεις να ζει με "δανεικά" και σε κάποια στιγμή θα του τα πάρεις όλα ..."Ποντάρεις" ότι θα τον έχεις κάνει τόσο δειλό, που δεν θα αντιδράσει ό,τι κι αν πάθει.
Αποτέλεσμα εικόνας για τσιπρας ανδρεας καταντια

Δεν χρειάζεται δηλαδή να τους αντιμετωπίσεις ως "Έλληνες", για να τους κάνεις κακό με "ανώτερες" και πιο περίπλοκες στρατηγικές. Μετέτρεψε τους Έλληνες σε δειλούς, άχρηστους και τεμπέληδες και μην ασχολείσαι καθόλου με τη γλώσσα τους, τη θρησκεία του ή τον πολιτισμό τους. Ας είναι όσο Έλληνας θέλει ένας δειλός ή ένας άχρηστος άνθρωπος. Αν καταφέρεις και τον κάνεις δειλό και άχρηστο, τα έχεις καταφέρει όλα, άσχετα με την πρώτη "ύλη" που χρησιμοποιείς. ¨Όταν μπορείς να το κάνεις αυτό, δεν χρειάζεται να στοχεύεις στην "ελληνικότητά" του. Όλα αυτά τα "ανώτερα" έχουν αξία, όταν λειτουργούν υποστηρικτικά και δεν τους αφήνουν να "πέσουν", ώστε να γίνουν άχρηστοι και τεμπέληδες. Αν όμως μπορεί κάποιος, με κάποιον "πλάγιο" τρόπο, να τους κάνει τέτοιους, δεν θα βρει τη θρησκεία ή τον πολιτισμό τους ως εμπόδια μπροστά σου. Αρκεί δηλαδή να γνωρίζεις πώς κάνεις κακό σε λαούς και θα το καταφέρεις και εναντίον των Ελλήνων, όσο ειδικά χαρακτηριστικά κι αν έχουν.

Αυτό, το οποίο συμβαίνει με τους Παπανδρέου, είναι το εξής: Αυτοί δημιούργησαν, εξέθρεψαν και παρέδωσαν την κοινωνία "βορά" στο "θηρίο" της γενιάς του Πολυτεχνείου. Αυτοί μεθόδευσαν τη σημερινή αθλιότητα του Μνημονίου και την παράδοση της χώρας στους Εβραίους τοκογλύφους από τη δεκαετία του '60. Αυτοί στην πραγματικότητα αστικοποίησαν την ελληνική κοινωνία σε βαθμό "αναπηρίας". Αυτοί δημιούργησαν "επαγγελματίες" οπαδούς επιστήμονες, αφού πρώτα τους έκαναν παρανόμως επαγγελματίες της αγοράς. Αυτοί μετέτρεψαν μια ολόκληρη γενιά σε ένα "θηρίο" αδίστακτο, το οποίο, προκειμένου να επιβιώσει, μπορεί να "σκοτώσει" τους πάντες ...Προηγούμενους και επόμενους ...Ένα "θηρίο", το οποίο μπορεί να προδώσει τους πάντες ...Είτε κοινωνικούς εταίρους είτε πατρίδα ...Ένα "θηρίο", το οποίο μπορεί να αδικήσει τους πάντες. Όλοι είδαμε αυτό το "θηρίο" να "κουρεύει" χωρίς κανέναν ενδοιασμό τις συντάξεις των προηγούμενων και να ξεπουλά χωρίς κανέναν ενδοιασμό την κληρονομιά των επόμενων γενιών. Τα χαρακτηριστικά αυτής της αδίστακτης και άπληστης γενιάς ήταν το "έργο" των Παπανδρέου.
Αποτέλεσμα εικόνας για παπανδρεου δεξια
 Οι Παπανδρέου κατέστρεψαν το ελληνικό κράτος και την ελληνική κοινωνία. Αυτοί, ως οικογένεια, έφεραν την κατάσταση στην αθλιότητα που σήμερα γνωρίζουμε. Λειτουργώντας μεταξύ τους συμπληρωματικά και απόλυτα συντονισμένα, έσπασαν διαδοχικά όλες τις "ζώνες" άμυνας, τις οποίες περιγράψαμε πιο πάνω ως απαραίτητες ασφαλιστικές δικλείδες για την ασφάλεια της κοινωνίας. Κινούμενοι μονίμως από ξένα συμφέροντα, κατάφεραν στο τέλος και παρέδωσαν τη χώρα στα αφεντικά τους.

http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2014/09/to-symbolaio-thanatou-enos-ethnous.html'

Δεν υπάρχουν σχόλια: