Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή, Μαΐου 21, 2017

Ποια μνημόνια; Αυτό που μετρά είναι το δήθεν φάντασμα του φασισμού. Ο πραγματικός πατριώτης τώρα θα εμφανίζεται σαν "κρυπτοναζιστής" και αυτοί, οι οποίοι θα εκφράζουν τη συμπάθειά τους προς το πρόσωπό του, θα αντιμετωπίζονται σαν "πέμπτη φάλαγγα", Χέρι-χέρι Σκουρλέτης και Μπακογιάννης ..... στη Βίνιανη Ευρυτανίας για τα 73 χρόνια από την ίδρυση της κυβέρνησης του βουνού.
Εδώ εύλογα θα αναρωτηθεί ο αναγνώστης για την ορθότητα των όσων λέμε. Αφού τους είναι τόσο χρήσιμη η Χρυσή Αυγή, τότε γιατί την "διαλύουν"; Γιατί την χαρακτήρισαν εγκληματική οργάνωση και την έβαλαν σε περιπέτειες; Δεν υπάρχει αντίφαση σ' αυτά τα οποία λέμε; ...Όχι βέβαια ...Τη "διαλύουν", γιατί αυτό προβλέπεται στη δεύτερη φάση ...Τη "διαλύουν", για να την κάνουν ακόμα πιο χρήσιμη ...Τη "διαλύουν" φαινομενικά, γιατί "πήραν" από αυτήν εκείνο το οποίο μέχρι τώρα ήθελαν και θέλουν να συνεχίσουν να παίρνουν από αυτήν και στο μέλλον.
Ό,τι ήταν να τους δώσει με τη νομιμότητά της, τους το έδωσε. Από αυτό το σημείο και πέρα η νομιμότητα μόνον ζημιά θα τους προσφέρει. Επιβεβαιώνεται αυτό, το οποίο είπαμε σε άλλο σημείο. Ακολουθείται πανομοιότυπη τακτική με αυτήν που ακολουθήθηκε με το ΚΚΕ. Ελλείψει "δηλητηρίου", χρησιμοποιούν για τον ίδιο στόχο το δηλητηριώδες "αντίδοτο". Ελλείψει αυθεντικού "φαντάσματος", θα χρησιμοποιήσουν ό,τι υπάρχει πιο "πρόχειρο" και είναι η προβοκατόρικη Χρυσή Αυγή των αφελών οπαδών.
Αυτό είναι το σενάριο της επόμενης ημέρας. Αυτός θα είναι ο νέος ρόλος της Χρυσής Αυγής ...Ο ρόλος εκείνος, που θεωρούμε βέβαιον ότι ο εκλεκτός τού δικτάτορα-πράκτορα της CIA ήδη έχει συμφωνήσει με τους Αμερικανούς και τους άλλους "δανειστές" μας. Πιστεύουμε ότι ο έγκλειστος στις φυλακές Μιχαλολιάκος - που κατά πάσα πιθανότητα συγγράφει τον "Αγώνα" του - έχει συμφωνήσει με τα "αφεντικά" για τον καινούργιο του ρόλο. Ποιος θα είναι αυτός; ...Ο ρόλος του "Ζαχαριάδη" ...Ο ρόλος του παράνομου αρχηγού ενός παράνομου κόμματος.
Θα αναγκάσει τους χρυσαυγίτες να προκαλούν μονίμως και προβοκατόρικα τις διατάξεις του νέου "αντιτρομοκρατικού νόμου", προκειμένου το νεοταξικό σύστημα να τον επιβάλει στην κοινωνία. Θα τον προκαλούν αναιτίως και βλακωδώς, ώστε να του δώσουν τη στατιστική που θα του επιτρέπει να παραμένει πάντα "ενεργοποιημένος". Θα τον προκαλούν, προκειμένου να "πείσουν" τον κόσμο ότι δικαίως υπάρχει ένας τέτοιος νόμος, εφόσον υπάρχουν αμετανόητα κουτορνίθια, τα οποία δεν σέβονται καμία λογική. Με τον τρόπο αυτόν θα δώσουν το "άλλοθι" στο σύστημα να τον εφαρμόζει σε όλες τις περιπτώσεις και άρα να διώκει και να εξοντώνει τους πραγματικούς πατριώτες. Επειδή "φλυαρούν" βλακωδώς οι χρυσαυγίτες, θα δώσουν στο σύστημα τη δυνατότητα να "φιμώσει" και τους πραγματικούς εχθρούς του.
Αυτό είναι το όλο κόλπο. Ο φανατισμός της Χρυσής Αυγής εκδηλώνεται μόνον όταν βολεύει την Νέα Τάξη. Τα "μπράτσα" των πραιτοριανών της Χρυσής Αυγής είναι μόνον για να γίνονται αφίσες και να διακοσμούνται με αυτές τα gay-bar. Σε όλα τα άλλα η Χρυσή Αυγή είναι "συστημική". Γιατί το λέμε αυτό; Γιατί ο Μιχαλολιάκος στα "σημαντικά" δεν χαλάει χατίρια στην Νέα Τάξη. Στα "σημαντικά" αλληθωρίζει και ενώ "κοιτάει", δεν "βλέπει" τα προβλήματα της πατρίδας και του λαού. Ο φανατισμός είναι μόνον για τις "macho" φωτογραφίσεις, τις προβοκατόρικες συνεντεύξεις και τα φασιστικά "εγέρθητι" των αγράμματων ...Σε όλα τα άλλα απόλυτη υποταγή οι Έλληνες "εθνικιστές".
Ο υπερπατριώτης έδωσε πολύ εύκολα την "ευχή" του στη λεηλασία της Αγροτικής Τράπεζας και άρα της γης των Ελλήνων αγροτών από τη γνωστή συμμορία του Κολεγίου και των Εβραίων. Ο υπερπατριώτης έδωσε πολύ εύκολα την εντολή στα "τάγματα" να κλωτσάνε τους πάγκους και τα καρότσια των φουκαράδων, αλλά αυτά τα "τάγματα" δεν τα είδαμε έξω από το Golden Hall του κλέφτη Λάτση. Ο υπερπατριώτης έδωσε πολύ εύκολα την εντολή στους πραιτοριανούς του να τραβολογάνε γέρους στον Μελιγαλά, αλλά δεν τους είδαμε στην Εθνική Οδό να ανοίγουν τα διόδια του Μπόμπολα. Ο υπερπατριώτης έδωσε πολύ εύκολα την εντολή στους "μπρατσαράδες" να κάνουν στρατιωτικές ασκήσεις, αλλά δεν τους έστειλε στη Χαλκιδική να βοηθήσουν τον λαό, ο οποίος αντιδρά στα δηλητήρια της "European Goldfields" της Goldman Sachs και του Μπόμπολα.
Ενώ όμως δεν έκανε τίποτε θετικό - έστω και με τον λάθος τρόπο του φανατισμού - "φορτώνει" στην Ελλάδα όλα τα "βάρη" αυτών των λαθών. Ο υπερπατριώτης, που, σε μια εποχή που οι ιμπεριαλιστές έχουν στήσει την Ελλάδα τον "τοίχο" της δυσφήμισης και της συκοφαντίας, μιλούσε για "μαχαίρια" που ακονίζονται στα πεζοδρόμια. Ο υπερπατριώτης, ενώ γνώριζε ότι η προσοχή των πάντων ήταν εστραμμένη προς την Ελλάδα, σήκωνε πολύ εύκολα το χέρι του, για να χαιρετήσει ναζιστικά τους αγράμματους συνοδοιπόρους του. Ο υπερπατριώτης, ο οποίος πολύ εύκολα δήλωνε την αηδία του για τη Βουλή, αλλά που ούτε μία φορά δεν αρνήθηκε τον διπλό μισθό που τού δίνει αυτή η "αηδιαστική" Βουλή ...Ο μεγάλος "φύρερ" μόνον να "κουρδίζει" φτωχούς εναντίον φτωχών μπορεί.
Αποτέλεσμα εικόνας για δενδιας κασιδιαρης
Σε αυτό το απολύτως ανθελληνικό, αντικοινωνικό και απάνθρωπο παιχνίδι εις βάρος του ελληνικού λαού τούς εξυπηρετεί η Χρυσή Αυγή ...Το κόμμα του Μιχαλολιάκου, το οποίο το "φούσκωσαν", προκειμένου να το βγάλουν από την αφάνεια και το κοινωνικό περιθώριο και μέσα σε μία ημέρα να το βάλουν στη Βουλή. Ήταν απαραίτητο να συμβεί αυτό, γιατί η Χρυσή Αυγή ήταν αυτή, η οποία θα τους έδινε τη δυνατότητα να κάνουν τον απαραίτητο "αντιπερισπασμό". Σε διαφορετική περίπτωση ο λαός θα "κοιτούσε" μονίμως τους δωσίλογους που τον πρόδωσαν ...Τον Γιωργάκη, που τους έβαλε στα Μνημόνια των τοκογλύφων ...Τον Βενιζέλο, που τους λεηλάτησε τα ασφαλιστικά ταμεία ...Τον Σαμαρά, που τους "έκλεψε" την ψήφο, προκειμένου να τους υποτάξει στην Μέρκελ. Τώρα δεν τους κοιτάει όλους αυτούς, γιατί βλέπει σε φωτογραφίες τον μπρατσαρά τον Κασιδιάρη να πυροβολεί πινακίδες στο βουνό. Τους έδωσε τον χρόνο να "κατασκευάσουν" το "δημοκρατικό τόξο" και να κρυφτούν πίσω από αυτό.
Όλα αυτά έγιναν χάρη στον Μιχαλολιάκο και τον Κασιδιάρη ...Έγιναν με τη βοήθεια της "παράνομης" Χρυσής Αυγής και των "κούφιων" απειλών της εναντίον τής Δημοκρατίας και της Δικαιοσύνης. Με τη βοήθεια της Χρυσής Αυγής θα θέσουν την Ελλάδα υπό την ομηρία τους και τον ωμό εκβιασμό τους. Χάρη σε αυτήν θα εκβιάζουν την Ελλάδα, μέχρι να τη λεηλατήσουν πλήρως. Θα το κάνουν εύκολα, εφόσον χάρη στα "μαχαίρια" και τους χαιρετισμούς του Μιχαλολιάκου μπορούν να την εμφανίσουν σαν "κρυπτοφασιστική".
http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2013/12/to-fantasma-pano-apo-ton-planiti.html

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μεχρι και τις "μπλε φαλαινες" και τις πρασινες @@τσες,θα μας "αμολησουν" προκειμενου να γλυτωσουν!
Η εξουσια πρεπει να τελειωσει,ο καθε τενεκες δεν θα ξαναζησει εις βαρος των υπολοιπων.Χανουν την μασα και εχουν τρελαθει! Μας "αμολησαν",στην στερια τις "μπλε φαλαινες"! ελεος!! Οι ιδιοι το φτιαχνουν και μας "κρουουν" τον "κωδωνα του κινδυνου" την ωρα που εμεις ψαχνουμε για "φαλαινες" μας τρωνε οι καρχαριες ολους μαζι.
Σιγα μην ξαναπιστεψει κανεις αφελης ,πως θελουν το καλο μας! σιγα μην πιστεψει και ο πιο ανοητος οτι ανησυχουν για την υγεια των παιδιων μας ,ενω την ιδια ωρα τα "θεριζουν" με την μπισνα τους τα ναρκωτικα,με την ανεργια,με την αμορφωσια,που τα θελουν.
Μας δουλευουν και το ξερουμε ολοι!
Για την "φαλαινα" κατι νεο θα βρουν ,που θα ειναι για δικο τους κερδος..
Πρωτα "ριχνουν" το προβλημα και ερχοντε μετα ,με την "ληση" δηθεν του προβληματος.
Καθηστερημενα ειναι να τους "δινει" καποιος εντολες και αυτα να "χαρακωνοντε"? αμυαλα τα θελουν για να κανουν οτι τους "διαταξουν"Ο εξυπνος ο μορφωμενος ,δεν "τσιμπαει" απο τετοια κολπα.Προβλημα υπαρχει σε καθεναν απο τα θυματα,εκει πρεπει ο καθενας γονιος να δουλεψει.
ελενη

Ανώνυμος είπε...

παλαιο το κειμενο του τραγιαν.το συστημα ειναι φυσικο να προσπαθει να επωφεληθει απο τη χα ρε παιδια..δν σημαινει κι οτι ειναι δικη τους η χα.ο τραγιαν με τα τρισδιαστατα οπτικά.γαμησε τα