Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη, Μαΐου 24, 2017

Η μάζα αυτή αλλάζει μορφή και όνομα, έρπει και αναρριχάται σαν παράσιτο.....

 Ο/Η Ανώνυμος είπε...
Σχετική εικόνα
Οι συριζαίοι είναι οι πρώην σκληροί πασοκτζήδες ,είναι ένα μεγάλο ποσοστό των κατοίκων της χώρας, είναι μια κρίσιμη, αμοραλιστική μάζα, που καθορίζει,με τακτική, τα πολιτικά πράγματα και την πορεία της Ελλάδος, σύμφωνα με ένα στενό, ξεφτιλισμένο αρρωστημένο συμφέρον. Η μάζα αυτή αλλάζει μορφή και όνομα,έρπει και αναρριχάται σαν παράσιτο, που πνίγει με την άγρια βλάστησή του ότι υγιές και προοδευτικό στοιχείο βρεθεί στον δρόμο του. 
Το πιο πιθανό και δυσοίωνο σενάριο είναι να βρεθεί ένας διάδοχος των Παπανδρέου και Τσίπρα, που θα υιοθετήσει αυτούς τους επικίνδυνους ''πρώην'',με άλλον φορέα και άλλο όνομα.Οταν απουσιάζει η Παιδεία και ο Πολιτισμός, τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει.Εξάλλου ο μύθος του Τάνταλου γεννήθηκε στην Ελλάδα. Και καταδικάσθηκε για Ύβρη.
Αποτέλεσμα εικόνας για τσιπρασ σαββιδησKαι ξέχασα να σημειώσω ότι αυτή η αμοραλιστική μάζα, που καθορίζει, με τακτική,τα πολιτικά πράγματα και την πορεία της Ελλάδος, ένα μεγάλο τμήμα της βρίσκεται στη Χρυσή Αυγή. Αν δείτε, τις δηλώσεις του γραμματέα της Χρυσής Αυγής, θα διαπιστώσετε ότι το άτομο αυτό δεν προσφέρει τίποτα το ουσιαστικό, πέρα από ένα στείρο καταγγελτικό λόγο επαναλαμβάνοντας μονότονα συνθήματα του πασοκ. Ουδεμία διαφορά έχουν Σύριζα και Χρυσή Αυγή αφού έχουν ψηφοφόρους με τα ίδια μυαλά. 

Ένα κράμα από άκαρδους κομμουνιστές, σκληρούς σοσιαλιστές, φανατικούς αντιδεξιούς κυριαρχεί στη χώρα εδω και δεκαετίες. Αυτό που τους ενώνει είναι των απολεσθέντων ανάκτησις κάθε σχεδόν 20ετία ή καλύτερα η ανανέωση του κομματικού προσωπικού στις δημόσιες υπηρεσίες. Τουτέστιν; Ο έλεγχος του κράτους, η πάση θυσία, κατοχή και νομή της εξουσίας με ένα ρεσιτάλ κυνισμού. Γιατί, μονόδρομος το μνημόνιο αλλά για τα κορόιδα που ακούνε για "την πάλη των τάξεων", ή για το η "Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες". Ένα κράμα που μισεί με τσαμπουκά τις παλαιές παραδοσιακές αρχές όπως η ελευθερία του λόγου, η αξιοκρατία, το ήθος, ο εθνικός πολιτισμός. Διότι η Ελλάδα φίλοι μου είναι χώρα ΠΑΣΟΚ, ιδεολογικά, πολιτικά και ψυχολογικά και αυτό δεν αλλάζει μέσα σε λίγα χρόνια. Κάντε μια βόλτα στη Κρήτη να το δείτε από κοντά...
Αποτέλεσμα εικόνας για κοκκαλη τσιπρα
Η «Νέα Δημοκρατία» εξόντωσε την Ελληνική Δεξιά, εφόσον πρώτα περιθωριοποίησε, την κοινωνική της βάση ως γραφική. Η Νέα Δημοκρατία ακύρωσε σπουδαία μυαλά, μυαλά λαμπρά χωρίς κομματικές αγκυλώσεις  για χάρη της ναρκισσιστικής αριστεράς. Σε μια χώρα στης οποίας τα σχολεία και πανεπιστήμια, όλες οι μετριότητες θεωρούνται αυθεντίες μόνο και μόνο επειδή είναι αριστεροί. Το κόμμα του Κωνσταντίνου Καραμανλή είναι ο πραγματικός χαφιές που σήμερα κρατά στην εξουσία το Σύριζα. Αυτό το κόμμα συμμάχησε με το πασοκ του Βενιζέλου για χάρη των κλεφτών, που σήμερα γελάνε.
Αποτέλεσμα εικόνας για καραμανλησ αριστερα
Ας καταρρεύσει η χώρα μήπως και σωθούνε οι υπόλοιπες 


γενιές......

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όλοι όσοι μπαίνουν στα κόμματα, έστω στον προθάλαμο, δεξιά ή αριστερά δεν έχει σημασία, μετακινούνται πολύ εύκολα από το ένα στο άλλο, άσχετα ιδεολογίας. Οι περισσότεροι που φύγαν από Χρυσή Αυγή πήγαν στον Συριζα. Σκέφτονται με τον ίδιο τρόπο και έχουν κοινά συμφέροντα. Ανάγκη έχουν ο ένας τον άλλον, διαφορετικά δεν θα είχαν δουλειά αυτοί οι άνθρωποι ενώ τώρα εισπράττουν τις μισθάρες τους.
Έτσι πέρασαν τα μνημόνια και με κυβερνητικές συνεργασίες, για το "καλό της χώρας". Ο ένας ψήφιζε ως πατριώτης, ο άλλος έπρεπε να φωνάζει ως κομμουνιστής αντιμνημονιακός, μέχρι που τα ψήφισαν όλοι μαζί. Φαντάσου προδοσία να τους ψηφίζει ο κοσμάκης και αυτοί δούλεμα να τον προδίδουν και άνθρωποι να πεθαίνουν σήμερα και να αυτοκτονούν.

Διηνέκης είπε...

Το κοινό συμφέρον στην Αρχαία Ελλάδα, αφορούσε ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ - ΚΡΑΤΟΣ και σε ορισμένες περιπτώσεις ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ. Δεν αφορούσε συντεχνίες όπως γίνεται σήμερα.

Διηνέκης είπε...

Κάντε μια «βόλτα» από εδώ: http://esxatianasxesi.blogspot.gr/2017/05/blog-post_208.html

Ανώνυμος είπε...

2:34 μ.μ. Μην τα βλέπεις τόσο επιδερμικά αυτα τα θέματα. έχει και παραέχει σημασία γιατί αν αυτή η συγκεκριμένη ομάδα που γράφω ,έρπει και αναρριχάται σαν παράσιτο με τα περίεργα εμφυλιοπολεμικά βιώματα δεν χωνόταν σφήνα στο Σύριζα στους ανελ η στη χρυσή αυγη σήμερα θα είχε γεμίσει ο κόσμος από σπουδαία μυαλά. Θα είχε ψοφήσει το σιχαμερο συστημα της μονταζιέρας που μας κυβερνά και τα υποκείμενα θα ήταν φυλακή. Σήμερα στο τουίτερ ο Πολάκης έγραφε για γκεσταπίτες. το πιστεύεις? αυτός ο αριστερός που ψήφισε 2 μνημόνια των γερμανων γραφει για γκεσταπιτες. Θεωρεί γκεσταπίτες όσους έχουν αλλη αποψη. διαστροφή? παραχάραξη? κομματικος ναρκισσισμός?σε καμία περίπτωση πνευματική διαταραχή. Δεν είναι βλάκας. Ξέρει πολύ καλά τι κάνει και τι κάνουν. Ο πολάκης δήμαρχος Ηρακλείου με το πασοκ. Ο πολάκης υπουργός υγειας με το Σύριζα. Το συμπέρασμα. Η αστική μαρξιστική Αριστερά λοιπον η αυτή η συμμορία, πάρτο όπως θες, έχει κάνει ξεκάθαρο ότι η ηθική δεν την εκφράζει. Οταν έχεις γαλουχηθεί με το πιστεύω πως το ελληνικό κράτος είναι εχθρός, οι πολίτες βλάκες, το ήθος χαζό, ξεπερασμένο, η αξιοκρατία κάτι ξένο, η φιλοσοφία απομεινάρι του παρελθόντος και το να βάζεις στην τσέπη το δημόσιο χρήμα μαγκιά τότε δειχνεις ξεκαθαρα τη θεση σου. Διότι όπως γραφω η Ελλάδα είναι χώρα ΠΑΣΟΚ, σύστημα ΠΑΣΟΚ, ιδεολογικά, πολιτικά και ψυχολογικά και αυτό δεν αλλάζει μέσα σε λίγα χρόνια επειδή μας έφεραν τα μνημόνια.Η υποτίμηση, του αντιπάλου και ο άκρατος ενθουσιασμός συνιστούν και τους πλέον θανάσιμους κινδύνους στην πολιτική. Σύριζα λέγεται και ο σοσιαλιστής Άκης μας χαμογελά!

Διηνέκης είπε...

Στα Σφακιά ήταν δήμαρχος ο μαλάκας ο Πολάκης, όχι στο Ηράκλειο. Η θητεία του δε, ήταν γεμάτη οικονομικά σκάνδαλα.

Ανώνυμος είπε...

επιτελους κ μια αναφορα απο αλλο μπλογκ στο ΕΑΜ Β.

http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2017/05/blog-post_8376.html

γιαννης

Ανώνυμος είπε...

Φίλε όλους αυτούς τους ξέρει ο κόσμος και τους βρίζει, έτσι νομίζω. Εδώ και χρόνια. Ο Πολάκης θα πάει και δεξιά αμα δεν γίνεται διαφορετικά.

Αφιερωμένο από μένα από το 2001
https://www.youtube.com/watch?v=sZ5PwBxurZE

, είπε...

γιάννη από το 2011 το blog thesecretrealtruth βοηθά όσο μπορεί..

peri