Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη, Μαΐου 31, 2017

ΣΚΟΤΟΣ!! Υπουργός Παιδείας: Οι πανελλήνιες θα καταργηθούν. Τυρρανάνε τα 18χρονα. Δεν μπορούν να πιουν 1 ποτό το Σάββατο. Να ερωτευτούν.Σου σταματά το μυαλό...δεν έχεις λόγια με αυτούς. Κατέστρεψαν τα πάντα και με αστεία επιχειρήματα δεν παραδέχονται ότι γελοιοποιούν ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Αυτή είναι η αριστερά. 

Αυτούς τους ανθρώπους είχε και έχει...Το φοβερό είναι ότι αυτός ο τύπος αν ο Σύριζα χάσει την εξουσία, θα κατέβει ξανά στις πορείες. Θα μιλά για φασισμούς και χούντες. Οι νέοι σε ηλικία θα αρχίσουν πάλι να καβαλάνε καγκελόπορτες....δωρεάν παιδεία, μαγκιές και κλανιές αφού  πρώτα όμως θα έχουν ισοπεδώσει-υποβαθμίσει τα δημόσια ιδρύματα για χάρη των Κολεγίων......Ας μην μιλήσουμε για τα γνωστά μεταπτυχιακά στα Πανεπιστήμια....για το πως "κατακτιούνται"...το άνοιγμα σχολών σε κάθε απίθανο μέρος στην επαρχία...και τώρα το κερασάκι στην τούρτα είναι η κατάργηση των Πανελληνίων......

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Θελω ΤΡΑΙΑΝΟΥ πρωθυπουργο!
Να τους "κοψει" υδρωτας κρυος!
Θελω το "πεταγμα" να δω.
Ηθελα τα μουτρα τους μια στιγμη να μπορουσα να δω..
..Οταν καποιος "τρελος"με το ονομα ΤΡΑΙΑΝΟΣ μιλαει για λεξαριθμμους,και κωδικους.Οταν ενας πενηνταχρονος τους λεει για "ΔΡΑΚΟΥΣ" ΚΑΙ "ΑΕΤΟΥΣ"..
ΓΙΑ ΑΜΦΙΠΟΛΗ ΚΑΙ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ
ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ!!!
ΓΙΑ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΥΙΟ
ναι τρελαινομαι!
Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΠΕΤΑ
ΜΙΑ ΠΤΗΣΗ ΜΑΓΙΚΗ
Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΙΑΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ

ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ ΤΟΥ

ΠΑΤΕΡΑΣ-ΥΙΟΣ-ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ

ΤΡΙΑΔΑ ΟΜΟΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΑΧΩΡΙΣΤΗ
ΒΡΕΕΕΕΕ!

ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ
ΤΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ? ΠΩΣ ΤΟ ΔΙΝΟΥΝ ΜΕ ΦΟΝΤΑΝ?
ΕΚΕΙΝΟΣ ΗΡΘΕ
ΑΥΤΟΙ ΤΡΕΜΟΥΝ

Ελένη