Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη, Απριλίου 05, 2017

Γιατί ρε φίλε; 42 χρονών είσαι...γιατί βία;

Προφυλακίστηκε ο 42χρονος υπάλληλος της Χρυσής Αυγής για τον ξυλοδαρμό του φοιτητή
Χωρίς να έχει κανέναν στο πλευρό του σήμερα από τη Χρυσή Αυγή, ο 42χρονος μετακλητός υπάλληλος του κόμματος πήρε το δρόμο για τη φυλακή καθώς ανακριτής και εισαγγελέας συμφώνησαν ότι παρά την κατηγορηματική άρνησή του, αυτός είναι ο δράστης του ξυλοδαρμού και της ληστείας του 24χρονου φοιτητή.

Το θύμα, χωρίς καμία αμφιβολία, τον αναγνώρισε μόλις βρέθηκε αντιμέτωπος μαζί του μέσα στο γραφείο του ανακριτή. Το σημάδι στο πρόσωπο που φέρει ο κατηγορούμενος ήταν το στοιχείο που στήριξε κυρίως την αναγνώρισή του. 

Ωστόσο, ο 42χρονος που φέρεται ως στέλεχος της Χρυσής Αυγής, αρνήθηκε ότι συμμετείχε στην επίθεση, υποστηρίζοντας πως δεν βρισκόταν καν στην περιοχή. Προς επίρρωση των ισχυρισμών του μάλιστα, ζήτησε να καταθέσουν και δύο μάρτυρες οι οποίοι φέρονται να επιβεβαίωσαν πως ήταν μαζί του εκείνο το βράδυ.  «Αρνούμαι την όποια εμπλοκή μου στο επεισόδιο του ξυλοδαρμού. Με στοχοποίησε άνθρωπος ο οποίος διατηρεί χρόνια αντιδικία μαζί μου και ο οποίος κατ' επανάληψη με έχει απειλήσει "να δεις τι θα σου κάνω μολις μου δωθεί η ευκαιρία».

Σύμφωνα με την υπεράσπιση του κατηγορουμένου, η αναγνώριση του θύματος από το σημάδι στο πρόσωπο είναι ετεροχρονισμένη και άρα έωλη καθώς στην αρχή δεν είχε πει λέξη για κάποιο χαρακτηριστικό σημάδι του δράστη. 

Τι είπε η μητέρα του θύματος


Ο νεαρός, ο οποίος έφτασε στα δικαστήρια μαζί με τη μητέρα του δήλωσε παράσταση πολιτικής αγωγής ενώ είναι φανερά τα σημάδια της άγριας επίθεσης που δέχτηκε. Η μητέρα του μάλιστα φερεται να είπε: «Το φαινόμενο ΧΑ ανδρώθηκε γιατί τους δόθηκε χώρος. Γιατί ούτε οι πολίτες, ούτε οι θεσμοί αντιστάθηκαν. Προσβάλλουν και κοροιδεύουν τον κόσμο ότι κυνηγούν τους μετανάστες και τους πρόσφυγες και αυτό είναι η μάσκα τους. Αποδείχθηκε όμως ότι κυνηγούν όλο τον κόσμο. Θα πρέπει οι πολίτες να καταλάβουν ότι ίσως οι ίδιοι ή και τα παιδιά τους θα είναι τα επόμενα θύματα. Το παιδί μου δεν είχε καμία σχέση με την επίθεση που είχε προηγηθεί στα γραφεία της ΧΑ , ήταν στο σπίτι του κι ετοιμαζόταν για να πάει στην εργασία του..........
Zougla.gr

Σε ποια κοινωνική εκδήλωση θα μπορούσε να σταθεί ο Βενιζέλος, ο Παπανδρέου ή ο Σαμαράς, αν δεν υπήρχε η Χρυσή Αυγή; Τι είδους πολιτικό "ρεπερτόριο" θα "πλάσαραν" χωρίς την Χρυσή Αυγή; Σε ποιο ακροατήριο θα εξηγούσαν τους "αγώνες" τους και την "αγωνία" τους για τη δημοκρατία; Χάρη στον Κασιδιάρη και τους άλλους μπορούν ακόμα και σήμερα να "ψελλίζουν" κάτι περί δικαιωμάτων του πολίτη, Χίτλερ και ολοκληρωτισμούς. Χωρίς τον Κασιδιάρη και τους ομοίους του, διαφορετική θα ήταν η συζήτηση μεταξύ των πολιτών ...Θα συζητούσαν για την προδοσία του Γιωργάκη και την παραδειγματική τιμωρία του ...Θα συζητούσαν για το "δούλεμα" του Σαμαρά, ο οποίος υποσχόταν "προανακριτικές" και στην πραγματικότητα "έκλεψε" τις εκλογές ...Θα συζητούσαν την προστασία που απολαμβάνουν οι διεφθαρμένοι, εξαιτίας των νόμων του βουλιμικού Βενιζέλου ,,,Θα συζητούσαν για το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας από τον προδοτικό και διεφθαρμένο δικομματισμό.
...Συζητάνε όμως οι πολίτες τέτοια πράγματα; ...Όχι βέβαια.


http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2013/06/antiratsistikos-nomos.html'

Δεν υπάρχουν σχόλια: