Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη, Απριλίου 06, 2017

Δεν είναι "λογικό" για αυτούς να νοιώθουν τόσο κόμπλεξ? τόσον φόβο, ειδικά την ώρα που όλα "ολοκληρώθηκαν", σχετικά εύκολα, και τους ανησυχεί? ..Ο Πανάγιος Τάφος ,"Βγάζει" μια φορά τον χρόνο το ΦΩΣ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ.Της Ελληνικής Γνώσης ,που ειναι στον "κάτω κόσμο", ειναι εκείνη η Γνώση που "έπρεπε να πέσει στην γη ,να πεθάνει για να φέρει καρπούς"...Να έρθει η εποχή του Θερισμου,που θα χαρεί ο "σπορέας" και ο Θεριστής.. Ο σπορέας -ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ-και ο Θεριστής -ΧΡΙΣΤΟΣ.

Παγανιστές "μεταμφιεσμένοι" σε ιδιόμορφους χριστιανούς είναι όλοι τους …Ίδιοι ακριβώς με τον "πατέρα" τους Οντίν.


https://rosamondpress.files.wordpress.com/2016/03/hottttt.jpgΑπό τα ιδιόμορφα χαρακτηριστικά τού Οντίν μπορεί να καταλάβει κανείς τα ιδιόμορφα χαρακτηριστικά των "παιδιών" του, που είναι οι πιστοί του και είναι αυτοί, οι οποίοι ανήκουν στην "ελίτ" της Δύσης …Στην "ελίτ" εκείνη, η οποία έκλεψε τη γνώση από τη Ρώμη και στη συνέχεια άρπαξε την εξουσία από τους νόμιμους κατόχους της …Στην "ελίτ" εκείνη, η οποία έφτιαξε τις διάφορες Λέσχες τύπου Μπίλντερμπεργκ, για να "τραβάει" μυστικά τους προδότες μέσα από τα κράτη. Δεν είναι τυχαίο που ο Γερμανός Πρίγκιπας Μπέρνχαρντ της Ολλανδίας —και πατέρας της βασίλισσάς της— ήταν μέλος του ναζιστικού κόμματος ( εικόνα) και ο ιδρυτής αυτής της Λέσχης.

Τίποτε δεν είναι τυχαίο, γιατί τίποτε δεν γίνεται από τυχαίους ανθρώπους. Όλοι αυτοί συμμετέχουν σε έναν σχεδιασμό, ο οποίος τους ευνοεί εις βάρος όλων των άλλων …Εις βάρος ακόμα και των λαών τους οποίους υποτίθεται κυβερνούν …και με μια απλή έρευνα μπορεί να καταλάβει κάποιος ότι δεν τους συνδέουν πολλά πράγματα μεταξύ τους. Όλοι αυτοί ζουν παρασιτικά μέσα στον χριστιανισμό. Παριστάνουν τους ισχυρούς, αλλά σε ξένο σύστημα. Μόνοι τους είναι εξαιρετικά βλάκες, για να φτιάξουν δικό τους σύστημα. Μόνοι τους είναι απλά πονηροί, για να λειτουργούν ως συμμορία και αλληλοβοηθούμενοι να "αλώνουν" τους χώρους της αυτοκρατορίας.

Αν ήθελε κάποιος να παρομοιάσει το "είδος" των Αγγλοσαξόνων με ένα αντίστοιχο ζώο, θα επέλεγε τον κούκο. Γιατί; Γιατί ο κούκος είναι ένα πουλί, που δεν έχει δική του φωλιά. Ο κούκος πηγαίνει και γεννάει τα αυγά του σε ξένες φωλιές. Στηρίζεται στο γεγονός ότι τα πουλιά δεν έχουν κρίση ή ακριβή επίγνωση του είδους τους. Στηρίζεται στο γεγονός ότι αυτά θα ταΐζουν ότι υπάρχει μέσα στη φωλιά, νομίζοντας πως είναι δικά τους. Έτσι βλέπουμε μικροσκοπικούς "γονείς" να ταΐζουν τεράστιους νεοσσούς.

Ο νεοσσός κούκος ζει ως παράσιτο από την πρώτη στιγμή της ζωής του. Μεγαλώνει πιο γρήγορα από τα "αδέρφια" του και άρα έχει μεγαλύτερες ανάγκες από αυτά. Σιγά-σιγά με τη δύναμη τού μεγέθους του κερδίζει τη "μάχη" της επιβίωσης, εφόσον σταδιακά "ξεφορτώνεται" τα επιπλέον "στόματα". Οι υπόλοιποι νεοσσοί πετιούνται έξω από τη φωλιά και μένει μόνος του ο κούκος να εκμεταλλεύεται πουλιά πολύ μικρότερα σε μέγεθος απ' αυτόν.
…Αυτό ακριβώς κάνουν και οι παγανιστές μέσα στον χριστιανισμό …Ο πατέρας τους Οντίν τούς "έβαλε" μέσα στον χριστιανισμό και οι χριστιανοί απλά τους "ταΐζουν", χωρίς να γνωρίζουν το "είδος" τους.
Όταν λέμε λοιπόν ότι τόσο οι ΗΠΑ όσο και η Γερμανία τού Χίτλερ λειτουργούν συμπληρωματικά και ανήκουν στους ίδιους ανθρώπους και εξυπηρετούν τα ίδια συμφέροντα, ευνόητο είναι ότι θα πρέπει να δείξουμε το πώς αυτά λειτουργούν, ώστε να μην γίνονται αντιληπτοί από τα θύματά τους. Για να το επιτύχουμε αυτό, θα κάνουμε ένα "τρυκ" …Θα στηριχθούμε σε μια εικασία, ώστε η επιβεβαίωσή της να την καθιστά μια πραγματικότητα.

Πώς μπορεί να γίνει αυτό; Πώς δηλαδή μια εικασία μπορεί να λειτουργήσει καταλυτικά προς την αυτοεπιβεβαίωσή της; Ας σκεφτεί ο αναγνώστης το πολύ απλό παράδειγμα: Είναι σαν να προσπαθείς, ψηλαφίζοντας μέσα στο σκοτάδι, να ανακαλύψεις τι μάρκα είναι ένα αυτοκίνητο. Αν γνωρίζεις τι είναι, έστω κι αν δεν μπορείς να το αποδείξεις άμεσα, μπορείς να χρησιμοποιήσεις ως καταλύτη την υπόθεσή σου.

Δεν το ψηλαφίζεις δηλαδή πόντο-πόντο, ώστε μετά από ώρες να συνθέσεις τις πληροφορίες και κατόπιν να το "αποκαλύψεις". Είναι ένα μακρύ αυτοκίνητο, έχει τέσσερις πόρτες, δύο εξατμίσεις, ένα ψυγείο στο καπό, ένα αστέρι πάνω στο ψυγείο κλπ.. Χρησιμοποιείς τη γνώση σου και μέσα σε δευτερόλεπτα τελειώνεις. Αυτό είναι ένα "Mercedes S class". Πώς το ξέρεις; …Τι σε νοιάζει; …Το ξέρω. Μέτρα τις πόρτες του. Είναι τέσσερις. Μέτρα τις εξατμίσεις του. Είναι δύο. Πήγαινε μπροστά στο καπό και θα δεις ότι έχει ένα ψυγείο με ένα αστέρι πάνω του …Μόνον Mercedes μπορεί να είναι.

Κατάλαβε ο αναγνώστης το τρυκ; Δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος από ένα τέτοιο τρυκ. Αν είναι σωστή η εικασία σου, θα επιβεβαιωθεί μέσα σε ελάχιστα λεπτά. Αν είναι λανθασμένη, θα καταρρεύσει ακόμα πιο γρήγορα. Δεν απειλείται η αλήθεια από μια τέτοια μεθοδολογία. Όταν γνωρίζεις κάτι, το οποίο δεν μπορείς να το αποδείξεις άμεσα, μπορείς να εκμεταλλευτείς τη γνώση σου και να τη χρησιμοποιήσεις προς την κατεύθυνση που την επιβεβαιώνει. Αυτό θα κάνουμε κι εμείς, για να δείξουμε πώς λειτουργούν συμπληρωματικά οι ΗΠΑ και η Γερμανία της Βαϊμάρης, που είναι δικό τους δημιούργημα.
.
Οι Προτεστάντες, επειδή είναι αδύναμοι, πρέπει να καταφεύγουν σε πονηρά και προπάντων μυστικά "τρυκ", προκειμένου να εξουσιάζουν τον κόσμο …Τα "τρυκ" αυτά, τα οποία εμείς προσπαθούμε να αποκαλύψουμε. Για να επιβεβαιωθούν αυτές οι εικασίες, θα πρέπει εμείς να αποδείξουμε ότι μπορούν να λειτουργήσουν. Θα πρέπει να βρούμε τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιείται η Γερμανία από τις ΗΠΑ. Θα πρέπει να δούμε πώς προστατεύεται αυτή η "χρήσιμη" Γερμανία από τις ΗΠΑ. Αναγκαστικά θα πρέπει να την προστατεύουν, γιατί το "κόλπο" της κυριαρχίας των ΗΠΑ βασίζεται στην έξυπνη χρήση της Γερμανίας


…Ως εκ τούτου θα πρέπει εμείς να βρούμε τα κοινά χαρακτηριστικά μεταξύ ΗΠΑ και Γερμανίας, για να καταλάβουμε πώς "συντονίζονται" …Να καταλάβουμε πώς συμπράττουν με τον ίδιο τρόπο, προκειμένου να επιτύχουν έναν κοινό στόχο. Για να χτυπάει δηλαδή ο Θορ τον κόσμο με το "σφυρί" του, πρέπει ο κόσμος να μην μπορεί να στραφεί εναντίον του και να μην μπορεί να καταστρέψει το "σφυρί" του. Επειδή ο Θορ δεν είναι από τη φύση του πανίσχυρος, κάνει κόλπα. Αυτά τα κόλπα είναι ο περίπλοκος σχεδιασμός, που τον προστατεύει …Ο σχεδιασμός, ο οποίος δεν επιτρέπει στον αδαή να καταλάβει τι συμβαίνει. Η Γερμανία, ενώ στην πραγματικότητα είναι το "σφυρί" του Θορ, εμφανίζεται τεχνητά η ίδια σαν ο Θορ.

Αυτό είναι το όλο μυστικό. Η Γερμανία της Βαϊμάρης και του Χίτλερ είναι ο ψεύτικος Θορ …Ο Θορ, τον οποίον επιτρέπεται να "βλέπουν" οι λαοί …Ο προκλητικός Θορ, που βρίζει και απειλεί τους πάντες σαν να είναι αήττητος ...Ο Θορ, τον οποίον χρησιμοποιεί το σύστημα ως "φόβητρο" των λαών …Ο Θορ, που, μόλις κάνει τη "δουλειά" του, παραδίδεται στους λαούς ως σάκος του μποξ, για να "ξεθυμάνουν" …Ο Θορ, τον οποίον νικούν οι λαοί …Ο Θορ, του οποίου το "σφυρί" το "σπάνε" οι λαοί …Ο Θορ, που όμως ποτέ δεν πεθαίνει, γιατί οι Αμερικανοί φροντίζουν να τον διατηρούν στη ζωή.
Εδώ βρίσκεται και το λεπτό σημείο του σχεδιασμού τους. Εκμεταλλεύονται τη σύγχυση και την άγνοια των λαών και πάντα σώζουν τη Γερμανία. Την αφήνουν να προκαλεί και να καταστρέφει και μετά τη σώζουν. Την έσωσαν μετά τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο και την ξαναέσωσαν μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Για "ανθρωπιστικούς" λόγους προστατεύουν τη Γερμανία, η οποία στην πραγματικότητα είναι στο σύνολό της το "σφυρί" του Θορ …Το "σφυρί" του πραγματικού Θορ …Το δικό τους "σφυρί". Θυσιάζουν έναν "κλόουν" σαν Θορ και "σπάζουν" ένα "σφυρί" που είναι ψεύτικο και κατορθώνουν και σώζουν ό,τι τους ενδιαφέρει.

Το 322 λοιπόν ο Αυτοκράτορας της Δύσης —και άρα ο Αυτοκράτορας της Ρώμης—, ο οποίος είχε στεφθεί τέτοιος στο York, αποφάσισε να επιτεθεί στην Ανατολή, για να γίνει κοσμοκράτορας. Το 322 είναι βέβαιον λοιπόν ότι έχει σχέση με τον παγανιστή αυτοκράτορα της Ρώμης Κωνσταντίνο …Το 322 ήταν που αποφάσισε να έρθει σε σύγκρουση με τον Λικίνιο και να διεκδικήσει την κοσμοκρατορία …Να διεκδικήσει τον θρόνο της Ρώμης στο σύνολό του. Ήταν η χρονιά εκείνη, που αποφάσισαν οι Δυτικοί να αναμετρηθούν με τους Ανατολικούς Ρωμαίους. Γιατί; …Για να πάρουν την απόλυτη εξουσία της αυτοκρατορίας …Να πάρουν τον θρόνο τού Αλεξάνδρου, ο οποίος ήταν ο δέκατος τρίτος θεός της Ρώμης.

Ο αριθμός δηλαδή 322 έχει δύο "αναγνώσεις" …Έχει "είδωλο" στην πραγματικότητα. Το 323 π.Χ. πέθανε ο Αλέξανδρος, αφήνοντας την αυτοκρατορία στον καλύτερο …"Τω κρατίστω". Το 323 π.Χ. ήταν η χρονιά της μεγάλης Θλίψης της αυτοκρατορίας για τον χαμό του Αυτοκράτορα …Το έτος που πάντα θα "θυμόταν" η αυτοκρατορία. Άρα, το 323, άσχετα με το τι γινόταν στο παρασκήνιο, ήταν έτος του Αυτοκράτορα και όχι των διαδόχων. Από το 322 π.Χ. ξεκινάει ένας απίστευτος αγώνας για τη διαδοχή του Αλεξάνδρου …Ένας αγώνας, ο οποίος θα τελείωνε όταν κάποιος από όλους τους διαδόχους θα κατάφερνε να πάρει το σύνολο της εξουσίας τού θρόνου. Άρα; …Άρα από το 322 π.Χ. πρέπει να φτάσουμε στο 322 μ.Χ. όπου ο Κωνσταντίνος νικά τον Λικίνιο και γίνεται Μονοκράτορας της Ρώμης …Ο απόλυτος διάδοχος του θεού της, του Αλεξάνδρου …Ο "καλύτερος" όλων.

Όμως, η νίκη αυτού του "καλυτέρου" δεν ήταν απλή …Ήταν πύρρειος. Για να διατηρηθεί στον θρόνο, έπρεπε να αλλάξει τη θρησκεία τής αυτοκρατορίας, ώστε να τελειώσει το θέμα των σφετεριστών. Διαδέχθηκε τον Αλέξανδρο, αλλά έπρεπε να αρνηθεί τη θρησκεία του. Αυτός ήταν που αποφάσισε να επιβάλει τον χριστιανισμό στην αυτοκρατορία ως επίσημη θρησκεία …Να τον επιβάλει στη χειρότερη μορφή του, που είναι η ιουδαϊκή. Άρα; …Άρα να μετατρέψει την αυτοκρατορία —σύμφωνα με τον Λόγο του Χριστού για την ιουδαϊκή κοινωνία— σε αυτοκρατορία "νεκρών". Ο Αυτοκράτορας δηλαδή εκείνη τη χρονιά θα δοκίμαζε να πάρει την κοσμοκρατορία και ταυτόχρονα θα έμπαινε ο ίδιος στον Κάτω Κόσμο …Θα γινόταν θεός του Κάτω Κόσμου …Ο παγανιστής Αυτοκράτορας θα γινόταν ο μεγάλος Οντίν …Ο μεγάλος θνητός θεός.

Ο παγανιστής θα "κατέβαινε" στον Κάτω Κόσμο με την απόλυτη γνώση …Με τη γνώση της Ρώμης …Με την κλεμμένη γνώση, εφόσον αυτή η γνώση δεν ήταν παγανιστική, αλλά ελληνορωμαϊκή. Ο Κωνσταντίνος, δηλαδή, που γίνεται χριστιανός αυτοκράτορας, είναι στην ουσία ο Οντίν, που μπαίνει "μεταμφιεσμένος" στον Κάτω Κόσμο. Γιατί "μεταμφιεσμένος"; …Γιατί είναι πάνω απ' όλα άνθρωπος της Δύσης. Από "ανάγκη" πήγε στην Ανατολή, γιατί δεν υπήρχαν οι προδιαγραφές για τη Δύση και το York να διεκδικήσει την εξουσία. Ίδρυσε την Ανατολική Νέα Ρώμη, για να "ρουφήξει" τη γνώση των αυτοκρατοριών σε μια "δεξαμενή", η οποία βρισκόταν υπό τον δικό του έλεγχο, ώστε σε κάποια στιγμή να τη μετακινήσει δυτικά. Ίδρυσε το δεύτερο Ράιχ με σκοπό να καταλήξει στο τρίτο, που θεωρούσε τελικό.
Αποτέλεσμα εικόνας για illuminati ierousalim

Ο θνητός αυτός άνθρωπος θα γινόταν "απέθαντος" μέσα στον Κάτω Κόσμο, γιατί θα φρόντιζε να έχει μια δομή, που να διατηρεί τις επιλογές του άκαμπτες ως δόγμα …Θα έμπαινε μέσα στον Άγιο Τάφο μαζί με τους πιστούς του …Θα "γεννιόταν" εκ νέου νεκρός. Αυτός ήταν και ο λόγος που η ίδια η μητέρα του Κωνσταντίνου πήγε και έχτισε τον Ναό της Αναστάσεως πάνω στον Άγιο Τάφο …Είναι απόλυτα συνδεδεμένος ο Κωνσταντίνος με τον Τάφο …Το ίδιο και οι πιστοί του …Αυτοί είναι οι φύλακες του Τάφου …Αυτοί είναι οι φύλακες του Ναού …Αυτοί είναι οι περίφημοι "Ναΐτες" …Οι Illuminati …Οι απέθαντοι, που κρύβουν το φως μέσα στον "Τάφο".

Αυτό ήταν το Κολέγιο του Αυτοκράτορα …Μια μυστική δομή, η οποία φρόντιζε πάντα να βρίσκεται στην κορυφή του συστήματος και να διαφυλάττει τις "αρχές" τού πατέρα της …Μια μυστική δομή, η οποία θα "παρήγαγε" τον Αυτοκράτορα και θα βρισκόταν πάντα γύρω του …Το Κολέγιο, το οποίο θα "έλκυε" ανθρώπους "εκλεκτούς" από την κοινωνία, προκειμένου να επιλέξει απ' αυτούς τον μελλοντικό ενσαρκωτή τού Αυτοκράτορα. Αυτό το Κολέγιο, για να διατηρεί μόνιμα την εξουσία του, θα έκανε τις "κινήσεις" αυτές, οι οποίες πάντα θα προστάτευαν την εξουσία του Κωνσταντίνου.

…Ένα Κολέγιο, που από το 800 —που ενθρονίστηκε ο Γερμανός Καρλομάγνος ως Αυτοκράτορας της Δύσης— έδωσε νομιμότητα και άρα "δικαίωμα" και στους Γερμανούς. Απέκτησε και γερμανική επιρροή και αυτή η επιρροή φτάνει μέχρι σήμερα …Έδωσε "δικαίωμα" σε έναν Καρλομάγνο, ο οποίος, για κάποιον που έχει γνώσεις, έδειξε από την αρχή τις προθέσεις του …Προθέσεις, οι οποίες ήταν ίδιες με αυτές του Κωνσταντίνου. 

Holy Roman Empire Arms-double head.svg

Ο Καρλομάγνος δεν έκανε χρήση του τίτλου Imperator Romanorum ("Ρωμαίος Αυτοκράτορας", που αποτελούσε τον τίτλο των Αυτοκρατόρων, είτε της Ρώμης είτε της Νέας Ρώμης και τους συνέδεε μόνιμα μ' αυτές). Έκανε χρήση του τίτλου Imperator Romanum gubernans Imperium ("Αυτοκράτορας, που κυβερνά τη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία"). Αυτός ήταν Αυτοκράτορας της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, ανεξαρτήτως έδρας …Αυτοκράτορας της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, είτε αυτή είχε την έδρα της στη Ρώμη είτε στην Νέα Υόρκη είτε στο Σικάγο.

Αυτό το Κολέγιο του Καρλομάγνου, που μέσα στους αιώνες έφτασε να συνδέεται άμεσα με την Πρωσία του Κάιζερ και όλους τους βασιλικούς θρόνους του Βορρά, είναι μονίμως πιστό στον μεγάλο Αυτοκράτορα του Υόρκ …Στον Αυτοκράτορα του Υόρκ, ο οποίος κατάφερε και άλωσε τη Ρώμη και πήρε ύπουλα την κοσμοκρατορία εις βάρος των δημιουργών της. Είναι μονίμως συνδεδεμένο με τις γερμανικές αγγλοσαξονικές φιλοδοξίες, που "χτίστηκαν" πάνω στο Υόρκ …Φιλοδοξίες τού συνόλου τού γερμανικού κόσμου, οι οποίες περιγράφονται στις αποκρυφιστικές τους γνώσεις. …Φιλοδοξίες, οι οποίες δεν μπορούν να περιοριστούν από τα στενά γερμανικά, βρετανικά, σουηδικά ή αμερικανικά εθνικά συμφέροντα.


Αυτό το Κολέγιο των "απέθαντων" από την εποχή που ο Κωνσταντίνος αποφάσισε να γίνει χριστιανός, έκρυψε το ταριχευμένο πτώμα τού Αλεξάνδρου …Το έκρυψε, νομίζοντας πως, έχοντάς το στην κατοχή του, παίρνει τη δύναμή του …Η μόνιμη πρακτική των "σκελετάνθρωπων", που, νομίζοντας ότι παίρνουν δύναμη από τους νεκρούς, κλέβουν σκελετούς και διατηρούν αρχεία για τους τάφους όλων των σημαντικών ανθρώπων, που "πέρασαν" από αυτόν τον Πλανήτη …Θλιβερές Βαλκυρίες, που νομίζουν ότι ισχυροποιούν τον πατέρα τους, γεμίζοντας τη Βαλχάλλα με ψυχές νεκρών. Αυτό το Κολέγιο αποφάσισε να λεηλατήσει τη Νέα Ρώμη το 1204 και να την "τελειώσει" το 1453. Αυτό το Κολέγιο αποφάσισε να λεηλατήσει τη Ρώμη το 1808 και να την "τελειώσει" το 1945.

Στόχος αυτού του Κολεγίου ήταν να κατέχει το σύνολο της γνώσης, που το συντηρεί στην εξουσία …Στόχος του ήταν να διατηρεί πάντα τον κόσμο στο σκοτάδι …Να διατηρεί τον κόσμο στην κατάσταση που δεν θα μπορούσε να ανοίξει τον "τάφο" των νεκρών. Από εκεί και πέρα έπρεπε πάντα να βρίσκει πρόσφορο έδαφος για την εξουσία …"Ξεκούραστο" έδαφος, το οποίο δεν θα επέτρεπε τον "κορεσμό" της εξουσίας. Αναγκαστικά, δηλαδή, θα κατευθυνόταν προς τη "φρέσκια" Δύση …Μακριά από την πρώτη Ρώμη, που είχε "κληρονομήσει" τη Βαβυλώνα, τις Θήβες και την Αλεξάνδρεια και είχε χτίσει το πρώτο Ράιχ …Μακριά και από την Νέα Ρώμη, η οποία με τη σειρά της "κληρονόμησε" τη Ρώμη. Με αυτήν τη φορά εξυπηρετούνταν και οι ανάγκες τού συστήματος αλλά και οι φιλοδοξίες του Κωνσταντίνου …Οι φιλοδοξίες του Οντίν.
Αποτέλεσμα εικόνας για german world york
Ο αρχικός και μόνιμος στόχος του Κολεγίου ήταν να μετακινηθεί η Ρώμη στην απώτατη Δύση. Γιατί; …Γιατί εκεί ο Κωνσταντίνος δεν θα είχε ούτε αντιπάλους ούτε σφετεριστές τής εξουσίας του …Για να είναι ο απόλυτος κυρίαρχος της αυτοκρατορίας …Να είναι ο απόλυτος Αυτοκράτορας της δικής του Ρώμης …Όχι απλά ένας από τους πολλούς διαδόχους του Αλεξάνδρου. Ήθελε να είναι ο "αρχιτέκτονας" της παγκόσμιας Νέας Τάξης …Ο απόλυτος ηγέτης του αιώνιου τρίτου Ράιχ …Ο ηγέτης της Ρώμης, που θα κατακτούσε τον Πλανήτη …Ο κρυφός ηγέτης της πανθρησκίας του τελευταίου και άρα τελικού Ράιχ …Αυτός, ο οποίος "ονειρεύτηκε" την σημερινή Νέα Τάξη χιλιάδες χρόνια πριν επιχειρηθεί η επιβολή της.

Γι' αυτόν τον λόγο "μεταμφιέστηκε" σε χριστιανό και Ανατολικό. Έγινε "χριστιανός" και ίδρυσε τη Νέα Ρώμη της Ανατολής, για να "σπάσει" σε πρώτη φάση το "μονοπώλιο" της Ρώμης. Έσπασε το αρχικό ρωμαϊκό Ράιχ, για να αρχίσει η "αρίθμηση" των επόμενων εκδοχών του …Έσπασε την PAX ROMANA, για να τη "μεταφέρει μέσω Βυζαντίου στη Δύση. Με τον τρόπο αυτόν θα "καταλάμβανε" σε πρώτη φάση τις Ανατολικές Επαρχίες ως Καίσαρας της Νέας Ρώμης και στο απώτερο μέλλον θα μετακινούσε το σύνολο της εξουσίας προς τη Δύση και άρα μακριά από τον χώρο εκείνον, ο οποίος μέχρι τότε μονοπωλούσε την παγκόσμια εξουσία.

Aυτά τα Ράιχ τα καταλαβαίνουμε στις αλλαγές τους από την ταυτότητα εκείνου, ο οποίος έχει στην κατοχή του την υπέρτατη Γνώση …Την κατοχή τής υπέρτατης Γνώσης του χριστιανισμού, που αποτέλεσε τη θεμελιώδη επιλογή του Αυτοκράτορα της Ρώμης. Όταν λοιπόν αλλάζει χέρια η Γνώση, αλλάζει χέρια και το Ράιχ. Το πρώτο Ράιχ ήταν η Pax Byzantica. Από το 330 μέχρι το 1204 και με έδρα την Νέα Ρώμη. Το δεύτερο Ράιχ ήταν η Pax Latina. Από το 1204 μέχρι το 1808 και με έδρα τη Ρώμη. Το τρίτο Ράιχ είναι το σημερινό …Η Pax Germanica ή Americana. Από το 1808 μέχρι σήμερα. Έδρα της είναι η "υπόγεια" και μυστική Υόρκη, που με τα γνωστά κόλπα "έφτασε" στον Νέο Κόσμο και στην Νέα Υόρκη.

Αποτέλεσμα εικόνας για New york

Αυτή η Τάξη Πραγμάτων ήταν ο τελικός στόχος του Κωνσταντίνου. Γιατί είχε αυτού του είδους τις φιλοδοξίες; …Γιατί ήθελε να γίνει ο αθάνατος κυρίαρχος του Κόσμου …Γιατί αυτό είχε ορίσει ως στόχο του όταν "μυήθηκε" στον παγανισμό, στον οποίο παρέμεινε πιστός μέχρι τέλους …Γιατί απλά —για να εξυπηρετήσει τα σχέδιά του— θα παρίστανε τον χριστιανό …Γιατί εξ αρχής ονειρευόταν το Ράιχ του Υόρκ και της Δύσης και αυτό γινόταν μόνον με την κλοπή της γνώσης της Ανατολής …Ονειρευόταν να γίνει ο "Αλέξανδρος" της Δύσης. Γι' αυτόν τον λόγο υιοθέτησε τον χριστιανισμό και τον χρησιμοποίησε ως "πλατφόρμα", για να εξυπηρετήσει τον σχεδιασμό του.

Τη Νέα Ρώμη τη δημιούργησε μόνον για να μπορέσει να "αποσυναρμολογήσει" τη Ρώμη και στη συνέχεια να τη "μεταφέρει" εκεί όπου τον βόλευε. Αυτήν τη χρονολογία "θυμούνται" οι "σκελετάνθρωποι" τού Yale …Θυμούνται τη χρονιά της μεγάλης ΑΠΟΦΑΣΗΣ …"Θυμούνται" πότε και από ποιον ξεκίνησε η "θεμελίωση" της δικής τους κυριαρχίας …Θυμούνται τον δικό τους "Αλέξανδρο" …Τον "Αλέξανδρο" όχι της γενναιότητας, αλλά της απάτης. Αυτές τις "μνήμες" τις διατηρούν με τους συμβολισμούς τους. Τα "σύμβολα" τα χρησιμοποιούν με τον τρόπο που τους εξυπηρετεί.

Μέσα στον χρόνο βλέπουμε τα παιδιά του Οντίν να έχουν μια ιδιαίτερη σχέση με τον Αλέξανδρο …Με τον δέκατο τρίτο θεό της Ρώμης …Με τον Θεό, που αποτελεί τη "γέφυρα" μεταξύ των θνητών Αυτοκρατόρων και του Θεού. Ως "παιδιά" και οι ίδιοι της Ρώμης, γνωρίζουν την αξία του και τη δύναμή του …Γνωρίζουν την αξία τού πρώτου —λόγω Άμμων Ρα— "γαλαζοαίματου". Όμως, η σχέση τους μ' αυτόν είναι ιδιόμορφη. Είναι φυσικό να είναι ιδιόμορφη, εφόσον στο δικό του έργο στηρίζεται η δύναμή τους και ταυτόχρονα τις δικές του εντολές παρέβησαν, προκειμένου να αποκτήσουν το μονοπώλιο της εξουσίας. Γι' αυτόν τον λόγο αναπτύσσουν μια σχιζοφρενική συμπεριφορά απέναντί του.

Η "τρέλα" αυτή των Γερμανών Illuminati για τον Αλέξανδρο προκύπτει από τις φιλοδοξίες τους …Τον αγαπούν και τον μισούν ταυτόχρονα …Τον λατρεύουν και τον φοβούνται την ίδια ώρα. Γιατί; …Γιατί θέλουν να πιστεύουν πως είναι "δικός" τους, αλλά δεν μπορούν να στηριχθούν σε αυτήν την πεποίθηση. Πάντα τον θεωρούσαν ιδανικό πρότυπο και ιδανική ενσάρκωση του Θορ και γι' αυτό ήθελαν πάντα να τον "διαδεχθούν". Θέλουν να γίνουν κύριοι του κόσμου με την απολυτότητα που το κατάφερε εκείνος. Γι' αυτόν τον λόγο θέλουν το "δακτυλίδι" του …Το "δακτυλίδι", που ο ίδιος άφησε στον ικανότερο.
Αποτέλεσμα εικόνας για the great alexander

Στην πραγματικότητα ό,τι διαθέτουν ανήκει στον Αλέξανδρο. Κλέφτες είναι οι ίδιοι και όχι δημιουργοί. Κλέφτες όχι μόνον του λειψάνου του Αλεξάνδρου, αλλά και των συμβόλων του. Ακόμα και ο αγκυλωτός σταυρός είναι "κλεμμένος". Δεν είναι σύμβολο μόνον του Θορ, αλλά του Δία και άρα και του Αλεξάνδρου …Το ίδιο και ο αετός …Το ίδιο και ο κεραυνός …Το ίδιο και το "δακτυλίδι", που έχουν οι μύθοι των λαών του Βορά …είναι το δακτυλίδι του Αλεξάνδρου …Το δακτυλίδι των Νιμπελούνγκεν, που δίνει σε κάποιον τη δύναμη να κατακτήσει τον κόσμο. Το μίσος τους και ο φόβος τους οφείλεται στον φόβο που έχουν μήπως και αυτή η ταύτιση δεν ισχύει …Μήπως ο Αλέξανδρος δεν ταυτίζεται με τον Θορ, αλλά είναι εχθρός του …Μήπως ο υιός του Διός αναγεννηθεί και εξοντώσει τον Θορ …Μήπως ο υιός του Διός "επιστρέψει" και τους εξοντώσει τους ίδιους.

Για όσο διάστημα η "ενσάρκωση" τού Αλεξάνδρου είναι ο "δικός" τους Κωνσταντίνος, δεν φοβούνται. Για όσο διάστημα η δύναμη της Ρώμης —και άρα του Αλεξάνδρου— βρίσκεται υπό την εξουσία τού δικού τους Αυτοκράτορα, δεν φοβούνται. Αυτό, το οποίο φοβούνται —ως παγανιστές—, είναι η "επιστροφή" τού ίδιου του Αλεξάνδρου …Φοβούνται μήπως "επιστρέψει" και πάλι ως Έλληνας και στραφεί εναντίον του Θορ …Φοβούνται μήπως "επιστρέψει" ο Αθάνατος και σκοτώσει τους "απέθαντους" που τον ενσαρκώνουν και άρα τους ίδιους …Φοβούνται μήπως "επιστρέψει" και καταστρέψει τη δική τους τρίτη Ρώμη, για να δώσει δόξα στη δική του Ρώμη …Φοβούνται μήπως ως Έλληνας ανοίξει τον "τάφο" και με αυτόν τον τρόπο σκοτώσει τους απέθαντους "βρικόλακες". Ακόμα δηλαδή και η επιλογή τους να ονομάσουν Greeks τους "εκλεκτούς" των Κολεγίων, μοιάζει πιο πολύ σαν προσπάθεια να "εξορκίσουν" το κακό, παρά σαν πράξη εκτίμησης προς τον ελληνικό πολιτισμό …"Ξορκίζουν" το αναπόφευκτο κακό.
Αποτέλεσμα εικόνας για soros macedonia
Αυτός είναι κι ο λόγος που πάντα έχουν υπό παρακολούθηση τη "μήτρα" που γεννά τον Αλέξανδρο και αυτή είναι η Μακεδονία. Γι' αυτόν τον λόγο σήμερα —και ακριβώς την ώρα που είναι εκτεθειμένος ο πραγματικός Θορ— εστιάζουν στο λεγόμενο "Μακεδονικό" ζήτημα. Δεν θέλουν ο τίτλος της Μακεδονίας να ταυτίζεται με τον ελληνισμό, γιατί θεωρούν ότι από εκεί κινδυνεύουν. Δεν θέλουν οι "Ναΐτες", που κρύβουν το φως μέσα στον "Τάφο", να ισχυροποιηθούν οι Έλληνες. Γνωρίζουν ότι από Έλληνα θα καταστραφούν …Έλληνας πάντα βγάζει το "φως" της Ανάστασης από τον Άγιο Τάφο …Αυτό λέει η προφητεία και αυτό το σέβονται απόλυτα …και γι' αυτόν τον λόγο, παρ' όλη την ισχύ τους, δεν αλλάζουν την ιεροτελεστία στην Ιερουσαλήμ …Στην πόλη του Τάφου …Στην πόλη των Εβραίων …Στην πόλη της εβραϊκής γλώσσας …Στην "μήτρα" του Yale.

Αυτοί είναι οι φύλακες του Τάφου …Αυτοί είναι οι φύλακες του Ναού …Αυτοί είναι οι περίφημοι "Ναΐτες" …Οι Illuminati …Οι απέθαντοι, που κρύβουν το φως μέσα στον "Τάφο". .....


.... υπάρχουν και οι "άλλοι" φύλακες....
αυτοί που "κρατούν" ζωντανο,το "φως" "μέσα στον "τάφο"....
αυτοί που δεν είναι απέθαντοι,,,,,
αυτοί που είναι "αθάνατοι"....
αυτοί που δεν ειναι φωτιστές,,,ειναι φωτοδότες...

Φοίβος --γνώση ---φως----.....{Πανάγιος Τάφος}--φως---γνώση-"θαμμένη"!αυτο δεν ειναι μέσα ? αυτό δεν "βγαίνει" κάθε χρόνο από "μέσα"?..
Ο Πανάγιος Τάφος ,"Βγάζει" μια φορά τον χρόνο το ΦΩΣ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ.Της Ελληνικής Γνώσης ,που ειναι στον "κάτω κόσμο", ειναι εκείνη η Γνώση που "έπρεπε να πέσει στην γη ,να πεθάνει για να φέρει καρπούς"...Να έρθει η εποχή του Θερισμου,που θα χαρεί ο "σπορέας" και ο Θεριστής..

Ο σπορέας -ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ-και ο Θεριστης -ΧΡΙΣΤΟΣ.


Δεν είναι "λογικό" για αυτούς να νοιώθουν τόσο κόμπλεξ? τόσον φόβο, ειδικά την ώρα που όλα "ολοκληρώθηκαν", σχετικά εύκολα, και τους ανησυχεί? ..

Ενοχλεί λοιπόν να δίνετε τόση έμφαση στο ΑΓΙΟ ΦΩΣ ! ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟΥΣ ΑΜΟΡΦΩΤΟΥΣ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΥΣ ΚΑΘΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ!
Ελένη
 Διαγραφή

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

χτες την νυχτα ο ντοναλντ,κτυπησε την Συρια,και στην Μαλτα σημερα ,ολα τα "βλεπουν" θετικα..
"κλεινουν" γρηγορα,και σε ολα ..
ελενη