Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή, Ιουνίου 02, 2017

Κανείς δεν ξέρει τι υποσχέσεις έχει δώσει στο εξωτερικό..... Προφανώς για εσωτερική κατανάλωση θα μας παρουσιαστεί ως επαναστάτης. Reuters και Bloomberg μιλάνε για νέο μνημόνιο που έρχεται.....μαζί με ότι έχει υπογράψει μέχρι σήμερα.

Αποτέλεσμα εικόνας για tsipras
Σε αυτό το χρονικό σημείο που φτάσαμε, οφείλουμε να αντικρύσουμε την αλήθεια κατάματα. Ο τύπος αυτός εκτελεί συμβόλαιο. Αφήνει καμένη γη χωρίς να νοιάζεται....Ρεαλιστικά το ωφέλιμο για την Πατρίδα μας και τον λαό  μέχρι και πριν λίγα χρόνια, ήταν να βγούμε από τα Μνημόνια. Γράφαμε , διαβάζαμε, αναλύαμε, θέλαμε δικαιοσύνη.... Τώρα;;; Κόλαση! Μας οδήγησε σε ένα απίστευτο χάος...σε σκοτεινά μονοπάτια χωρίς επιστροφή. Και όλα αυτά; Για την εξουσία. Εφερε δύο μνημόνια στη σειρά και αναμένεται και το τρίτο ( το πέμπτο)... Όλα γίνονται στο πόδι, πίσω από κλειστές σκοτεινές πόρτες και καμιά σοβαρή απόφαση δεν ελήφθη με βάση το συμφέρον της πατρίδας. .  

 Καμαρίλα στα κυριλέ εστιατόρια του κέντρου, βυζάντιο στο Μαξίμου, λαμογιές στα υπουργεία, ανεξέλεγκτος αριβισμός, εμφυλιοπολεμική ρητορική, απίθανες προσλήψεις από το παράθυρο, χαβαλές με αρρωστημένη ειρωνεία… μειώσεις συντάξεων σε φτωχούς ανθρώπους με παιδιά άνεργα, τσάκισμα ελεύθερων επαγγελματιών με φόρους  και νέους φόρους για κάθε νοικοκυριό....Το εκπληκτικό είναι  η τυφλή ολοκληρωτική προπαγάνδα σε ΕΡΤ  και σε πρώην αντιμνημονιακά sites που κάποτε σήκωναν τα λάβαρα της επανάστασης...μέχρι να χωθούν σε κάποια δημόσια θέση...

Μια ανεπανάληπτη τυραννία χωρίς σταματημό.....άνευ προηγουμένου στα χρονικά της χώρας. Πρόκειται για την πιο άθλια, ανήθικη και επικίνδυνη συμμορία, που έχει κυβερνήσει ποτέ τη χώρα. 


Τo πέμπτο μνημόνιο είναι ήδη εδώ! Εδώ και η κόλαση!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...


ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2015 -ΕΙΧΑΜΕ ΤΟ ΣΟΟΥ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΑΤΟΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2016-ΕΙΧΑΜΕ ΤΟ ΣΟΟΥ ΤΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ ΝΤΑΜΑΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΩΝ

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2017-ΠΟΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΟΟΥ;


Ε,Ε,ΕΡΧΕΤΑΙ!Στρατιωτικός νόμος

Ο στρατιωτικός νόμος είναι το σύστημα νόμων που ισχύει όταν ο στρατός παίρνει τον έλεγχο της πολιτικής διοίκησης της δικαιοσύνης.

Μερικές φορές επιβάλλεται στη διάρκεια πολέμων ή κατοχών λόγω της απουσίας πολιτικής κυβέρνησης.

Τέλος, ο στρατιωτικός νόμος επιβάλλεται σε περιπτώσεις μεγάλων φυσικών καταστροφών για την διατήρηση της τάξης, καθώς και για καταστολή εξεγέρσεων

των πολιτών μίας χώρας, όπου πολλές χώρες χρησιμοποιούν εναλλακτικά την κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Σε πολλές περιπτώσεις ο στρατιωτικός νόμος επιβάλλει κανόνες όπως η απαγόρευση κυκλοφορίας ή η χρήση στρατοδικείων.


https://el.wikipedia.org/wiki/Στρατιωτικός_νόμος


ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!Υ.Γ.:There's a storm coming!

Ανώνυμος είπε...

TΡΑΓΩΔΙΑ ΖΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΟΛΟΙ. ΑΝ ΧΑΣΟΥΝ, ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.