Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα, Ιουνίου 19, 2017

Δείτε τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ να λένε "ούτε 1 ευρώ νέα μέτρα"


Ποια είναι η επιτέλους αλήθεια; "Η Ελλάδα είναι  πλέον de facto μια άσχημη αποικία" που ξεπουλιέται από σκληρούς κομμουνιστές χωρίς να δείχνουν το παραμικρό έλεος.  Τα πάντα για την εξουσία.  Τα πάντα για τις ξένες πολυεθνικές. 

Αυτός ήταν ο πραγματικός στόχος της αριστεράς...Ο  Τσίπρας δεν είχε  τη θέληση να διεκδικήσει τα δίκια του ελληνικού λαού. Παρέδωσε τον Ελληνικό λαό στα αρπακτικά. Επιμένουμε με την αριστερά. Γιατί η αριστερά είναι αυτή που μιλά για φασισμούς. Η αριστερά είναι αυτή που ελέγχει την δημόσια Εκπαίδευση όπως και τις δημόσιες υπηρεσίες. Η αριστερά είναι αυτή που στήνει οδοφράγματα και συγκρούεται με την κοινή λογική. Η αριστερά είναι αυτή που μια ζωή ασχολείται με εμφύλιους. Η αριστερά είναι αυτή που μονίμως οπλοφορεί και απειλεί.  Η αριστερά είναι αυτή που γιγάντωσε τους διαφθορείς της μεταπολίτευσης. Η αριστερά είναι αυτή που δεν πηγαίνουν φυλακή οι Σημίτηδες και οι Τσοχατζόπουλοι  ( τον έβγαλαν έξω) οι Μαντέληδες, oι Λιάπηδες, οι Καραμανλήδες, οι Καμμένοι… οι Παπανδρέηδες....

Η  αριστερά είναι αυτή που έκοψε τα φτερά της νεολαίας πετώντας στα σκουπίδια την λέξη κίνητρο σε μια ζωή χωρίς προοπτική. Η αριστερά είναι αυτή που εις το όνομα της δημοκρατίας διχάζει κόσμο για δεκαετίες...Η αριστερά  βάπτισε την διαφθορά εκσυγχρονισμό και την λεηλασία μεταρρύθμιση. Χωρίς αυτή την απάτη ο πρόεδρος της σοσιαλιστικής διεθνούς δεν θα μας έβαζε στο ΔΝΤ. 

Η αριστερά είναι ένα μεγάλο ψέμα που σήμερα αποκαλύπτεται μπροστά μας....Καθήλωσε τον λαό στον φόβο, στην απελπισία, στο αδιέξοδο (φτάσαμε σε σημείο εν μέσω κρίσης όλες οι συγκεντρώσεις να χαρακτηρίζονται φασιστικές, δεξιές γιατί δεν αρέσουν). Αν εξαφανισθεί θα σωθεί και ο Ελληνισμός. 

Πρέπει ο λαός να φτάνει στην πείνα και την εξαθλίωση για να βλέπει και να διεκδικεί;

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αρκεί ν' ανακαλέσει κάποιος στη μνήμη του την επίσημη ηγεσία τής ελληνικής Δεξιάς και θα καταλάβει απολύτως ορισμένα πράγματα. Ο Καραμανλής, ο Ράλλης, ο Αβέρωφ, ο Έβερτ ή ο Μητσοτάκης - και δια της επαγωγής και οι επίγονοί τους - δεν ήταν απλά "υπόπτου" παρελθόντος ...Ήταν γνωστοί δωσίλογοι, οι οποίοι δεν είχαν τιμωρηθεί ...Ήταν δωσίλογοι, οι οποίοι σε όλη τους τη ζωή απέκρυπταν στοιχεία, τα οποία αφορούσαν τόσο τους ίδιους όσο και τις οικογένειές τους. Αυτοί παρίσταναν τους ηγέτες τής Δεξιάς και "απέναντί" τους είχαν πάντα ΚΚΕδες, οι οποίοι παρίσταναν τους ηγέτες τής Αριστεράς ...Φλωράκηδες, Κύρκους, Θεοδωράκηδες, Αλαβάνους κλπ..

Τέτοιες ήταν οι ηγεσίες όλης της Ευρώπης και τέτοια ήταν και η ελληνική ηγεσία. Η μόνη ιδιομορφία τής Ελλάδας είναι η ελαφρά "κουτσαμάρα" της. Οι δύο "πόλοι" τού δικομματισμού της δεν ήταν ισοδύναμοι, όπως συνέβαινε σε άλλα κράτη. Στην Ελλάδα η Δεξιά εμφανίζεται πιο "ισχυρή" από την Αριστερά στο θέμα τής διακυβέρνησης. Δεν υπάρχει δηλαδή η συνήθης "ισορροπία", η οποία υπάρχει μεταξύ των Ρεπουμπλικάνων και των Δημοκρατικών στις ΗΠΑ ή των Τόρρυς με τους Εργατικούς στη Βρετανία ή των χριστιανοδημοκρατών και των σοσιαλδημοκρατών στη Γερμανία. Στην Ελλάδα το σύστημα "τραβάει" λίγο προς τα Δεξιά ...Δεξιά κι Αριστερά δεν εναλλάσσονται μεταξύ τους στην εξουσία. Στην πραγματικότητα αυτό, το οποίο εμείς γνωρίζουμε ως δικομματισμό, δεν είναι αυτό που φαίνεται. Στην Ελλάδα ο "δικομματισμός" είναι εσωτερική υπόθεση της Δεξιάς και δεν αφορά την Αριστερά. Είναι εικονικός δικομματισμός, εφόσον τόσο η ΝΔ όσο και το ΠΑΣΟΚ της ίδιας Δεξιάς εκπρόσωποι είναι. Τόσο το "μαγαζί" των δωσίλογων Καραμανλήδων όσο και αυτό των επίσης δωσίλογων Παπανδρέου ανήκουν στην ίδια Δεξιά ...Στην κυριολεξία δικομματικός μονοκομματισμός.
ΕΑΜ Β
γιαννης

Ανώνυμος είπε...

Αυτό είναι κάτι, το οποίο έχει την εξήγησή του ...και αυτή είναι σχετικά απλή. Η Δεξιά μονοπωλεί την εξουσία στην Ελλάδα για έναν απλό λόγο: Δεν έχει ισότιμο αντίπαλο. Ο εμφανής αντίπαλός της, που είναι η Αριστερά, έχει επικουρικό ρόλο στη λειτουργία τού εικονικού δικομματισμού της Δεξιάς ...Η Αριστερά λειτουργεί ως "υπάλληλος" της Δεξιάς. Στην πραγματικότητα ούτε καν "υπάλληλός" της είναι ..."Όμηρός" της είναι. Από την εποχή του γέρου Παπανδρέου, του Καραμανλή και των λοιπών δωσίλογων, η Αριστερά τελεί υπό ομηρία και άρα το ελληνικό πολιτικό σύστημα δεν είναι "αρτιμελές". Αυτή η ιδιομορφία τής "κουτσαμάρας" οφείλεται στον "τραυματισμό" τής χώρας από τον Εμφύλιο. Από τον Πόλεμο και μετά η Αριστερά σε επίπεδο στελεχών είναι καθαρά ένα χαφιεδομάγαζο της Δεξιάς, γιατί το ΣΥΝΟΛΟ των ηγετών της προέρχεται από το "παγιδευμένο" - λόγω της προδοσίας τού Εμφυλίου - ΚΚΕ. Από τον Ζαχαριάδη και τον Εμφύλιο μέχρι τον Κουτσούμπα σήμερα η Δεξιά έχει υπό την ομηρία της τους προδότες ηγέτες τής Αριστεράς γιατί ΟΛΟΙ τους είναι πρώην ΚΚΕδες...

..."Εμφύλιος" - τρόπος του λέγειν - γιατί στην προκειμένη περίπτωση είχαμε ένα "θέατρο", για να κρυφτούν οι προδότες και οι δωσίλογοι. Μιλάμε για "θέατρο", γιατί, αν οι Αμερικανοί δεν θεωρούσαν τόσο πολύ χρήσιμους τους δωσίλογους, ώστε να θελήσουν να τους σώσουν, δεν θα γινόταν ποτέ Εμφύλιος. Επειδή αυτοί τους ήταν χρήσιμοι, τους έσωσαν, "ματώνοντας" τον ελληνικό λαό. Εύκολη υπόθεση ήταν για εκείνους η "παράσταση" του Εμφυλίου ...Οι ίδιοι άνθρωποι, οι οποίοι πλήρωναν και προστάτευαν τον Ζαχαριάδη ήταν οι ίδιοι άνθρωποι που πλήρωναν και προστάτευαν τον Παπανδρέου, τον Καραμανλή ή τον Μητσοτάκη. Αυτοί ήταν οι "αχυράνθρωποι", οι οποίοι προκάλεσαν τον Εμφύλιο. Γιατί τον προκάλεσαν; ...Γιατί μόνον με αυτό το "σενάριο" σωτηρίας μπορούσαν οι δωσίλογοι να αποφύγουν την τιμωρία τους.

Για να σώσουν οι Αμερικανοί τους κακούς, επέλεξαν ένα "σενάριο", το οποίο θα εμφάνιζε κάποιους άλλους ακόμα πιο κακούς. Για να σώσουν τους κακούς, οι οποίοι συνεργάστηκαν με τους Ναζί, εμφάνισαν τους ακόμα πιο κακούς, οι οποίοι απειλούσαν τη Δημοκρατία. Για να σώσουν τους δωσίλογους, δαιμονοποίησαν τους άχρηστους ΚΚΕδες. Αυτοί, ως γνήσιοι καιροσκόποι - και βέβαια εξαιτίας μοσχοβίτικων εντολών - ,δέχθηκαν να παίξουν τον ρόλο τού "σάκου τού μποξ" και βέβαια αυτόν δεν τον έπαιξαν "τζάμπα".
ΕΑΜ Β
γιαννης

Ανώνυμος είπε...

...Με πέτρες και καδρόνια γίνεται η "ηρωοποίηση" των μελλοντικών συνδικαλιστών και προδοτών πολιτικών, τους οποίους έχει ανάγκη η εξουσία για να ελέγχει τον κόσμο. Με τον τρόπο αυτόν η δικομματική Δεξιά μονοπωλούσε μόνιμα την εξουσία ...Η Δεξιά τού "Νεοδημοκρατικού Πασόκ" ...Η Δεξιά τής Παναγιωταρέα, η οποία έφτιαχνε μόνη της τους "Τσίπρες" που χρειαζόταν ...Η Δεξιά, η οποία και η ίδια σε επίπεδο στελεχών δεν διέφερε ποιοτικά από το χαφιεδαριό τής Αριστεράς. Στο μόνο που διαφέρουν είναι η ταυτότητα των αφεντικών τους...
ΕΑΜ Β
γιαννης

, είπε...


Εγώ Γιάννη όπως είδες δεν κόβω σχόλια. Ένα απλό blog έχω. Ενα blog ανοιχτό στον κόσμο. Τι γίνεται όμως όταν μετά από χρόνια συνεργασίας με τον Υδροχόο ( μόνο εγώ ξέρω πόσα έχω προσφέρει) έρχεται η στιγμή να με κατηγορούν άνθρωποι του Υδροχόου ως διαπλεκόμενο, ως Τριανταφυλλόπουλο, να έχουν αμφιβολίες για εμένα. Μπορεί να συνεχιστεί αυτή η συνεργασία? Πως? Παριστάνοντας τον καραγκιόζη?

Θα ήθελα την άποψή σου....

peri

Εγώ δεν λέω ότι είμαι αλάνθαστος. Κάνω λάθη όπως όλος ο κόσμος αλλά εδώ είναι πολύ βαρύ και άσχημο να αφήνουν αιχμές άνθρωποι που εμπιστευόσουν, που έκανες αγώνα μαζί τους....χωρίς να ζητήσεις το παραμικρό.....χωρίς κανένα απολύτως συμφέρον.

Πέρασα από δίκη και βρέθηκα ένοχος για κάτι? Αυτά δεν είναι καλά σημάδια.....

Ανώνυμος είπε...

πρωτα απ ολα περι,δεν ξερω κατα ποσο ειναι οι ανθρωποι του Υδροχοου.δλδ:κι εγω λεω κ γραφω κ συμμετεχω,κ λεω υπερ του Τραιανου,αλλα αυτο δεν με κανει ανθρωπο του Υδροχοου.δεν ξερω καν ποιος ειναι,ή ποιοι ειναι οι συνεργατες του ανθρωπου αυτου.ετσι κ για τον γιωργο.δεν ξερω καν ποιος ειναι κ δεν ξερω καν αν ειναι "ανθρωπος του Υδροχοου".θεωρω οτι ειναι αλλος ενας φιλος του υδροχοου,οπως εσυ,εγω,η ελενη κλπ.
Για να πουμε οτι καποιος ειναι "ανθρωπος" του υδροχοου,θα πρεπει να υπαρχουν αποδειξεις οτι εχει εξουσιοδοτηση απ τον υδροχοο.υπ αυτην την εννοια,θεωρω οτι κανενας δεν εχει εξουσιοδοτηση περα απ το μπλογκ:ΕΑΜ Β-ΥΔΡΟΧΟΟΣ.Αρα οτι κ να κανω ή να πω εγω ή ο Α ή ο Β,θα ειναι αποκλειστικα δικη μου η ευθυνη ή του Α ή του Β κ ΟΧΙ του υδροχοου.
Για σενα,θεωρω οτι εχεις κανει καλη δουλεια κ σε συνδυασμο με την ελενη,γιατι η ελενη εχει πιο βαθια "υδροχοιστικη ματια" κ σε "επανεφερε" στα διαφορα θεματα που εθιγες κατα καιρους.
Ειναι πολυ ευκολο στο διαδικτυο να γινουν παρεξηγησεις,γιατι δεν ξερεις τον αλλο κ ως εκ τουτου δεν ξερεις τις προθεσεις του.θα αναφερθω για παραδειγμα στη δικη μας "παρεξηγηση" που εγινε λιγο καιρο πριν.θεωρησα λοιπον περι,οτι "τραβας δεξια",ενω το σωστο κατ εμενα ειναι να προβαλεις οσο μπορεις περισσοτερο το γεγονος οτι δεν υπαρχει αριστερα-δεξια κ οτι αυτος ο διαχωρισμος ειναι μονο για τον λαο.οι εξουσιαστες ΔΕΝ ΧΩΡΙΖΟΝΤΑΙ σε αριστερα κ δεξια.γι αυτο κ οταν εκανες τις αναφορες στην Αριστερα μονοπαντα χωρις να αναφερεις κ τον ρολο της δεξιας,εγω απαντουσα κ απανταω με κειμενα του εαμ β,που ξεκαθαριζουν το τοπιο.
Με τον καιρο ομως ειδα οτι δεν εχεις προβλημα να βαλεις ας πουμε κ αρθρο για τον παπαδοπουλο κ το ταγματασφαλιτιλικη του,πραγμα που δειχνει οτι σιγα-σιγα αφομοιωνεις το θεμα "δεξιστερα"....
Για το θεμα του τι θα κανεις,απο δω κ περα σε σχεση με τα κειμενα του υδροχοου,περα απ το οτι ειναι καθαρα δικο σου θεμα εγω θα σου πω τι θα εκανα εγω.θεωρω οτι ο Τραιανου ειναι ανθρωπος της ΑΛΗΘΕΙΑΣ κ με οσα εχει πει μας εχει ανοιξει τα ματια.ας θεωρησουμε τωρα οτι ο Χ βγει κ με βρισει για τον α ή β λογο σε σχεση παντα με τα του υδροχοου,αυτο δεν εχει να κανει με την αποψη μου για τον υδροχοο κ για τα κειμενα του.αυτα θα παραμενουν φαροι αληθειας κ θα συνεχιζα να τα ανεβαζω,οτι κ αν γινοταν.η οποια δλδ "διαφωνια" με καποιον φιλο του υδροχοου δεν θα μου αλλαζε την πορεια μου σε σχεση με τον υδροχοο
γιαννης

, είπε...

3:39 π.μ

Η Ελένη δεν μπαίνει στο blog πλέον. Δεν με στήριξε σε ΤΙΠΟΤΑ. Έφυγε! Όπως νομίζει...

Ο Μεσούντας έκανε απίστευτη ζημιά με το να με αποκαλεί ΔΗΜΟΣΙΑ Τριανταφυλλόπουλο. Με πρόσβαλε. Μου χάλασε την επικοινωνία με τους αναγνώστες. Μούδιασε τους αναγνώστες και αυτό φάνηκε από κάποια σχόλια. Στην αρχή ήθελε συνεργασία και μετά άφηνε σπόντες..έχασε τον έλεγχο εξαιτίας του Στορμ; δεν ξέρω.

Δεν νομίζω να είχαμε παρεξηγηθεί απλά είχα κάνει κριτική στην Κωνσταντοπούλου και δεν σου άρεσε. Να όμως που αυτή η κυρία ...είναι για μόνο ζημιές. Είναι κυρία της υποκρισίας. Το πρωί καταγγέλλει τα μνημόνια των τοκογλύφων και το απόγευμα κάνει βόλτες στα Gay Pride των τοκογλύφων. Τι έγινε με το απεχθές και επονείδιστο, χρέος; Το φούσκωσε με γραφικότητες και το κλείδωσε σε ένα συρτάρι.

Εγώ καθαρά από σεβασμό ξεκίνησα να δημοσιεύω κείμενα του τραιανου από το 2010. Είδα έναν άνθρωπο με απίστευτη γνώση και μου άρεσε. Ήθελα τα κείμενά του να τα διαβάσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες χωρίς να ψάχνω για προσωπικό συμφέρον. Σίγουρα αρκετοί θα έψαχναν και μπορεί ακόμα να ψάχνουν για συμφέρον, αλλά ο Υδροχοισμός δεν είναι κόμμα. Αρκετοί σήκωσαν από το 2010 το λάβαρο της επανάστασης μέσα από τα sites ενώ σήμερα είναι εξαφανισμένοι...ίσως και χωμένοι σε κάποια θέση αν είναι Σύριζα ή Ανελ. Εγώ, τίποτα από όλα αυτά. Δεν υποκρίθηκα, ούτε στιγμή. Έκλεισα πολλά blogs μετά από απειλές, μετά από κυνηγητό ειδικά την περίοδο που στο internet μεσουρανούσε η Χρυσή Αυγή. Κάποιοι παλιοί αναγνώστες θα το θυμούνται..

Αλλά μετά από σχεδόν 7 χρόνια να μου λένε ότι "μυρίζω Τριανταφυλλόπουλο" ομολογώ ότι δεν το περίμενα.

Peri

Υ.Γ. Ο Τραιανός έχει ένα σταθερό κοινό. Τον διαβάζουν. Τον αναλύουν. Εμπνέει σεβασμό. Αυτό είναι καλό αν σκεφτείς ότι είμαστε η μοναδική χώρα στην Ευρωπαϊκή Ένωση όπου πολίτες αυτής της χώρας δεν διαβάζουν βιβλία. Πιστεύω, ότι δεν θα πρέπει να βιαστεί να φανερωθεί. Είναι παρακράτος. Θα δούμε.... Βλέπεις τι έγινε με τον Καμμένο....είναι μαφίες..όταν θέλουν να σώσουν μια κατάσταση φωνάζουν τον Καμμένο. Που είναι σήμερα ο Τσοχατζόπουλος? γιατί δεν μιλά ο Καμμένος όπως στο παρελθόν? Τι έγινε με τα CDS του Παπανδρέου? Και εκεί πρόλαβε και πήγε ο Καμμένος. όπου εμφανίζεται ο Καμμένος γίνεται μια φασαρία αλλά στο τέλος είναι όλοι αθώοι.

Ανώνυμος είπε...

Η ελενη περι,τα ειχε παρει στο κρανιο πιο πριν.σε ειχε προειδοποιησει αν θυμασαι.σου χρεωνε το γεγονος οτι δεν "καθαρισες" "το σπιτι σου" κ αφηνες τον οποιοδηποτε να μπαινει κ να τρολαρει.ειχε την δικη της οπτικη κ στην εξεφρασε ομως...μην περιμενεις προδοσια παντως απ την ελενη.θα κανει τον κυκλο της θα ηρεμησει κ θα αποφασισει η ιδια ποτε κ πως θα κινηθει.
γιαννης

Ανώνυμος είπε...

Peri
Τσουβάλιασες τον Υδροχόο μαζί με τα τρολς και τα παρουσιάζεις σαν ίσα κι όμοια. Δεν το'χεις καταλάβει; Αυτή είναι η άποψη του blog σου;
Παναγιώτης

, είπε...

Nαι, είδες; για ένα τρολ έγινε το όλο ζήτημα. αστεία πράγματα....έχει παράπονο ο Υδροχόος από μένα. Ότι να ναι γράφεις..ή μάλλον ότι σας συμφέρει, να σου παραδώσω και τον κωδικό πρόσβασης του blog να ελέγχεις όλα τα σχόλια. Επαναλαμβάνω όλα αυτά δεν είναι καλά σημάδια....μας γυρίζουν σε άλλες εποχές. Κρίμα αν με αυτά τα γελοία επιχειρήματα αναλάβατε να στηρίξετε τον Υδροχόο.

peri

Ανώνυμος είπε...

Ακόμη και σημερα ενα 40% του αριστερόστροφου μπατιρημένου ελληνικού λαού είναι σοσιαλιστές και αριστεροί κομπλεξικοί(και επαίτες)! (βαθυπασοκοι-Συριζαιοι-κκε-λαε-ανταρσια)Ότι πιο απάνθρωπο και σιχαμερο! και ο παναγιωτης τους μιμείται "δημοκρατικα" καθως ασχολειται με ενα τρολ. Παγκόσμιο ρεκόρ! περι αν αλλαξει αυτη η χωρα σφυρα μου! μαλακια σου που ασχολεισαι ακομη.