Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή, Μαΐου 19, 2017

Από το καταραμένο ( όπως δείχνει) μουσικό κίνημα του Seattle μόνο ο Eddie Vedder παραμένει ζωντανός...


Αποτέλεσμα εικόνας για chris cornell eddie vedder cobain
Όμως όλα αυτά δεν είναι τυχαία ...Δεν μπορεί να είναι τυχαία. Τα ναρκωτικά δεν "μπήκαν" στη χριστιανική κοινωνία ως ένα φυσικό φαινόμενο. Δεν "έβρεξε" ναρκωτικά και "βράχηκαν" οι χριστιανοί, όπως συμβαίνει με το φυσικό φαινόμενο της βροχής.

Τα ναρκωτικά κάποιοι τα έβαλαν μέσα στον χριστιανισμό και αυτό —όπως θα δούμε— απαίτησε μια περίπλοκη μεθόδευση. εφόσον δεν ήταν εύκολο να αφεθεί μια κοινωνία στα νύχια των εμπόρων ναρκωτικών. Τα ναρκωτικά κάποιοι τα έβαλαν στον χριστιανισμό, για να τον "αρρωστήσουν", προκειμένου να αυξήσουν τα κέρδη τους, χωρίς να βρουν αντιστάσεις από τους χριστιανούς. Η είσοδός τους στη χριστιανική κοινωνία απαιτούσε έναν τρομερό σχεδιασμό ...Απαιτούσε "δανεισμό" τεχνογνωσίας από ανάλογες περιπτώσεις, όπου τα ναρκωτικά χρησιμοποιήθηκαν ως "όπλο ιμπεριαλισμού" ..."Δανεισμό", που μας φέρνει στον νου τον όρο της "τραγικής ειρωνείας", εφόσον οι χριστιανοί έπεσαν θύματα τεχνικών, τις οποίες οι ίδιοι είχαν εφεύρει, για να καταστρέψουν αντιπάλους τους.

...Πραγματική τραγική ειρωνεία, αν σκεφτεί κάποιος ότι κάποτε —και για να εργάζονται οι χριστιανοί— "βύθιζαν" τους Κινέζους στα σκληρά ναρκωτικά και σήμερα, που οι Κινέζοι εργάζονται, αυτοί, οι οποίοι "πνίγονται" στα ναρκωτικά, είναι οι χριστιανοί. Κάποτε οι χριστιανοί κατακτούσαν ολόκληρες ηπείρους και τις πλημμύριζαν με νέους και υγιείς εποίκους για να τις εκμεταλλευτούν και σήμερα εκατομμύρια νεαρών μεταναστών από όλες τις ηπείρους πλημμυρίζουν τη χριστιανική επικράτεια, γιατί ο γερασμένος χριστιανισμός τούς "έλκει", εξαιτίας της αδυναμίας του να αυτοσυντηρηθεί.

http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2012/06/i-akefali-autokratoria.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: