Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή, Οκτωβρίου 20, 2017

«Φάγαμε ήδη την καμήλα και έμεινε τώρα η ουρά»Έφυγαν οι άξιοι. Κέρδισαν, οι ανάξιοι. Οι καλύτεροι στον τάφο, στη λήθη , στη φυγή. Οι χειρότεροι στην εξουσία και τη συναλλαγή. Με άφθονη θεωρία και με αναρχική ιδεολογία... Οι ήρωες στην εξαφάνιση και την καταστροφή. Οι δωσίλογοι και οι Χίτες στο ρετιρέ με λούφα και παραλλαγή, ασπόνδυλοι, σαρκοβόροι και ανιστόρητοι νταβατζήδες των πορτοφολιών μας. 

Αυτή η καταραμένη μοίρα..... αυτή η καταραμένη χώρα με τους σπάνιους εφιάλτες. Σου ξεπερνάει το μυαλό. Χωρίς αναισθητικό. Ένα απέραντο κενό με κάποιο "κατάλληλο" αντίβαρο για παρηγοριά....

9 σχόλια:

Διηνέκης είπε...

http://esxatianasxesi.blogspot.gr/2017/05/2010-blue-sky-180.html

Ανώνυμος είπε...

@ Διηνεκη

Άσχετο αλλά αυτά τα διαλείμματα με τους ξανθούς αγγέλους είναι θανατηφόρα
Σταύρος

Ανώνυμος είπε...

Ρετιρέ φαντάζεσαι; Με τα ρετιρέ δεν θα πάμε μπροστά. Τότε να δεις καταραμένη μοίρα.
Ο Ελληνισμός προχωρά μέσα από δυσκολίες και η αδικία έχει συνοδεύσει την πορεία του αιώνες τώρα.
Αυτό δεν εμπόδισε τον κόσμο να προοδεύσει και να φτάσουμε εδώ που φτάσαμε σήμερα. Οι κόποι και οι αγώνες, μας εμπνέουν, δεν πάνε χαμένοι. Τίποτα δεν πάει χαμένο. Τα όνειρα των Ελλήνων θα γίνουν πραγματικότητα. Αυτό που μόνο οι Έλληνες οραματίστηκαν.
Αυτό που ο Αλέξανδρος ξεκίνησε, θα ολοκληρωθεί στην εποχή μας. Ο κόσμος θα ενωθεί υπό τον Ελληνισμό, όπως το θέλαμε από τότε. Πίστη, υπομονή και δουλειά, για να έρθει αυτή η μέρα όσο πιο γρήγορα γίνεται. Και τα απίστευτα έρχονται.
παναγιώτης

Διηνέκης είπε...

Έτσι...

Ανώνυμος είπε...

@ Παναγιώτη

Έχω χάσει επεισόδια εδώ στο blog σήμερα διάβασα το κατεβατό σου στον "φίλο" αναγνώστη και τις γραπτές φάπες που έριξες, φίλε μου είσαι καλός!!!
Μήπως θα ήταν καλύτερα να γράφεις πιο συχνά εδώ σε σοβαρά πράγματα που μας ενδιαφέρουν αντί να αναλώνεσαι (που καλά έκανες) σε τέτοιους αναγνώστες? λέω...
Π.χ γιατί να ολοκληρωθεί στην εποχή μας? αυτό που ο Αλέξανδρος ξεκίνησε

Σταύρος

Ανώνυμος είπε...

@Σταύρος
Να ολοκληρωθεί η εξάπλωση του Ελληνισμού. Η "κατάκτηση" του πλανήτη από τους Έλληνες. Αυτό δεν θέλαμε; Να κατακτηθεί πολιτισμικά όλος ο κόσμος. Αν όχι σήμερα πότε;
Δες πως απαξιώνονται οι Έλληνες που έχουν πράγματα να προσφέρουν στην κοινωνία, πως υπολειτουργούν οι κρατικοί μηχανισμοί και η ελληνική αγορά, πως συμπεριφέρονται στους συνταξιούχους, στους άνεργους, πόσο νομίζεις οτι μπορεί να κρατήσει αυτό; Δες πως τα ΜΜΕ λατρεύουν οτι "ρετρό" και μας το ξανασερβίρουν. Μην τολμήσουμε να κάνουμε όνειρα για το μέλλον. Εδώ κλάταρε το κράτος. Όλα τα κάνουν παράνομα πια! Δεν προλαβαίνουν ακολουθώντας τις νόμιμες διαδικασίες. Η αγορά χρεωκόπησε και σύντομα θα σκάσουν κανόνια. Δες πως προσπαθούν με νύχια και με δόντια να μας κάνουν να ξεχαστούμε, μπας και αρχίσουμε να λατρεύουμε ξανά τη σόου μπιζ τους και τη γλιτώσουν και γυρίσουμε στα παλιά. Εκείνη τη στιγμή που θα νομίζουν οτι παίζει και να το πετύχουν, θα φάνε κατραπακιά που δεν θα καταλάβουν από που τους ήρθε. Δεν το λέω εγώ αυτό...
Και οι μνηστήρες νόμιζαν οτι ήρθε η ώρα να κάνουν δικιά τους την Πηνελόπη και πάνω που ετοιμάζονταν, συνάντησαν τον Οδυσσέα και όλα αντιστράφηκαν.
παναγιώτης

Διηνέκης είπε...

Έτσι λέμε...

Ανώνυμος είπε...

@storm
Εννοούμε τα όνειρα των Ελλήνων διαχρονικά, όχι τα "όνειρα" της ματαιοδοξίας των τελευταίων δεκαετιών, εξοχικό, αμάξι, ταξιδάκια και Μύκονος. Αυτά είναι εφιάλτης, όχι όνειρα.
Δεν είπα οτι η Ελλάδα θα γίνει υπερδύναμη πάντως... Δηλαδή δεν το είπα ακριβώς έτσι... Γνωρίζεις κάτι...;
παναγιώτης

Ανώνυμος είπε...

storm Η ελληνικη υπερδηναμη εχει σημαια της πανδαισια χρωματων και αρωματων. Οχι το μονοχρωμο και αοσμο σημερα. Σουρη και Παλαμα, Ροιδη και Βαλαωριτη, Γκατσο και Ελυτη και τελος δεν εχει.