Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα, Μαΐου 22, 2017

Το πρόβλημα ήταν ο Ψυχάρης...

Αποτέλεσμα εικόνας για τσιπρασ σαββισησΣε εταιρεία συμφερόντων του επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη μεταβιβάστηκε, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ποσοστό 20% της "Τηλέτυπος Α.Ε.” (Mega Channel), από το συνολικά 32,73% που κατείχε η Πήγασος Εκδοτική, συμφερόντων του ομίλου Μπόμπολα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η συναλλαγή πραγματοποιήθηκε με ιδιωτικό συμφωνητικό και το τίμημα ανήλθε στα επίπεδα των 5 εκατ. ευρώ, εκ των οποίων το 75% θα απορροφηθεί από τις πιστώτριες τράπεζες και το 25% για να καλυφθούν κεφαλαιακές ανάγκες και υποχρεώσεις της Τηλέτυπος.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι συριζαίοι είναι οι πρώην σκληροί πασοκζήδες,είναι ένα μεγάλο ποσοστό των κατοίκων της χώρας,είναι μια κρίσιμη,αμοραλιστική μάζα,που καθορίζει,με τακτική,τα πολιτικά πράγματα και την πορεία της Ελλάδος,σύμφωνα με ένα στενό,ξεφτιλισμένο αρρωστημένο συμφέρον.Η μάζα αυτή αλλάζει μορφή και όνομα,έρπει και αναρριχάται σαν παράσιτο,που πνίγει με την άγρια βλάστησή του ο,τι υγιές και προοδευτικό στοιχείο βρεθεί στον δρόμο του.Το πιο πιθανό και δυσοίωνο σενάριο είναι να βρεθεί ένας διάδοχος των Παπανδρέου και Τσίπρα,που θα υιοθετήσει αυτούς τους επικίνδυνους''πρώην'',με άλλον φορέα και άλλο όνομα.Οταν απουσιάζει η Παιδεία και ο Πολιτισμός,τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει.Εξάλλου ο μύθος του Τάνταλου γεννήθηκε στην Ελλάδα.Και καταδικάσθηκε για Υβρι.

Ανώνυμος είπε...

και ξέχασα να σημειώσω ότι αυτή η αμοραλιστική μάζα, που καθορίζει, με τακτική,τα πολιτικά πράγματα και την πορεία της Ελλάδος, ένα μεγάλο τμήμα της βρίσκεται στη Χρυσή Αυγή. Αν δείτε, τις δηλώσεις του γραμματέα της Χρυσής Αυγής, θα διαπιστώσετε ότι το άτομο αυτό δεν προσφέρει τίποτα το ουσιαστικό, πέρα από ένα στείρο καταγγελτικό λόγο επαναλαμβάνοντας μονότονα συνθήματα του πασοκ. Ουδεμία διαφορά έχουν Σύριζα και Χρυσή Αυγή αφού έχουν ψηφοφόρους με τα ίδια μυαλά. Ένα κράμα απο άκαρδους κομμουνιστές, σκληρούς σοσιαλιστές, φανατικούς αντιδεξιούς κυριαρχεί στη χώρα εδω και δεκαετίες. Αυτό που τους ενώνει είναι των απολεσθέντων ανάκτησις κάθε σχεδόν 20ετία ή καλύτερα η ανανέωση του κομματικού προσωπικού στις δημόσιες υπηρεσίες. Τουτέστιν; Ο έλεγχος του κράτους. η, πάση θυσία, κατοχή και νομή της εξουσίας με ένα ρεσιτάλ κυνισμού. Γιατί, μονόδρομος το μνημόνιο αλλά για τα κορόιδα που ακούνε για "την πάλη των τάξεων", ή για το η "Ελλάδα ανήκει στους έλληνες". Ένα κράμα που μισεί με τσαμπουκά τις παλαιές παραδοσιακές αρχές όπως η ελευθερία του λόγου, η αξιοκρατία, το ήθος, ο εθνικός πολιτισμός. Διότι η Ελλάδα φίλοι μου είναι χώρα ΠΑΣΟΚ, ιδεολογικά, πολιτικά και ψυχολογικά και αυτό δεν αλλάζει μέσα σε λίγα χρόνια. Κάντε μια βόλτα στη Κρήτη να το δείτε απο κοντά... Η «Νέα Δημοκρατία» εξόντωσε την Ελληνική Δεξιά, εφόσον πρώτα περιθωριοποίησε, την κοινωνική της βάση ως γραφική. Η Νέα Δημοκρατία ακύρωσε σπουδαία μυαλά, μυαλά λαμπρά χωρίς κομματικές αγκυλώσεις στον τόπο για χάρη της ναρκισσιστικής αριστεράς. Σε μια χώρα στης οποίας τα σχολεία και πανεπιστήμια, όλες οι μετριότητες θεωρούνται αυθεντίες μόνο και μόνο επειδή είναι αριστεροί. Το κόμμα του Κωνσταντίνου Καραμανλή είναι ο πραγματικός χαφιές που σήμερα κρατά στην εξουσία το Σύριζα. Αυτό το κόμμα συμμα΄χησε με το πασοκ του βενιζέλου για χάρη των κλεφτών, που σήμερα γελάνε.

Ας καταρρεύσει η χώρα μήπως και σωθούνε οι υπόλοιπες γενιές.