Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα, Ιουνίου 05, 2017

Σομπρέρο αντί γραβάτας Συνταγή Μεξικού ξέθαψε το ΔΝΤ για την Ελλάδα. Το πρόγραμμα «σομπρέρο» είχε εφαρμοστεί σε υπανάπτυκτες χώρες πριν 30 χρόνια - Το ΔΝΤ θα μπει με δικό του μνημόνιο και χωρίς χρήματα...Θα μάθουμε να λέμε και σομπρέρο;;Συνταγή Μεξικού για την τριτοκοσμική  Μπανανία του Ελλαδιστάν!

Από το μακρινό 1986 και τη Λατινική Αμερική, όταν το ΔΝΤ περίμενε την ομάδα των πιστωτών του Paris Club να παρέχει διευκολύνσεις για το χρέος του Μεξικού, προέρχεται η λύση που θυμήθηκαν Βερολίνο και Ταμείο για την Ελλάδα.

Η φόρμουλα αυτή, σχεδιασμένη τότε για μια χώρα του αναπτυσσόμενου κόσμου, θα επιτρέψει στο Ταμείο να μπει στο ελληνικό πρόγραμμα με το δικό του μνημόνιο (MEFP), χωρίς όμως να εκταμιεύει χρήματα μέχρι οι Ευρωπαίοι να υλοποιήσουν τη δέσμευσή τους για υλοποίηση των μεσοπρόθεσμων μέτρων ελάφρυνσης του χρέους.

Μεξικό;; Δολοφονίες, τζόγος, βιασμοί και ναρκωτικά σε καθημερινή βάση....ότι καλύτερο για την Ελλάδα της αριστεράς, του μέλλοντος. Το έχουμε γράψει πολλές φορές. Ο Τσίπρας εκτελεί συμβόλαιο....ερημοποίησης-φτωχοποίησης της χώρας.


"Το πρόβλημα του ελληνικού λαού είναι ότι δεν πατάει στο έδαφος ..." λένε μερικοί. Ναι, συμφωνούμε…αν τα έκανε αυτά κάποιος δεξιούλης ( όχι φιλελεύθερος ) ή έστω τα μισά από όσα έκανε ο Τσίπρας, θα γινόταν ο κακός χαμός. Ταιριάζουμε με τους Μεξικάνους…..και το βλέπουν και οι θεσμοί. Μιλάμε για ολοκληρωτική πτώση. Την λύση δεν θα την βρουν οι πολιτικοί αλλά οι κοινωνιολόγοι και οι ψυχολόγοι.....

Δεν υπάρχουν σχόλια: