Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη, Ιουνίου 21, 2017

Μ'αυτούς τους πολιτικούς φτάσαμε εδώ που φτάσαμε.....Πρώην κομμουνιστής ο Πάγκαλος. Σοσιαλιστής!Η αριστερά είναι ένα μεγάλο ψέμα που σήμερα αποκαλύπτεται μπροστά μας....Καθήλωσε τον λαό στον φόβο, στην απελπισία, στο αδιέξοδο (φτάσαμε σε σημείο εν μέσω κρίσης όλες οι συγκεντρώσεις να χαρακτηρίζονται φασιστικές, δεξιές γιατί δεν αρέσουν). Αν εξαφανισθεί θα σωθεί και ο Ελληνισμός. 

Πρέπει ο λαός να φτάνει στην πείνα και την εξαθλίωση για να βλέπει και να διεκδικεί;

Yπουργός Εξωτερικών ο Πάγκαλος για αρκετά χρόνια, μέλος της συμμορίας του ΠΑΣΟΚ....Σκάνε στα γέλια οι Αλβανοί ( διεκδικούν την νότια Ήπειρό) με το αφήγημα του προβοκάτορα συντρόφου. Μίσος για τον Ελληνισμό. Μίσος για τον Μέγα Αλέξανδρο. Μίσος για τους Ορθόδοξους Σέρβους ( προδόθηκαν από τους νεοταξίτες πολιτικούς)....σφαγιάστηκαν από τους Αλβανούς στο Κόσοβο. Νομιμοποιεί την σφαγή στο Κόσοβο μιλώντας υπέρ των Αλβανών...Μίσος για τον Ελληνισμό της Κάτω Ιταλίας. Ο Ελληνισμός της Κάτω Ιταλίας ( Magna Grecia) που κυνηγήθηκε από τον Κομμουνιστή Μπενίτο ( πατέρας του φασισμού) χτυπήθηκε στην γλώσσα στα ήθη και στα έθιμα....συρρικνώθηκε επιστημονικά και χάθηκε στη λήθη.

2 σχόλια:

Διηνέκης είπε...

Πρώην υπαρξιστής επίσης. Στην «παράγκα του Σίμου» ξημεροβραδιαζόταν στα νιάτα του. Είχε ξυρίση μάλιστα, το μισό κεφάλι του... Το ΜΙΣΟ, έτσι;

ΑΓΓΕΛΟΣ είπε...

Απο τον οβραιο..χατζη- θοδωρακη που παρεδωσε τον οτσαλαν στην μοσαντ μεσω του σαββα....για να ερθει το παιντι....